Saltar al contenido

Nuremberg,
mercats de Nadal

Amb guia

Avió

06/12/23
-4 dies-

Des de 1.215€

Itinerari

Descobreix a Nuremberg un dels mercats de Nadal més antics d’Europa on hi ha un concurs que premia les millors paradetes de fusta d’artesania nadalenca clàssica. Visita Rothenburg ob der Tauber que en aquestes dates es converteix en un poble medieval de conte de fades que t’encantarà. No et perdis Regensburg, la joia gòtica de Baviera, i Augsburg, una ciutat amb racons sorprenents.

DIA 1
Barcelona – Nuremberg

Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 06.30 hores. Sortida en el vol directe LH1809 a les 09.10 hores en direcció a Munic. Arribada prevista a les 11.15 hores i trasllat a Nuremberg. Arribada i dinar a l’Hotel Ringhotel Loews Merkur o similar. Visita panoràmica de la ciutat, començarem per la part exterior de les Muralles, el Cementiri de Sant Johannis i les esplanades on es convocaven els congressos del partit nazi. Continuació cap a l’antic barri medieval, del qual destaquem preciosos edificis com el Castell Imperial, l’església de Sant Llorenç i la de Sant Sebald o el Rathaus. La visita acabarà en un dels mercats nadalencs més antics del món, el Christkindelmarkt, on podrem gaudir de tradicions culinàries, artesania i música. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Nuremberg – Regensburg – Nuremberg

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Regensburg (Ratisbona), ciutat declarada Patrimoni de la Huma­nitat per la Unesco. Farem la visita guiada d’aquesta ciutat medieval, que va assolir el seu apogeu polític i econòmic als segles XII i XIII, quan es trobava a la cruïlla de les principals rutes comercials i es va convertir en ciutat imperial llibre de l’imperi al 1.245. El seu centre medieval es conserva gairebé intacte, destaquen el pont de pedra “Steinerne Brücke” i la Catedral de Sant Pere. Dinar. A la tarda visitarem els seus mercats nadalencs plens de paradetes d’artesans i on gaudirem de temps lliure. A l’hora convinguda, retorn a Nuremberg. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Nuremberg – Rothenburg ob der Tauber – Nuremberg

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem Rothenburg ob der Tauber, on gau­direm de la bellesa dels seus carrers i places medievals amb parets d’entramats de fusta. D’aquesta ciutat podem destacar la porta Kingentor, la Rathaus, la Torre del Rellotge i les esglésies de Sant Jacob i Sant Wolfgang. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per visitar el seu mercat nadalenc que compta amb més de 500 anys de tradició. A l’hora convinguda, retorn a Nuremberg. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Nuremberg – Augsburg – Munic – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Augsburg, una de les ciutats més rellevants d’Alemanya des del punt de vista històric. Visitarem el centre històric on les seves fonts, les cases gremials, les esglé­sies i l’antic ajuntament formen un paisatge urbà molt interessant, i on destaca la seva catedral. Visitarem l’espectacular sala daurada de l’ajuntament que forma part de l’interessant llegat del Renaixement Alemany. Dinar. La ciutat està plena de racons sorprenents com la Fuggerei, un singular grup de vivendes socials que és el més antic del món. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Munic per sortir en el vol directe LH1816 de les 20.50 hores en direcció Barcelona. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 22.55 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis. 

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Begudes no incloses

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

1.250€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+115€ taxes aèries

-35€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-35€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +220€

Assegurança anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +50€

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

06/12/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació