Saltar al contenido

Luberon,
el cor de la Provença

Amb guia

Autocar

16/06/24
-5 dies-

Properament

Itinerari Provisional

Deixa’t temptar pels paisatges mediterranis del Luberon, el cor de la Provença, farcits de poblets penjats en turons. No et perdis llocs singulars com la Fontaine de Vaucluse, l’Ile Sur la Sorgue, els Ocres o les Carrières de Lumières de Baux de Provence.

Si busques una destinació per gaudir de la natura amb tranquil·litat, t’agradarà!

DIA 1
Punts d’origen – Cavaillon

Sortida a primera hora del matí dels nostres punts de recollida definits en direcció a Cavaillon, ciutat protegida pel turó de Saint Jacques i porta d’entrada al Parc Natural Regional del Luberon, reserva de la Biosfera per la UNESCO. Dinar. Visitarem aquesta ciutat que amaga una rica història i descobrirem els diferents edificis que expliquen la seva evolució, des de l’època greco-romana fins l’Edat Mitjana. Destaquem el barri jueu i la seva sinagoga, obra mestra del segle XVIII. Aquesta sinagoga és un autèntic testimoni de la vida en comunitat dels “jueus del Papa”. Acabada la visita, ens traslladarem a l’Hotel Du Parc 3*  o similar. Sopar en un restaurant i allotjament.

DIA 2
Cavaillon – Lourmarin – Pobles de muntanya del Luberon – Cavaillon

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Lourmarin, un altre dels pobles catalogat com dels més bells de França. La nostra visita guiada ens farà descobrir la vida rica i trepidant de Lourmarin a través de la història i ens presentarà també el vincle que existeix entre aquest poble i la comunitat valdense amb la visita del Temple. Dinar. Aquesta tarda, realitzarem la visita guiada dels pobles enfilats a la muntanya del Luberon. Oppède Le Vieux es probablement el poble amb més encant de tot el Luberon, un llogarret antic i amagat que s’aferra al cim d’un turó com si volgués escapar del pas del temps. La següent parada serà a Menerbes, vila fortificada, baluard del moviment protestant durant les Guerres de Religió del segle XVI. Un dels principals atractius de la visita es contemplar les espectaculars vistes, especialment boniques i representatives. Aquí van viure i es van inspirar artistes com Picasso o Nicolas de Staël. Finalitzarem el nostre recorregut a Bonnieux, des d’on podrem contemplar els Monts de Vaucluse, el Mont Ventoux, les vall i vinyes i respirar aire net i assossegat. Aquesta població destaca també pel seu casc antic fortificat, dominat per l’església romànica, i els vestigis de les torres i muralles del segle XIII. A l’hora convinguda, retorn a Cavaillon. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Cavaillon – Roussillon – Mines de Bruoux – Gordes – Abadia de Sénanque – Cavaillon

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Roussillon, poble de l’ocre per excel·lència. Les seves cuidades cases son totes de color ocre i la seva plaça central, adornada amb flors i envoltada de restaurants resulta preciosa. El Sender dels Ocres ens oferirà un espectacle inèdit gràcies a la seva terra amb reflexes cridaners, de vermell intens a groc or, passant per taronja brillant. Seguirem cap a les Mines de Bruoux, un laberint de galeries de més de 40km de llarg i 15m d’alçada. La visita ens portarà al cor de l’ocre del Luberon, un lloc únic a Europa. Vertiginosos penya-segats amb colors extravagants i un laberint gegantí de galeries subterrànies conformen aquest entorn únic i misteriós on la feina de l’home es barreja amb la bellesa natural del paisatge de la Provença. Realitzarem una ruta subterrània de 650m per conèixer la riquesa geològica, històrica i industrial d’aquest lloc preservat. A l’hora convinguda ens traslladarem a Gordes, catalogat entre els “pobles més bells de França”. Dinar. Gordes es una de les joies de la Provença, un poble penjat d’un turó entre un paisatge de valls i muntanyes, amb una llarga història i molt que oferir-nos. El seu enclavament defensiu, tancat durant segles, li va donar el seu aspecte auster i massís. Continuarem el nostre recorregut cap a l’Abadia de Sénanque, obra d’art cistercenc. Visitarem aquesta abadia del segle XII que encara acull una comunitat religiosa i ofereix un paisatge extraordinari. Podrem admirar l’església de l’abadia, l’antic dormitori, el claustre, el refectori i la sala capitular, construïda als segles XII i XIII. Retorn a Cavaillon. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

Nota: La visita de les mines serà en francès amb traducció per part dels nostres guies acompanyants i el guia local.

DIA 4
Cavaillon – Museu de la Lavanda – Isle Sur la Sorgue – Fontaine de Vaucluse – Cavaillon

Esmorzar a l’hotel. Avui ens traslladarem al museu de la Lavanda, on descobrirem els mètodes de destil·lacions d’ahir i d’avui. Podrem fer un tast olfactiu d’un oli essencial de lavanda i coneixerem tots els secrets d’aquest Or Blau de la Provença. Aquest museu va ser creat al 1991 per la família Lincelé, els quals es dediquen al cultiu i la destil·lació de la lavanda fina des de fa cinc generacions. Després, visitarem un celler típic de la zona i realitzarem un tast dels seus vins. Continuarem el nostre recorregut cap a l’isle Sur la Sorgue, la “Venècia Provençal”. Dinar. Realitzarem un recorregut amb el petit tren per descobrir la història particular d’aquesta petita illa: el casc antic, el barri dels antiquaris i el de pescadors. Tindrem també temps lliure per poder gaudir del seu mercat o de les boniques botigues d’antiguitats que voregen els seus canals. Les particulars rodes d’àleps del seu riu proporcionen un encant particular a la ciutat. Seguirem la nostra ruta cap a la Fontaine de Vaucluse, on trobarem el naixement del riu Sorgue. La intensa bellesa d’aquest paratge natural va ser capaç de moure el cor de molts escriptors i poetes, com Petrarca, Boccaccio i Frédéric Mistral, entre d’altres. Gaudirem de temps lliure per poder descobrir la frescor d’aquest petit poble amb els seus bufadors de vidre, joiers i pastissers. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant i allotjament.

DIA 5
Cavaillon – Les Baux de Provence – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora en direcció a Les Baux de Provence, classificat entre els “més bells pobles de França” i situat al centre d’un paisatge incomparable. Visitarem les Carrières de Lumières, una antiga pedrera de pedra calcària dedicada des de 1977 a l’art. Ens meravellarem amb aquesta espectacular exhibició on les magnífiques obres d’art cobren vida, amb una innovadora combinació de llum i so. Després tindrem temps lliure per poder passejar pels seus carrerons empedrats envoltats de cases renaixentistes restaurades i gaudir d’aquesta ciutat medieval amb els seus edificis històrics, les muralles i les nombroses botigues d’artesania. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Autocar de llarg recorregut

Assegurança bàsica

Recollida des de diferents poblacions 

Pensió completa amb gerres d’aigua

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar en ruta del primer dia i begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.

X€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

-X€

Majors de
60 anys

Descompte aplicable a persones de 60 anys o més, o que els compleixin abans de l’inici del viatge.

-X€

Porta'ns
amics

Descompte aplicable si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS 

Suplement habitació individual +X€.

Assegurança anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +X€.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

Reserves online: pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

16/06/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Barcelona
Manresa
Mataró
Granollers
Sabadell
Vic
Girona
Tarragona
(Consulta'ns els punts de recollida)

Per a més informació