Saltar al contenido

Itàlia: Sicília

A mida

8 dies

Segons serveis

Itinerari

Sicília és una mescla perfecta de civilitzacions antigues, restes monumentals, sabors mediterranis, volcans actius, muntanyes i mar. Delita’t amb les seves influències culinàries basades en ingredients locals, les seves excursions a través de costes escarpades, escala volcans en erupció i banya’t a les aigües més cristal·lines del Mediterrani.

DIA 1
Barcelona – Catània

Sortida en avió amb destí Catània. Recollida del cotxe de lloguer per iniciar el nostre recorregut. Avui et recomanem visitar Catània, una ciutat molt animada. Allotjament. 

DIA 2
Catània (Visites Àrea Taormina)

Esmorzar. Continuació a Taormina, que es troba a la part alta d’un penya-segat. Visita de l’amfiteatre grec i els carrerons del casc medieval amb permanents vistes al mar. Visita de l’interior de Sicília, el cràter de la muntanya Etna i el poble medieval de Piazza Armerina. Allotjament.

DIA 3
Catània (Visites Cefalú i Messina)

Esmorzar. Sortida cap a Messina. El seu interessant casc antic és un museu d’arquitectura a l’aire lliure. Segueix a Cefalú, un bonic poble mariner. Allotjament.

DIA 4
Catània – Siracusa – Agrigento

Esmorzar. Continuació a Siracusa, visita del central Neàpolis, Parc Arqueològic que es forma de l’Amfiteatre Romà, el Teatre Grec i l’Orecchio di Dionisio, una cova de calcària amb forma d’orella humana. Segueix el recorregut arribant a Agrigent. Allotjament a San Leone.

DIA 5
Agrigento

Esmorzar. Visitarem la vall dels temples i podem tenir la tarda lliure per visitar alguna de les seves platges. Allotjament.

DIA 6
 Agrigento – Mazara Del Vallo – Palerm
Avui, et recomanem Mazara del Vallo, amb la seva preciosa platja de sorra clara. Més tard, visita de la Segesta per veure el jaciment de l’antiga ciutat grega. Rumb a Palerm. Allotjament.

DIA 7
Palerm
Esmorzar. Després de l’esmorzar, visita del centre de Palerm, amb la seva grandiosa catedral i el Palau Reial amb el tresor de la Capella Palatina. Per la tarda, apropa’t a la catedral normanda de Monreale. Visita de la petita “medina” d’Erice i la seva veïna Trapani, la qual el seu port ofereix una preciosa posta de sol. Allotjament.

DIA 8
Palerm – Barcelona

Esmorzar. Conduir fins l’aeroport per deixar el cotxe de lloguer i agafar el vol de tornada a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

HOTELS

Romano House – Catània
Costazzurra Museum & Spa –
Agrigento (San Leone)
Eurostars Centrale Palace – Palermo

IMPORTANT
Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar al seu contingut.

Serveis

Bitllets d’avió

7 dies cotxe de lloguer amb km il·limitats, assegurança sense franquícia (dipòsit 100€) i impostos locals

Esmorzars

Assegurança d’assistència i cancel·lació

7 nits d’allotjament

No inclosos

Àpats

Visites opcionals

Serveis no esmentats com a inclosos

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació