Saltar al contenido

Sardenya

Amb guia

Avió

07/10/23
-8 dies-

Des de 1.845€

Itinerari

Tradicionalment coneguda per les seves costes paradisíaques, Sardenya amaga molts motius per visitar-la en qualsevol moment de l’any. Hi ha pocs llocs en els que puguis caminar per boscos gairebé alpins, explorar enormes grutes marines, passejar entre vinyes, gaudir d’un extens paisatge arqueològic, una cultura mil·lenària i una variada oferta gastronòmica. Fenicis, cartaginesos, romans, bizantins… són moltes les cultures que hi ha deixat petjada visible, i no podem oblidar el llegat català a l’Alguer. Sens dubte, la segona illa més gran del Mediterrani és molt més que la Costa Maragda on estiuegen rics i famosos de tot el món. Sabies que a Sardenya hi ha una alta longevitat? Diuen que és perquè s’hi menja molt bé, i és que la seva gastronomia està basada en productes de proximitat amb una cuina de caràcter illenc i amb una gran varietat de vins.

DIA 1
Barcelona – Cagliari

Presentació als mostradors de Vueling de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol VY6164 de les 12.10 hores cap a Cagliari. Arribada prevista a les 14.40 hores. Arribada i visita panoràmica a la capital sarda. El recorregut ens portarà a través del barri de la Marina i la via Roma, veurem l’imponent Ajuntament, el santuari de Bonaria, el Bastió de Saint Remy, la catedral i el seu centre històric conegut com la Jerusalem Blanca. A l’hora convinguda, trasllat a l’Hotel Sardegna 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Cagliari – Barumini – Tharros – Oristano

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Barumini, per visitar la ciutat i el Palau Zapata. Aquest palau del segle XVII va ser construït sobre un nurag anomenat “Nuraxi’e Cresia” (el nurag de l’església). Aquest complex nuràgic es considera el més important d’Itàlia i és Patrimoni de la UNESCO. Dinar. A la tarda visitarem Tharros, la ciutat púnica-romana fundada pels fenicis, que es troba situada en un punt estratègic de l’illa i compta amb importants restes d’arquitectura civil i religiosa. Seguirem cap a Oristano, la ciutat més important de l’oest, amb un centre històric tranquil i acolorit de singulars carrerons coneguts com pòrtics que comuniquen els carrers de vianants. A l’hora convinguda, trasllat a l’Hotel Mistral 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Oristano – Pozzo di Santa Cristina – Bosa – Nurag Losa – Oristano

Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem cap a Pozzo di Santa Cristina, un santuari nuràgic situat en un privilegiat entorn boscós mediterrani. Trobarem un dels pous sagrats més bonics de l’illa, la petita església rural de Santa Cristina i un conjunt de cases anomenades “muritenses”. Continuarem cap a Bosa, un dels pobles més bonics d’Itàlia ple de color i amb un bonic centre històric medieval, situat en un riu navegable. Dinar. A continuació, farem una parada al Nurag Losa, on podrem veure les diverses capes de la historia. A banda del nucli central de construccions megalítiques, també trobem restes púniques, romanes i bizantines. A l’hora convinguda, retorn a Oristano. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Oristano – Orgosolo – Supramonte – Nuoro

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Orgosolo, un dels pobles més autèntics de l’illa. Passejarem pel seu centre històric, conegut pels seus murals reivindicatius que el converteixen en un museu a l’aire lliure. Seguirem cap el Supramonte, una zona muntanyosa de somni que s’estén des dels pendents de la muntanya Gennargentu fins al mar. És uns dels llocs menys poblats d’Europa, al que accedirem gaudint dels impressionants paisatges del Parc Natural. Dinar típic amb pastors. Continuarem cap a Nuoro, coneguda com l’Atenes sarda degut a la seva important activitat cultural. Passejar pel seu centre històric és una experiència agradable i relaxant: carrerons, casetes de pedra, patis, porxades i placetes encantadores. A l’hora convinguda, trasllat a l’Hotel Sandàlia 3* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 5
Nuoro – Òlbia – Costa Maragda – Òlbia

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Òlbia, la capital de la Costa Maragda. Passejarem amb el nostre guia pel centre històric, on destaquen l’església de Sant Pau, del segle XVIII, el palauet Umbertino i l’església de San Simplici. Dinar. Continuarem fent un recorregut amb diverses parades per la costa nord, la reconeguda Costa Smeralda, famosa per les seves espectaculars aigües transparents i platges de somni. El luxe i el glamur es donen cita cada estiu entre Porto Cervo i Porto Rotondo, però hi ha molts més racons per descobrir. A l’hora convinguda, sortida cap a Olbia i trasllat a l’Hotel President 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 6
Olbia – La Maddalena – Alguer

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Palau per agafar el ferri que ens portarà a descobrir una de les joies naturals de Sardenya, l’arxipèlag de la Maddalena, que sorprèn per la seva bellesa natural. A més de les platges de somni, espècies endèmiques i una idiosincràsia pròpia, el parc natural amaga un bocí de la historia d’Itàlia. Hi trobem la tomba i la casa museu de Garibaldí, l’unificador d’Itàlia que hi va viure els darrers anys de la seva vida. Dedicarem el dia a fer una panoràmica de les illes principals amb guia. Dinar. A l’hora convinguda, retorn a Palau i sortida cap a l’Alguer. Trasllat a l’Hotel Carlo V 5* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 7
Alguer

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a conèixer l’Alguer, coneguda també com “La Barceloneta” per la seva relació amb la historia catalana. Aquesta petita ciutat manté viu el passat català en els noms dels seus carrers, l’arquitectura, la llengua i les tradicions. Destaquen les seves imponents muralles, les dues grans torres, l’església de Sant Francesc, la catedral i notables vestigis de la Corona Catalanoaragonesa. Dinar. Sortirem en vaixell cap a Capo Caccia i visitarem la Gruta de Neptú, on es poden admirar les grandioses escultures d’estalactites i estalagmites que es reflecteixen en aigües cristal·lines. Seguidament anirem a la Santíssima Trinità di Saccargia, una de les esglésies romàniques més boniques de l’illa de composició bicolor amb clara influencia bizantina. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 8
Alguer – Cagliari – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, sortida cap a l’aeroport de Cagliari per sortir en el vol VY6165 de les 14.25 hores. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 15.55 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Dinar del primer i últim dia, i begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

1.895€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+75€ taxes aèries

-50€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida

-50€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +245€.

Assegurança d’anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +50€.

Taxes aèries a reconfirmar 21 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge.  Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

07/10/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email