Per què un viatge és el millor regal que pots fer?

Per què un viatge és el millor regal que pots fer? Saps per què un viatge és el millor regal que pots fer a la gent que estimes? Perquè la …
22.11.2022

Per què un viatge és el millor regal que pots fer?

Saps per què un viatge és el millor regal que pots fer a la gent que estimes? Perquè la vida són moments, i cada moment és un tresor que guardarem per sempre. Perquè les coses materials caduquen, es trenquen, es perden i s’obliden, però els records sempre els guardarem en un raconet dins nostre.

El mateix passa amb els viatges. La majoria de vegades no viatgem a destins, sinó que viatgem amb persones. El lloc és igual, perquè saps que, amb la teva millor amiga, qualsevol destí es convertirà en l’escenari d’aventures increïbles. La mala experiència que vau viure aquell hivern a Praga, quan el teu pare va deixar-se la cartera a la taula del restaurant, és ara una anècdota que recordeu entre riures a cada dinar familiar. I segur que mai oblidaràs quan, entre tots els turistes que passejaven per la Muralla Xina, vas dir el ‘sí’ més important de la teva vida.

Regalar un viatge és regalar vida. És guanyar temps amb l’altra persona, amb tu mateix i junts. És fugir de la rutina per sumar experiències, vivències i cultura. És regalar el millor que tenim, el nostre temps. Per suposat, autoregalar-se un viatge està més que permès! Perquè et ve de gust i perquè t’ho mereixes.

T’imagines la cara dels teus néts quan obrin el paquet que els portarà a Disneyland o a veure els escenaris de Harry Potter? I l’alegria dels teus pares quan sàpiguen que tornaran al lloc on van passar la seva lluna de mel? O la felicitat dels teus fills quan obrin el sobre amb aquella escapada romàntica que tantes vegades han deixat per un altre moment?  I sorprendre a la teva parella amb aquell “road trip” del que tantes vegades ha parlat?

Nosaltres et preparem un xec regal però també et donem algunes idees per fer l’entrega encara més especial:

  • Fer un puzle amb un mapa o una foto emblemàtica del destí triat amb el nom.
  • Un mapamundi per rascar i abans d’embolicar-lo rasques el país triat.
  • Una capsa especial, amb pistes del destí i al final el sobre amb el nostre xec regal.
  • Un gadget viatger: una maleta nova, uns organitzadors per la maleta, un coixí de viatge,… acompanyat d’un sobre amb el nostre xec regal.
  • Una guia del destí.
  • Una peça de roba relacionada amb el viatge: un banyador, unes xancletes, una bufanda, un barret de safari,…
  • Un sopar a un restaurant amb gastronòmica del lloc on viatjaràs.

El vertader regal no és el viatge sinó tot el que vius mentre el fas.

Aquest any, regala vida, regala viatges!

Si vols rebre al teu correu electrònic informació sobre destinacions, concursos, esdeveniments i molt més, subscriu-te al nostre newsletter.

Catàleg 2024
Disponible el nou Catàleg Promoviatges 2024

Promoviatges és una agència de viatges formada per professionals apassionades per la nostra feina.

A l’equip de Promoviatges ens apassiona la nostra feina. Treballem dia a dia per oferirte experiències úniques arreu del món i t’escoltem per millorar el nostre servei. Si estàs pensant en viatjar amb nosaltres, aquí tens alguns motius que t’ajudaran a decidir-te. Et prometem que repetiràs!