Saltar al contenido

Noruega

A mida

8 dies

Segons serveis

Itinerari

DIA 1
Barcelona – Oslo

Presentació a l’aeroport de Barcelona per embarcar en el vol directe a Oslo. Arribada i recollida del cotxe de lloguer. Trasllat per compte propi i check in al vostre hotel. Aquesta vibrant ciutat està envoltada de boscos i l’esplèndid Oslofjord. Passegeu pels carrers i exploreu la ciutat de la família reial, així com el carrer principal Karl Johan, amb les seves nombroses botigues, restaurants i cafès. Allotjament.  

DIA 2
Oslo – Hardangervidda

Esmorzar a l’hotel. Preneu la carretera i conduïu per Tyrifjorden, creuareu a Begnadalen per la carretera a Fagernes. Visiteu Valdresmusea en Fagernes, un museu folklòric a l’aire lliure que opera des de 1901. El museu compta amb una impressionant col·lecció de més de 70 cases i recorre la història de Noruega al llarg dels anys fins als nostres dies. A la tarda, passeu pel petit poble de Gol a Geilo, situat en l’altiplà desèrtic d’Hardangervidda. Allotjament.  

DIA 3
Fiord de Hardanger – Bergen

Esmorzar a l’hotel. Comenceu el dia per la carretera a Bergen, fent una parada a la cascada de Vøringfoss. Després, preneu el pont de Brimnes a Bruravik per a anar pel fiord d’Hardanger cap a l’oest. Aquest últim, sobrenomenat «L’hort de Noruega», té les seves ribes esquitxades d’arbres fruiters. Això li dona un encant romàntic innegable que no podreu ignorar! A Bergen, impregneu-vos de l’ambient de l’antic port, el Bryggen, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Si preneu el funicular fins al cim de la muntanya Fløien, podeu admirar la ciutat de Bergen i els set pujols des de dalt. També us suggerim visitar la casa del gran compositor Edvard Grieg o l’església vertical de Fantoft. Allotjament.  

DIA 4
Fiord de Sognefjord

Esmorzar a l’hotel. Comenceu el dia de camí a Gudvangen. Des de Gudvangen, un petit poble del cor dels fiords, us embarcareu en un creuer de dues hores i mitja pel fiord Sognefjord i el seu braç més estret, el fiord Nærøyfjord. Aquest últim és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO per la seva espectacular aparença i la seva impressionant estretor. Continueu cap a Skei i Jølster. Haureu de prendre un ferri local Mannheller a Fodnes en el trajecte. Assegureu-vos de visitar l’església de fusta abans de tornar a la carretera. Oportunitat de visitar el Museu Noruec de Glaceres en Fjærland. Allotjament.

DIA 5
Glacera de Briksdal i Fiord de Geiranger

Esmorzar a l’hotel. El vostre viatge cap al Nord continua cap a Loen i Stryn. Detingueu-vos en el camí a Briksdal per veure la seva glacera, després continueu cap a Geiranger per fer un creuer d’una hora pel Fiord de Geiranger, un dels fiords més impressionants de Noruega. Veureu moltes cascades i granges de muntanya durant la navegació, que estan catalogades com a Llocs de Patrimoni Mundial de la UNESCO. Una vegada a Hellesylt, preneu el ferri de Ørneset a Magerholm i arribeu a Ålesund. Allotjament.

DIA 6
Ålesund i la carretera del Troll – Vinstra

Esmorzar a l’hotel. Visiteu Ålesund, ciutat amb arquitectura Art Nouveau. De fet, la ciutat va ser devastada pel foc en 1904 i la majoria dels edificis van ser reconstruïts en aquest estil. Després prengueu la famosa carretera del Troll (amb les seves 11 corbes tancades). No us perdeu un passatge per Trollvegen i el seu increïble desnivell de 1.000 metres, un espectacle impressionant. Després conduïu per la vall cap a Vinstra. Allotjament.

DIA 7
Vinstra – Lillehammer – Oslo

Esmorzar a l’hotel. Preneu la carretera a Lillehammer, la ciutat olímpica de 1994. Us recomanem visitar el turò olímpic de salts d’esquí, així com el museu a l’aire lliure de Maihaugen. Arribada a Oslo, exploreu el Parc Frogner, un impressionant parc amb 212 escultures de Gustav Vigeland i un símbol nacional amb la Fortalesa Arkehus. També pot fer un recorregut per la península de Bygdøy i visitar el Museu Viking i els seus tres drakkars ben conservats, o el Museu Fram i els seus vaixells d’expedició polar. Allotjament.

DIA 8
Oslo – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Temps lliure al matí abans de la sortida cap a l’aeroport. Devolució del cotxe de lloguer a l’aeroport abans de la sortida. Sortida en vol de retorn a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis. 

Opcional: Flåmbana. Flåm – Murdal – Flåm
La Línia Flåm és una línia ferroviària de 20,2 quilòmetres de llarg entre Myrdal i Flåm al municipi d’Aurland, al comtat de Vestland, Noruega. El Ferrocarril de Flam (Flåmsbana) és un espectacular viatge amb tren que ofereix una vista panoràmica d’algunes de les natures més salvatges i magnífiques del paisatge dels fiords noruecs. El viatge amb tren de 20km de llarg és una de les línies ferroviàries més empinades del món.

IMPORTANT
Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar el seu contingut.

Serveis

Bitllets d’avió

Creuer fiord Gudvangen – Flam (2h)

Cotxe de lloguer

Creuer Geirangerfjiord – Hellesylt (1h)

Allotjament

Esmorzars

No inclosos

Visites i activitats opcionals

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

Peatges, combustible i ferris no esmentats

Àpats i begudes no esmentats

GPS i altres serveis de cotxe

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació