Saltar al contenido

Praga,
mercats de Nadal

Amb guia

Avió

06/12/23
-4 dies-

Des de 1.250€

Itinerari

Descobreix Praga, la “ciutat de les cent torres”, que s’omple de vida quan arriba l’època dels mercats de Nadal. Passeja i respira la història dels seu nucli antic, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Durant aquestes dates, es respira un encant d’allò més especial! La il·luminació i la seva decoració exquisida la converteixen en una de les ciutats més boniques d’Europa per passar aquestes dates.

DIA 1
Barcelona – Praga

Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 05.00 hores i sortida en el vol LH 1137 de les 06.50 hores amb destinació a Praga (via Frankfurt). Arribada prevista a Praga a les 11.10 hores i trasllat al centre. Començarem a descobrir la capital de Bohemia pel barri de Josefov que és un dels barris jueus més ben conservats que existeixen. En aquest barri van arribar a viure al barri més de 180.000 persones i algunes de les seves sinagogues es troben en tan bon estat pel fet que durant l’ocupació nazi, Hitler volia fer com una mena de museu de la raça extinta. Dinar en un restaurant. Inici de la visita guiada durant la que visitarem alguna de les sinagogues entre les que destaquen Pinkas, Klausen i Maisel i el seu cementiri que durant més de 300 anys va ser l’únic de la ciutat on els jueus podien rebre sepultura.A l’hora convinguda trasllat a l’Hotel Down Town 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Praga

Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a recórrer a fons la ciutat. Sortida cap al barri del castell de Praga en autocar. Visitarem la Plaça de Sant Jordi, la catedral de Sant Guiu, entrada a l’antic Palau reial i passeig pel Carreró d’Or. Seguirem el nostre recorregut fins arribar al barri de Malá Strana on visitarem l’església de Nostra Senyora de la Victoria amb el Nen Jesús de Praga. Dinar en un restaurant. Travessarem el Pont de Carles i passejarem pel nucli antic on es troba la Plaça de la Ciutat Vella i l’emblemàtic rellotge astronòmic. A la tarda disposarem de temps lliure per gaudir dels Mercats de Nadal on trobarem diferents varietats d’artesania i productes gastronòmics locals. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Praga – Karlovy Vary – Praga

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap Karlovy Vary, rodejada per bosc en mig d’una vall, aquesta ciutat balneari va ser escollida per molts aristòcrates del segle XVIII com a lloc d’estiueig, per les fonts termals i la tranquil·litat que s’hi respirava. En arribar, visitarem els racons més històrics de la ciutat, com l’església ortodoxa de Sant Pere i Sant Pau, la casa de Mozart i l’antiga seu dels cavallers de Malta. A continuació, visitarem les diferents columnates que cobreixen les fonts i deus de la ciutat, cada una està feta d’un material i estil arquitectònic diferent. Aquesta localitat també es coneguda pels seu productes com el licor Becherovka, les Oblies i el famós vidre de Bohèmia. Dinar en un restaurant. A l’hora convinguda retornarem a Praga. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Praga – Sedlec – Kutná Hora – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí en dirigirem a la petita localitat de Sedlec per visitar la famosa Ossera, una petita capella catòlica situada sota l’església del cementiri de Tots els Sants. Tot seguit visitarem Kutná Hora centre medieval d’extracció de plata i segona ciutat del regne de Bohèmia. Aquesta ciutat va arribar a competir amb Praga en aspectes polítics, econòmics i culturals a partir del segle XIII. No va ser fins al segle XVI que va començar a entrar en declivi a causa de la inundació de les mines, guerres i epidèmies. Durant el nostre recorregut passejarem pels carrers laberíntics de la ciutat antiga on veurem la catedral de Santa Barbara, símbol de Kutná Hora, la cort Italiana i l’antiga casa de monedes. Dinar en un restaurant. A l’hora convinguda, ens traslladarem a l’aeroport per sortir en el vol LH1401, de la companyia Lufthansa a les 18.50 hores amb destinació Barcelona (via Frankfurt). Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 23.15 hores. Recollida d’equipatge i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge. 

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

1.290€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+125€ taxes aèries

-40€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-40€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +175€

Asseguraça anul·lació i ampliació d’assistències +50€

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

06/12/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació