Saltar al contenido

Senegal.
Rere les pases de l'ètnia Serer

A mida

04/08/23
18/08/2023
-8 dies-

Des de 2.210€

Itinerari

DIA 1
Barcelona – Saly

Presentació a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona 3 hores abans de la sortida del vol. Sortida de Barcelona a les 20.05 hores en direcció Casablanca on s’arriba a les 21.20 hora local. Connexió amb el vol de les 22.40 hores que arriba a l’aeroport internacional Blaise Diagne a la 01.00 hora local. Tràmits de duana i recollida d’equipatges. Una vegada fora de la zona de control, ens espera el guia que ens acompanyarà durant el nostre recorregut pel Senegal. Trasllat al The Rhino Resort Hotel & Spa o similar. Allotjament.

DIA 2
Saly – Goree – Dakar – Saly

Esmorzar. Després, sortirem en direcció a Dakar. Arribada a l’embarcador per a agafar el ferri que ens portarà a Goree. Aquesta petita illa va ser, durant 4 segles, el punt de partida dels esclaus africans cap a Amèrica. Conserva intacte el seu aire mediterrani en el cor d’Àfrica i és, avui dia, una illa plena d’artistes, amb l’encant de les seves antigues cases colonials, els seus carrers amb buguenvíl·lies multicolors i la màgia de les seves aigües càlides i cristal·lines. Podrem descobrir els seus racons; entre ells, la famosa porta sense retorn, des d’on els esclaus eren enviats a les Amèriques. Després de la visita de l’illa i després del dinar en un restaurant local davant de la platja, tornarem a Dakar per a fer un volt per la Ciutat. Retorn a Saly. Allotjament i sopar a l’hotel

DIA 3
Saly – Lago Rosa – Ocean et Savane

Esmorzar. Sortida cap al famós Llac Rosa, lloc mític per l’arribada de l’antic ral·li París-Dakar, on es desenvolupa l’activitat d’extracció de la sal. Visita al llac i trobada amb els recollidors de sal. Possibilitat de banyar-se en el llac i posterior bany d’aigua dolça per a qui ho desitgi. Seguirem la nostra ruta en direcció a la ciutat colonial de Saint Louis, amb parada en Thies per a dinar. Pararem també al poble de Geoul per a veure el seu famós baobab (arbre místic i mil·lenari ple d’història). Continuarem fins a la Langue Barbàrie. Allotjament i sopar al Lodge Océan et Savane.

DIA 4
Ocean et Savane – Reserva Langue de Barbarie – Saint Louis – Ocean Et Savane

Esmorzar. Al matí ens dirigirem a Saint Louis per a pujar en una calessa “carruatge tirat per cavalls” per a visitar la primera capital de l’Àfrica occidental francesa amb les seves cases colonials i el seu famós barri de pescadors. Dinar al restaurant senegalès “Galaxie” i retorn a l’hotel per a gaudir de la paradisíaca Langue de Barbàrie. Aquesta reserva natural abasta 2000 hectàrees i està situada a la desembocadura del Riu Senegal. Allotjament i sopar al Lodge Ocean et Savane.

DIA 5
Osean et Savane – Palamarin

Esmorzar. Avui tindrem un trajecte llarg de cotxe (aproximadament 250 km). Sortirem d’hora en direcció al Delta de Saloum, creuant diversos pobles de les ètnies Wolof i Peul per a arribar a Djilor, on dinarem al restaurant “Miam Miam”. Després d’un petit descans, seguirem la nostra ruta per a arribar a la tarda al poble de Palmarin. Allotjament i sopar a l’Ecolodge de Palmarin o similar.

DIA 6
Palamarin – Delta Saloum – Palmarin

Esmorzar. Al matí, ens acostarem al poble de Ndangane per a embarcar en una piragua que ens portarà navegant, entre els meandres del Riu Sine i Saloum, per espectaculars paisatges de manglars. Declarat patrimoni mundial de la Unesco pel seu variat ecosistema. Dinar al campament Essamaye de Xavier davant del riu. Temps lliure per a banyar-se, pescar, anar amb canoa o caiac, etc. A la tarda, retorn a Palmarin. Allotjament i sopar a l’Ecolodge de Palmarin o similar.

DIA 7
Palamarin –  Joal Fadiouth – Saly 

Esmorzar. Avui sortirem en direcció a l’Illa de Fadiouth, a on accedirem creuant el pont amb el mateix nom. Aquesta illa, està formada de petxines marines, dipositades durant segles fins a crear un illot conegut avui com «l’illa de les petxines». En ella conviuen en total harmonia catòlics i musulmans, tal és així, que comparteixen el mateix cementiri. Visitarem l’illa, els seus graners, i el seu cementiri de petxines i creus blanques. dinar en el restaurant “La Taverne du pecheur de Jaol”. A la tarda, ens acostarem al port de Mbour per a assistir a l’arribada dels pescadors en piragües tradicionals. Continuarem fins a Saly. Allotjament i sopar en The Rhino Resort Hotel & Spa o similar.

DIA 8
Saly – Joal Bandia – Barcelona    

Esmorzar. Dia de descans a l’estació balneària de Saly. Durant el matí, opcionalment, es podrà fer una excursió a la reserva d’animals de Bandia. Després del dinar, possibilitat d’anar al mercat artesanal de Saly. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a agafar el vol de retorn a casa. Sortida del vol a les 02.30 hores amb destinació a Casablanca. Arribada a Casablanca a les 06.35, per a connectar amb el vol de Barcelona de les 09.40 h. Arribada a Barcelona sobre les 12.40 hora local. Fi dels nostres serveis.

IMPORTANT
Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar al seu contingut.

Serveis

Vol de línia regular en classe turista des de Barcelona a Saly amb facturació de maleta

Pensió completa

Vehicles amb xofer i aire condicionat durant tot el recorregut

Aigua mineral durant la ruta

Tots els trasllats indicats al programa

Assegurança d’assistència en viatge

Visites de Gorée, la ciutat de Saint Louis en calessa, la illa de les petxines de Fadiouth i excursió amb piragua a través dels manglars al Delta Sloum

Ferri per a arribar a Gorée

7 nits d’allotjament als hotels descrits o similars

Guia de parla castellana

Taxes aèries (subjectes a canvi)

No inclosos

Propines i despeses de caràcter personal

Begudes als àpats

Assegurança de cancel·lació

Serveis no esmentats com inclosos

Des de 2.210€

Preu base per persona
en habitació doble y triples en un grup mínim de 8 persones

TERMES I CONDICIONS

*Grup mínim-màxim: 8-16 persones. 

En cas de no arriba al mínim de 8 persones, es podrà viatjar en privat amb els següents suplements: 

  • Ocupació 2 persones per vehícle: +790€ per persona
  • Ocupació 4 persones per vehícle: 230€ per persona
 
Consulta’ns altres ocupacions i preus de nens
 

Suplements

Habitació individual +250€.

Assegurança de cancel·lació: 60€ per persona

Aseegurança ampliada d’assistència i cancel·lació: 95€ per persona

 

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació