
MAGAZINE | Dordonya-Perigord: valls, coves, castells i pobles
Dordonya-Perigord: valls, coves, castells i pobles Situat a l’Aquitània, al sud-oest de França, el departament de la Dordonya recull el millor del seu passat (quan
Comencem per l’arròs, que bullirem i amanirem amb vinagre, sucre i sal. Mentre es refreda tallarem el salmó, l’alvocat i el cogombre per tenir-ho preparat. Estendrem l’alga nori sobre una estoreta coberta amb paper film deixant la part rugosa cap amunt. Extendrem l’arròs a sobre, presionant perquè s’adereixi. Al centre hi colocarem el salmó, alvocat i cogombre i enrotllarem formant un cilindre. Amb un ganivet humit i ben esmolat, talla el cilindre per formar les diferents peces.
3. Amanida grega
L’amanida grega és una de les més senzilles de fer, amb ingredients molt accessibles i fresca, ideal per als mesos de calor.
Ingredients
Simplement cal tallar les hortalisses i barrejar-ho tot en un bol. Posar-hi la sal i un raig d’oli. Després hi afegim les olives i rematem amb el formatge feta.
4. Cuscús de verdures
Si vols rebre al teu correu electrònic informació sobre destinacions, concursos, esdeveniments i molt més, subscriu-te al nostre newsletter.
Dordonya-Perigord: valls, coves, castells i pobles Situat a l’Aquitània, al sud-oest de França, el departament de la Dordonya recull el millor del seu passat (quan
Irene Caballero: “El moment que més recordo és quan estàvem tota la família fent snorkel i vam trobar les tortugues marines” Sabies que a l’Índic
Descobrint la Costa Est dels Estats Units La Costa Est dels Estats Units ens ofereix un dinamisme únic, per fer un primer viatge sens dubte
Promoviatges 2022 © · Carrer Arimón, 60-64, Sabadell (08202) · info@promoviatges.cat · 93 748 43 30 · Avís legal · Política de privacitat
Contacta'ns!