Saltar al contenido

Itàlia: Nàpols

A mida

3 dies

Segons serveis

Itinerari

DIA 1
Barcelona – Nàpols

Presentació a l’aeroport de Barcelona per sortir en un vol amb destinació Nàpols. A l’hora indicada (17.00h) ens reunirem en la piazza del municipi per a iniciar aquest free tour per Nàpols. Durant dues hores passejarem pel centre històric d’aquesta ciutat endinsant-nos en el seu passat per a descobrir nombroses curiositats. Ens acostarem primer a contemplar els exteriors del Castell Nou, una fortalesa medieval renaixentista construïda entre els anys 1279 i 1282. Parlarem dels vincles d’aquesta fortificació amb la monarquia i començarem a conèixer la història que uneix a Nàpols amb Espanya. Després, ens dirigirem a la Galeria Humbert I, una zona comercial del segle XIX que destaca pel seu colossal coberta de ferro i vidre. En sortir, arribarem a la via Toledo, la principal artèria de la ciutat. La piazza del Plebiscit serà la nostra següent parada, una de les places més grans i imponents d’Itàlia. Aquí, podrem admirar importants monuments com el Palau Real o la basílica de San Francisco de Paula. Dedicarem la part final del recorregut a caminar pel passeig marítim, una zona que ens oferirà una vista inoblidable del golf de Nàpols. Acabarem el free tour per Nàpols a les 19.00 hores prop del Castell de l’Ou, un lloc replet de llegendes.

DIA 2
Nàpols – Capri – Nàpols

A les 8.00 hores, ens reunirem en l’exterior de l’hotel Terminus i pujarem en un minibús que ens portarà fins al port de Torre del Greco, on ens estarà esperant el vaixell. Durant 45 minuts, navegarem per les aigües de la mar Tirrena en direcció a Capri. Podreu relaxar-vos contemplant les vistes que ofereix la badia i immortalitzant el lloc amb la vostra càmera. Vorejarem tota la costa de l’illa, albirant els exteriors de les seves diferents coves marines com la Gruta Blanca o la Gruta Verda. A més, podreu veure de prop l’Arc Natural, d’època paleolítica, i admirar l’arquitectura de la moderna casa Malaparte, situada en el cim d’un penya-segat.Després de contemplar les famoses roques Faraglioni i arribar a l’extrem sud de Capri per a admirar el far de Punta Carena, fondejarem en el port de Marina Gran. Us deixarem cinc hores de temps lliure perquè pugueu explorar l’illa. Podreu endinsar-vos pels seus carrers, plagades de botigues, i conèixer de primera mà la moda italiana en alguna de les seves signatures. A més, tindreu temps suficient per a recórrer la Via Krupp i visitar així als famosos jardins d’Augusto. No us perdeu les vistes des de dalt! Transcorregut el temps lliure, tornarem al vaixell i finalitzarem l’excursió a les 17.30 hores aproximadament arribant al punt de partida a Nàpols.

DIA 3
Nàpols – Pompeia – Nàpols – Barcelona

Entorn de les 10.00 hores passarem a recollir-vos pel vostre hotel, l’estació de trens o el port de Nàpols per a traslladar-nos amb autobús fins al jaciment arqueològic de Pompeia. Després d’un trajecte aproximat de 40 minuts arribarem a les restes de l’antiga ciutat romana. El 24 d’agost de l’any 79, l’emperador Tito rep una de les pitjors notícies del seu regnat: el Vesubio ha descarregat la seva fúria sobre Stabia, Herculano i Pompeia. Coneixerem l’efecte devastador del volcà sobre aquesta última ciutat recorrent les seves calçades. En elles podrem apreciar com la cendra va cobrir gran part del traçat urbà. La ciutat va quedar totalment soterrada i oblidada fins al segle XVIII. Explicarem la història de com en aquesta època es descobreix el jaciment gràcies en part a les excavacions impulsades pel futur rei d’España Carles III. En el nostre recorregut, passejarem pel fòrum en el qual comerciaven i es reunien els romans. Coneixerem la seva manera de vida visitant les restes d’edificis públics com el lupanar, decorat amb frescos que representen escenes eròtiques. En la majestuosa Casa dels Vetti apreciarem el luxe que imperava en els habitatges de les famílies més riques. Finalitzat el nostre tour guiat per Pompeia emprendrem el camí de tornada a Nàpols, on tornarem sobre les 13.30 hores. A l’hora convinguda, trasllat privat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

IMPORTANT

Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar al seu contingut.

Serveis

Bitllets d’avió i taxes

Assegurança de viatge i cancel·lació

Trasllats privats

Visites Capri i Pompeia

Allotjament

Esmorzars

No inclosos

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

Taxes turístiques

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació