Saltar al contenido

Llacs del nord d'Itàlia

Amb guia

Avió

15/10/23
-7 dies-

Des de 1.870€

Itinerari

Els Llacs del Nord d’Itàlia, al vessant sud dels Alps, han enamorat artistes, viatgers i escriptors. Deixa’t portar i gaudeix del Maggiore, Orta, i Como i de la preciosa Bèrgam. Els seus paisatges de llacs envoltats de cims combinen a la perfecció amb el ric patrimoni històric, les luxoses vil·les i els cuidats jardins. T’encantarà!

DIA 1
Barcelona – Milà – Llac Maggiore

Presentació als taulells de facturació de Vueling a la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 05.30 hores. Sortida en el vol directe VY6330 a les 07.35 hores. Arribada prevista a l’aeroport de Milà (Malpensa) a les 09.20 hores. Visita guiada d’aquesta bella ciutat situada al cor de la Llombardia i que avui dia és un dels majors centre financers i culturals d’Itàlia. Destaquem la plaça del Duomo, on podrem meravellar-nos de l’estructura exterior d’aquesta enorme catedral gòtica, la Galleria Vittorio Emanuele II, la Piazza della Scala, etc. Dinar. A l’hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap al Llac Maggiore. Arribada a l’Hotel Zacchera 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 2

Llac Maggiore – Llac d’Orta (Orta San Giulio) – Llac Maggiore 

Esmorzar a l’hotel. Avui ens traslladarem cap el llac d’Orta, separat del llac Maggiore pel monte Mottarone i envoltat per espessos i foscos boscos. Visitarem el Sacro Monte di Orta, Patrimoni UNESCO, que es troba en un turó amb unes vistes privilegiades sobre el llac. Aquest conjunt de capelles decorades amb frescos forma un gran santuari al que accedirem amb un petit tren. Acabada la visita, ens embarcarem per arribar a l’illa de San Giulio. Dinar. Després continuarem cap a Orta San Giulio, on gaudirem de temps lliure per passejar per aquest pintoresc poble. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Llac Maggiore: Illes Borromees i Villa Taranto

Esmorzar a l’hotel. Avui, embarcarem en direcció a les Illes Borromees per visitar l’isola Bella i el Palau Borromeo, construït al segle XVII amb la pretensió de donar a l’illa l’aparença d’un navili. Visitarem les espectaculars sales i jardins, repartits en deu terrasses decorades amb estàtues, estanys i fonts. Continuarem el recorregut cap a l’Isola dei Pescatori, l’única habitada i que conserva l’encant original. Dinar. Finalitzat el recorregut per les illes, ens traslladarem a Villa Taranto. Visitarem aquest bell jardí botànic de setze hectàrees. Obra del Capità escocès Mc Eacharn, el seu impressionant disseny, les fonts i la riquesa i varietat botànica fan d’aquest espai un monument floral i un homenatge per als sentits. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4

Llac Maggiore – Llac de Como (Como, Villa Carlotta i Bellagio ) – Llac Maggiore

Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem cap al llac de Como, el més pintoresc i menys visitat dels grans llacs del nord d’Itàlia. Arribada a Como i visita d’aquesta ciutat especialment elegant, construïda durant l’apogeu de la indústria de la seda i que continua sent el principal fabricant de productes d’aquest luxós teixit. Continuarem la nostra ruta cap a Tremezzo, on visitarem Villa Carlotta. Del segle XVII i situada sobre l’aigua, ens permetrà gaudir d’unes magnífiques vistes des de les seves terrasses. Durant la visita veurem la col·lecció d’escultures i passejarem pels jardins. Després ens embarcarem per traslladar-nos a Bellagio, encantadora localitat on podrem gaudir de la flota de petits vaixells, un laberint d’escalinates de pedra, camps de xiprers i espectaculars jardins. Dinar. Temps per passejar pels carrerons d’aquest poble que es considera la “perla del llac de Como”. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5

Llac MaggioreVall de Verzasca i Locarno – Llac Maggiore

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap a la Vall de Verzasca, situada Al Ticino Suís. Aquesta vall poc coneguda, és d’una bellesa que et deixa sense paraules amb poblets tradicionals i pintorescos.  Anirem fins a Lavertezzo on destaca el seu espectacular pont medieva de doble arcl ,seguirem cap a Vogorno on visitarem la famosa presa on es va roder la famosa escena inicial de James Bond a la pel·lícula Goldeneye. Dinar. A l’hora convinguda sortirem cap a Locarno. Passejarem per la ciutat vella fins arribar a la Piazza Grande, envoltada per elegants façanes, arcades i cafès.  A l’hora convinguda, tornarem a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6

Llac Maggiore – Bèrgam – Llac Maggiore

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Bèrgam, una de les ciutats més boniques de la Llombardia, situada originalment al cim d’un turó. Per arribar a la Ciutat Alta, agafarem el funicular que passa entre les antigues muralles venecianes que són Patrimoni UNESCO. Farem una visita guiada que ens permetrà gaudir de la bellesa de la ciutat. Entre els estrets carrers de l’antic centre, s’amaguen extraordinaris oasis verds  i edificis molt singulars com la Basílica de Santa Maria Maggiore. Des d’aquí gaudirem d’unes vistes impressionants sobre la Ciutat Baixa, moderna amb amples carrers on es troba la Pinacoteca i el Teatre Donizetti. Dinar.  Temps lliure per acabar de conèixer la ciutat amb la companyia  del guia de Promoviatges.  A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 7
Llac Maggiore Malpensa Barcelona

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat fins a l’aeroport de Milà (Malpensa) per sortir en el vol VY6335 directe a Barcelona a les 15.00 hores (dinar no inclòs). Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 16.40 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Esmorzar del primer dia i dinar de l’últim. Begudes als àpats.

Extres de caràcter personal

Serveis no esmentats com inclosos

1.925€

Preu total

Preu base per persona
en habitació doble

+75€ taxes aèries

-55€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-55€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +440€.

Asseguraça anul·lació i ampliacíó d’assistència en viatge +50€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

15/10/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email