Saltar al contenido

Nuremberg,
mercats de Nadal

Amb guia

Avió i autocar

06/12/22
-4 dies-

Des de 1.125€

Itinerari

Descobreix a Nuremberg un dels mercats de Nadal més antics d’Europa on hi ha un concurs que premia les millors paradetes de fusta d’artesania nadalenca clàssica. Visita Rothenburg ob der Tauber que en aquestes dates es converteix en un poble medieval de conte de fades que t’encantarà. No et perdis Regensburg, la joia gòtica de Baviera, i Augsburg.

DIA 1
Barcelona – Regensburg – Nuremberg

Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 6.00 hores. Sortida en el vol directe LH1817 a les 7.55 hores en direcció a Munic. Arribada prevista a les 9.55 hores i trasllat a Regensburg (Ratisbona), ciutat declarada Patrimoni de la Huma­nitat per la Unesco. Realitzarem la visita guiada d’aquesta ciutat medieval, on destaca el pont de pedra “Steinerne Brücke” i la Catedral de Sant Pere. Dinar. A la tarda visitarem els seus mercats nadalencs plens de paradetes d’artesans i on gaudirem de temps lliure. A l’hora convinguda, ens desplaçarem fins a Nuremberg. Arribada a l’Hotel NH Collection Nürnberg 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Nuremberg

Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a visitar Nuremberg. Començarem per la part exterior de les Muralles, el Cementiri de Sant Johannis i les esplanades on es convocaven els congressos del partit nazi. La nostra visita continuarà cap a l’antic barri medieval, del qual destaquem preciosos edificis com el Castell Imperial, l’església de Sant Llorenç i la de Sant Sebald o el Rathaus. Dinar. Aquesta tarda disposarem de temps lliure per recórrer un dels mercats nadalencs més antics del món, el Christkindelmarkt, on podrem gaudir de tradicions culinàries, artesania i música. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Nuremberg – Rothenburg ob der Tauber – Nuremberg

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem Rothenburg ob der Tauber, on gau­direm de la bellesa dels seus carrers i places medievals amb parets d’entramats de fusta. D’aquesta ciutat podem destacar la porta Kingentor, la Rathaus, la Torre del Rellotge i les esglésies de Sant Jacob i Sant Wolfgang. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per visitar el seu mercat nadalenc que compta amb més de 500 anys de tradició. A l’hora convinguda, retorn a Nuremberg. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Nuremberg – Augsburg – Munic – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Augsburg, una de les ciutats més rellevants d’Alemanya des del punt de vista històric. Visitarem el centre històric on les seves fonts, les cases gremials, les esglé­sies i l’antic ajuntament formen un paisatge urbà molt interessant, i on destaca la seva catedral.  Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Munic per sortir en el vol directe LH1816 de les 19.50 hores en direcció Barcelona. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 21.55 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis. 

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Begudes no incloses

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

1.155€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+115€ taxes aèries

-30€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-30€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +295€

Asseguraça anul·lació i assistència COVID +50€

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Per fer aquest viatge cal tenir el certificat de vacunació Covid-19 digital.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

06/12/2022

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email