Saltar al contenido

Lyon,
Festa de les Llums

Amb guia

Autocar

06/12/22
-5 dies-

Des de 1.085€

Itinerari

La Fête des Lumières a Lyon és un dels festivals de llum més importants del món, amb els seus carrers, parcs i monuments transformats en un univers de color. Les façanes es converteixen en teles on es realitzen acolorides projeccions, les aigües dels rius Roina i Saona allotgen innovadores posades en escena, i gairebé a cada pas veuràs una obra d’art elaborada amb llum. Gaudiràs de Lyon una ciutat d’art, història i gastronomia. Recorre els barris de Fouviere, Vieux Lyon, Croix Rouse i Presqu’ile que son Patrimoni UNESCO i no deixis de visitar el gran Mercat Paul Boucuse, és una experiència que no oblidaràs.

DIA 1
Punts d’origen – Avinyó

Sortida dels nostres punts de recollida en direcció a Avinyó. Dinar. Visita guiada per descobrir el barri antic d’Avinyó, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, envoltat d’imponents muralles medievals. Visitarem l’interior del Palau dels Papes, símbol poderós de la influència de l’Església en tot el mon cristià occidental i que és el palau gòtic més gran d’Occident. Sopar i allotjament a l’hotel Mercure Palais des Papes 4*.

DIA 2
Lyon

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Lyon. Arribada i inici de la visita guiada al turó de la Fourvière origen de la ciutat de Lyon. Destaca la Basílica de Notre-Dame , construïda a finals del segle XIX i els jardins del Rosaire però sobretot la Fourvière és un dels millors llocs de Lyon per veure la grandesa de la ciutat. Continuarem la visita baixant cap al “Vieux Lyon” , barri medieval i del renaixement. Veurem l’exterior de la catedral de Saint-Jean, i descobrirem els “traboules”, els passatges per a vianants que travessen els patis interiors dels edificis permetent la connexió entre carrers. Dinar. A la tarda, ens traslladarem al barri de la Croix-Rousse, un veritable poble dins de la ciutat anomenat així per la creu que els cristians van col·locar aquí mateix al segle XVI. La història d’aquest barri està profundament lligada a la indústria de la seda i els seus artesans “les Canuts”. Lyon va ser, gràcies a la seda, la ciutat industrial més important de França durant el segle XIX. Arribarem fins el Mur “des Canuts” un gran mural de 1.200 metres quadrats que representa l’ambient del barri que es va actualitzant . A l’hora convinguda, sortida cap a l’hotel Mercure Lyon l’Isle d’Abeau 4*, situat a les afores de Lyon. Sopar i allotjament.

DIA 3
Regió del Beaujolais i Festa de les Llums de Lyon

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la regió del Beaujolais, famosa per les seves vinyes. Arribarem el pintoresc poble de Romanèche-Tohrins, on podrem visitar l’espectacular Hameau Duboeuf, un gran centre on es revelen els secrets de la vinya i els mètodes d’elaboració i la històrica de les regions vinícoles del Beaujolais i el Macon a través d’atraccions, pel·lícules en 3D i un espectacle immersiu. La visita acaba amb un tast de vi Beaujolais. Dinar al restaurant de l’estació Café des Deux Horloges, situat al mateix recinte. En acabar, retorn a Lyon on acompanyats per una guia local farem un recorregut per descobrir la Festa de les Llums de Lyon, el gran esdeveniment que reuneix els millors artistes de la Llum que projecten les seves creacions sobre les façanes de diversos edificis emblemàtics de la ciutat. Sopar. A l’hora convinguda, sortida cap a l’hotel Mercure Lyon l’Isle d’Abeau 4*. Allotjament.

DIA 4
Lyon – Montelimar

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí visitarem ‘Les Halles de Paul Bocuse’, el gran mercat de Lyon, amb la guia de Promoviatges. Aquest espai ens permetrà conèixer els diversos productes regionals de primera qualitat que van inspirar el concepte de “nouvelle cuisine”, un paradís pels més gourmets. En acabar, anirem cap al Mercat de Nadal de la Plaça Carnot on disposarem de temps lliure. Dinar. A l’hora convinguda, sortida cap a Montelimar, la capital del nougat. Sopar. Allotjament a l’hotel Ibis Styles Montelimar Centre 4*.

DIA 5
Montelimar – Sete – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. Avui, descobrirem una de les tradicions nadalenques més arrelades a França, el nougat. Aquest dolç d’ametlla, mel i sucre és molt similar al torró. Aprendrem sobre la seva elaboració i la seva història fent un passeig lúdic que inclourà una degustació al final de la visita. A l’hora convinguda, sortida cap a la ciutat portuària de Sète, Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Autocar de llarg recorregut

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Dinar del primer i últim dia. Begudes no incloses

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

1.115€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

-30€

Majors de
60 anys

Descompte aplicable a persones de 60 anys o més, o que els compleixin abans de l’inici del viatge.

-30€

Porta'ns
amics

Descompte aplicable si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +175€

Asseguraça anul·lació i assistència COVID +25€

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

06/12/2022

PUNTS DE RECOLLIDA

Barcelona
Girona
Granollers
Manresa
Mataró
Sabadell
Tarragona
Vic
(Consulta'ns per saber els punts de recollida)

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email