Saltar al contenido

Seychelles: Creuer Boutique amb guia Promoviatges

Amb guia

Avió

23/05/24
-11 dies-

Des de 5.480€

Itinerari

Les Seychelles es poden resumir en dues paraules: mar i jungla. Són com gotes de vegetació exuberant, rivetejades per una línia de platges blanques que banya un mar blau turquesa. Un paradís tropical on encara pots trobar platges desertes, on podràs fer snorkel i gaudir de tota la seva vida marina. L’illa més gran és Mahé, i la segueixen Praslin i la Digue, on es troba la platja Source d’Argent, una de les més fotografiades de Seychelles.
Gràcies al seu clima, Seychelles és el destí perfecte per als creuers tant d’estiu com hivern. Podràs descobrir aquest paradís en un megaiot i experimentar un viatge únic a Seychelles. Exploraràs l’extraordinària fauna i flora i tindràs l’oportunitat de submergir-se en un món submarí impressionant, caminar a través de selves tropicals i descobrir platges paradisíaques.
Una de les companyies que opera en aquestes aigües càlides és Variety Cruises, amb el vaixell Pegasos. Aquest vaixell pot allotjar fins a 44 hostes creant una atmosfera amigable i divertida. Al llarg del creuer, es crea una molt bona relació entre els passatgers i la tripulació que amb la seva professionalitat està pendent de tots els detalls perquè els viatgers gaudeixin de les millors experiències amb un servei personalitzat.
L’itinerari de 8 dies no es deixa cap dels llocs més emblemàtics de les Seychelles: Illa Cousin, Illa Curieuse, la platja Anse Lazio, Aride, Saint Pierre, l’illa Felicité…

DIA 1 
Barcelona – Mahe

Presentació als taulells de facturació de Qatar Airways de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol QR1620 de les 16.20 hores a Mahe (via Doha). Nit a l’avió.

DIA 2
Mahe

Arribada prevista a les 08.30 hores. Tràmits d’immigració i trasllat a l’Hotel Savoy Sheychelles 5* o similar. Repartiment d’habitacions i temps per descansar o gaudir de les instal·lacions de l’hotel. Dinar a l’hotel. Tarda per conèixer la zona i la platja de Beau Vallon, una de les més emblemàtiques de l’illa. Sopar a l’hotel.

DIA 3
Mahe – St. Anne

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, el dedicarem a conèixer la capital de l’illa, Victòria. Visitarem el mercat Clarke, on podrem veure els productes típics de l’illa i interactuar amb la gent local. En acabar, coneixerem el jardí botànic. Passejarem entre cocoters, arbres de caoba i plantes aromàtiques com la vainilla, canyella o nou moscada. També veurem els seus carrers i edificis principals. Dinar en un restaurant. A primera hora de la tarda, trasllat al port i embarcament a l’exclusiu Iot Pegasos de 44 passatgers. Després del còctel de benvinguda i les instruccions de seguretat, abandonarem el Port Victoria, navegant fins a l’illa de St. Anne on pararem a fer un bany refrescant. Sopar.

DIA 4
St. Anne – Illa Curieuse

Sortirem de l’illa de St. Anne al matí fins arribar a la Curieuse, on farem una visita d’aquesta illa deshabitada. La Curieuse va ser una antiga colònia de leprosos i llar de tortugues gegants. L’excursió ens portarà a una granja tot travessant els boscos de manglars. Més tard, arribarem a la platja per gaudir d’una barbacoa. Tarda lliure a la platja, on podrem fer activitats aquàtiques. Pensió completa.

DIA 5
Illa Curieuse – Illa Cousin – Anse Lazio

Al matí, navegarem fins a l’illa Cousin. En arribar, farem una excursió fins al Santuari de les Aus, àrea protegida pel Consell Internacional de la Preservació de les Aus. En aquesta illa es reprodueixen un quart de milió d’aus, a més de tenir diverses platges per a la nidació de tortugues. A la tarda, navegarem fins a Anse Lazio, a Praslin, una de les platges més boniques del món on tindrem temps de gaudir d’esports d’aigua com el busseig o el submarinisme. Pensió completa.

DIA 6
Anse Lazio – Aride – St. Pierre – Baie St. Anne – Praslin

Sortirem al matí cap a Aride. En arribar, farem una excursió fins al cim de l’illa, on gaudirem d’unes impressionants vistes. Aquesta illa és l’habitat de la gardènia de Wright, una planta què no es troba a cap lloc més del planeta. També és l’habitat de diferents aus com la pardela de Audubon o la curruca de les Seychelles. Al migdia, navegarem fins a arribar a l’illa St. Pierre. Després de dinar, pararem per poder nedar o practicar snorkel. A la tarda, posarem rumb al Baie St Anne, Praslin. Avui, gaudirem d’una nit criolla al vaixell. Pensió completa.

DIA 7
Baie St. Anne – Praslin – Illa Felicite – La Digue

Visita a la Vall de Mai, reserva natural al cor de l’illa de Praslin, impressionant bosc de palmeres entre elles la palmera “Coco de mar“, que poden arribar a fer 30 metres d’alçada. A la tarda, arribarem a l’illa Felicité o illa Grand Soeur per banyar-nos i practicar snorkel. En acabar, navegació cap a La Digue. Pensió completa.

DIA 8
La Digue – Illa Moyenne

Excursió a La Digue, l’illa més fotografiada i pintoresca de les Seychelles. L’excursió ens portarà a Anse Source d’Argent, passant abans per la plantació Unión. Durant el recorregut per Unión Estate, visitarem el forn de copra, el molí tradicional de coco i la casa colonial de la plantació. També tindrem temps lliure a la platja Anse Source d’Argent, una de les platges més magnifiques del món amb les seves conegudes formacions rocoses típiques de Seychelles. Seguidament, tindrem temps per passejar per La Passe, la principal vila de l’illa. A la tarda, navegarem fins a arribar a l’illa Moyenne, davant de Mahe. Pensió completa.

DIA 9
Illa Moyenne – Mahe

Al matí, farem una petita visita al voltant de l’illa. Tindrem temps per nedar i gaudirem d’una barbacoa a la platja. Aquesta serà la nostra darrera oportunitat per nedar i bussejar. A la tarda, deixarem Moyenne per navegar fins al port de Victoria a Mahe, on arribarem a última hora de la tarda. Aquest última nit a bord, gaudirem del sopar amb el capità i de ball. Pensió completa.

DIA 10
Mahe – Barcelona

Esmorzar i desembarcament. En autocar, farem un recorregut per l’illa de Mahé parant en diferents miradors i punts emblemàtics. Dinar en un restaurant de Victòria. En acabar, tindrem temps per fer les últimes compres a Eden Island i ens traslladarem a l’aeroport. Sortida en el vol QR679 de les 20.25 hores a Barcelona (via Doha). Nit a l’avió.

DIA 11
Barcelona

Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 07.25 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostre serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança ampliada

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal

Propines

Serveis no esmentat com a inclòs

5.645€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+540€ taxes aèries
+105€ propines vaixell 

-165€

Compra
anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-165€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +1.925€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +150€.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Cal fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

23/05/2024

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació