Saltar al contenido

Polònia
de nord a sud

Amb guia

Avió i autocar

18/09/22
-10 dies-

Des de 1.875€

Itinerari

Busques un destí ric en història, art i arquitectura? Acompanya’ns en un viatge per Polònia! Malgrat la Segona Guerra Mundial, el país té un llegat medieval impressionant i moltes de les seves ciutats et deixaran amb la boca oberta. T’impressionarà la bellesa natural de les muntanyes de Zakopane i la singularitat de les mines de Sal de Wielickza. El viatge et permetrà fer un repàs a la història recent que no hauríem d’oblidar mai. Tindràs deu dies per descobrir-la de Nord a Sud.

DIA 1
Punts d’origen – Barcelona – Gdansk

Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de facturació de Lufthansa de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 13.00 hores per sortir en el vol LH 1815 a les 15.20 hores en direcció Gdansk (via Munic). Arribada prevista a les 20.50 hores i trasllat a l’hotel Mercure Old Town 4* o similar. La ciutat de Gdansk, situada al mar Bàltic, és una de les més belles de Polònia. Sopar i allotjament.

DIA 2
Gdansk

Esmorzar a l’hotel. Avui realitzarem la visita guiada de la ciutat antiga de Gdansk, una de les més riques d’Europa durant el segle XVII, curosament reconstruïda respectant la seva època de glòria de la Lliga Hanseàtica després de quedar arrasada durant la Segona Guerra Mundial. Coneixerem el Palau Municipal, el Mercat Llarg, l’Església de Santa Maria, considerada l’església de maó més gran d’Europa, i la font del Neptú, símbol de la ciutat. Dinar. Continuarem la visita amb el Palau d’Artus, que compta amb una magnífica façana d’estil gòtic i on trobarem un baix relleu de Hans Brandt del 1485 que representa la batalla de Sant Jordi i el drac, i una pintura mural d’Anton Möller del 1603 que il·lustra el Judici final. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Gdank – Malbork – Torun

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens dirigirem a Malbork per visitar l’impressionant castell, el més gran de l’Europa medieval. Va ser fundat el 1274 per l’orde Teutònic, un del ordes militars que a l’edat mitjana van tenir una influència vital a Europa, tant en l’àmbit religiós com en el polític. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, el Castell és realment espectacular. Destaquen les muralles, la profunditat del fossat, els ponts llevadissos, les reixes, canons, magatzems, alguns patis i les escales de caragol. Dinar. Continuarem el recorregut cap a Torun, ciutat natal de Nicolau Copèrnic. Arribada a l’hotel Filmar 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 4
Torun – Varsòvia

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a la visita guiada de la ciutat medieval de Torun. Coneixerem aquesta ciutat, assentada vora el riu Vístula, que llueix l’arquitectura gòtica més important de Polònia. Destaca la Plaça Major, l’Estàtua de Copèrnic, tres esglésies gòtiques, les muralles defensives i els accessos medievals a la ciutat i les runes d’un Castell dels Cavallers Teutònics, entre d’altres. Torun és també la capital del piernik, un pa/pastís d’espècies i mel. Dinar. Seguirem el nostre recorregut fins arribar a Varsòvia. A la tarda visitarem el museu dels Jueus, un lloc ple de simbolisme on podrem entendre de primera mà la cultura jueva i la vida en el Getto durant la segona guerra mundial. Arribada a l’hotel Crowne Plaza 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 5
Varsòvia

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí realitzarem la visita guiada de Varsòvia, a través de la qual ens endinsarem al Parc Lazienkowski, el més important de la ciutat i on es troba el monument a Frédéric Chopin, juntament amb importants escultures i palaus. Continuarem la ruta fins al monument al Soldat Desconegut, el Palau de Cultura i Ciència, la ciutat antiga de Varsòvia amb la catedral de Sant Joan i la plaça del Mercat. Ens sorprendrà la recuperació de la ciutat vella, feta a partir dels quadres de Tintoretto, que es troben dins la muralla. Dinar. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar en un restauranti allotjament a l’hotel.

Opcional: Concert de Chopin amb un dels pianistes més reconeguts de Varsòvia a la tarda. Copa d’hidromel o suc de poma i trasllats inclosos. 28€. El mínim obligatori per poder fer aquesta activitat opcional és de quinze persones.

DIA 6
Varsòvia – Czestochowa – Cracòvia

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, sortirem cap a Czestochowa, capital religiosa de Polònia i un dels centres de pelegrinatge més importants del centre d’Europa. Visitarem el monestir paulí de Jasna Góra, conegut per la veneració del papa Joan Pau II a la Verge Maria de Czestochowa, anomenada també La Madonna Negra. La fortalesa i el convent dels paulins constitueixen un dels exemples més valuosos d’arquitectura del país. Els fragments de les seves construccions més antigues i la capella de la Verge Maria daten del segle XIV i la resta dels segles XVI i XVII. La característica torre ronda els cent anys d’antiguitat. Dinar. Sortida cap a Cracòvia, una de les ciutats més sorprenents i belles d’Europa. Arribada a l’hotel Puro Old Town 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 7
Cracòvia

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí visitarem el centre històric de la ciutat. Cracòvia és una de les ciutats més grans, importants i antigues de Polònia, a més de l’antiga capital. Descobrirem el turó de Wawel, majestuós sobre el riu Vístula, en el qual es troba el Castell Reial, amb un magnífic pati renaixentista i les seves clàssiques arcades. Baixarem a la ciutat vella, on la vida gira al voltant de la plaça del Mercat, la plaça medieval més gran d’Europa. Aquí hi ha l’església de Santa Maria, un dels monuments més representatius i coneguts de la ciutat. Seguirem la visita amb la Porta de Sant Florià, que va ser la principal a la ciutat durant centenars d’anys i que guarda l’entrada a la ciutat des del nord, i la Barbacana, part més interessant que es conserva de les fortificacions medievals de Cracòvia i una de les poques construccions del seu estil que es conserven en tot Europa. Dinar. A la tarda visitarem les mines de sal de Wieliczka, encara actives i explotades des del segle XIII. La mina forma una ciutat subterrània amb les capelles i escultures que els miners han anat esculpint durant segles, amb llacs i túnels que ens sorprendran. Retorn a Cracòvia. Sopar i allotjament.

DIA 8
Cracòvia – Auschwitz – Cracòvia

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a conèixer el territori del camp de concentració d’extermini nazi, construït pels alemanys durant l’ocupació nazi a Polònia. Avui dia, el camp de concentració d’Auschwitz forma part del Patrimoni Mundial de la UNESCO. Dinar. Retorn a Cracòvia i temps lliure. Sopar i allotjament.

DIA 9
Cracòvia – Zakopane – Cracòvia

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, sortirem cap a les muntanyes Pieniny, fascinants per la fabulosa gorja de Dunajec. Realitzarem un passeig en rai tradicional de fusta sobre el riu. Dinar. Continuarem el recorregut cap a Zakopane, poble situat a les muntanyes de Tatra. L’excepcional bellesa del paisatge muntanyós amb nombroses mostres d’una arquitectura en fusta única en cases, esglésies i capelles, així com la riquesa del folklore local fan de Zakopane un dels llocs amb més encant de Polònia. Recorrerem el carrer Krupówki, l’artèria principal del poble, plena de parades d’artesania. A l’hora convinguda, retorn a Cracòvia. Sopar i allotjament.

DIA 10
Cracòvia – Barcelona – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat i poder fer les últimes compres. A l’hora convinguda, trasllat fins a l’aeroport de Cracòvia per sortir en el vol LH1367 de les 14.20 hores en direcció Barcelona (via Munic). Arribada prevista a les 19.30 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d’origen definits. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’aviò

Assegurança bàsica

Pensió completa amb begudes

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Dinar del primer i últim dia

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

1.930€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+125€ taxes aèries

-55€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-55€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +350€.

Asseguraça anul·lació i assistència COVID +75€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Opcional Concert Chopin a Varsòvia amb trasllats inclosos +28€.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Per fer aquest viatge cal tenir el certificat de vacunació Covid-19 digital.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

18/09/2022

PUNTS DE RECOLLIDA

Aeroport de Barcelona
Girona
Granollers
Manresa
Mataró
Sabadell
Tarragona
Vic
(Consulta'ns per saber els punts de recollida)

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email