Saltar al contenido

Sicília

Amb guia

Avió

13/04/24
-8 dies-

Des de 2.225€

Itinerari

A Sicília, situada en una cruïlla del Mediterrani, hi van fer “escala” les antigues civilitzacions i totes elles hi van deixar la seva empremta…. en la saviesa popular, en elscostums socials, en la gastronomia i sobre tot en l’art! Quan la visites et submergeixes en una mescla perfecta de restes monumentals, sabors mediterranis, volcans actius, muntanyes i mar. Hem preparat un itinerari atractiu que inclou el que no t’has de perdre en una primera visita a Sicília: Palerm, una capital de contrastos; Monreale i els mosaics daurats de la seva catedral; la medieval Erice; la mítica Vall dels Temples a Agrigento; els espectaculars mosaic de la Vil·la Romana del Casale, la bella Siracusa; l’indiscutible magnetisme de l’Etna; la cosmopolita Taormina i l’animada Catània. 

DIA 1 
Barcelona – Palerm

Presentació als taulells de facturació de la companyia Vueling, a la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a l’hora convinguda. Sortida en el vol VY6600 directe a les 11.40 hores en direcció a Palerm. Arribada prevista a les 13.35 hores i trasllat a l’hotel (dinar no inclòs). A la tarda, començarem amb la visita panoràmica de la Capital Siciliana. A l’hora convinguda, retorn a l’Hotel Cristal Palace 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 2
Palerm – Monreale – Palerm

Esmorzar a l’hotel. Al matí, sortida cap a Monreale i visita del Claustre Benedictí i de la Catedral. Sota la inspiradora excusa d’un somni-visió en el qual trobava un tresor ocult pel seu pare, el rei normand Guillem II va dur a terme la construcció d’aquesta Catedral, una de les més belles d’Europa. Seguidament, es tornarà a la ciutat de Palerm. Dinar en un restaurant. A la tarda farem un passeig guiat pel centre històric de la Capital Siciliana. Visitarem els seus principals monuments com la Capella Palatina, la Catedral de Palerm, la famosa Plaça Pretòria, immensa font completament treballada en marbre blanc de Carrara amb al·legories mitològiques, els Quattro Canti o Piazza Viggliena, en honor al virrei sota el mandat del qual es va finalitzar la construcció dels quatre palaus barrocs i l’Església normanda de la Martorana també denominada Santa Maria del’Ammiraglio, que va ser alçada en 1.143 per Giorgio d’Antioquia, almirall de Roger II. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Palerm – Cefalú – Palerm

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Cefalú, poble a prop del mar que presenta al visitant una meravellosa mostra artística de llums i colors. Aquesta bonica ciutat va ser escenari d’algunes escenes de la pel·lícula Cinema Paradiso. Destaca l’estupenda «Cattedrale Normanna», la seva construcció es remunta al 1131, i el «Lavatoio Medievale». Passejarem pels estrets carrers plens de joieria i elegants botigues que conserven tota la seva fascinació medieval. Dinar en un restaurant. A l’hora convinguda, retorn a Palerm. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Palerm – Segesta – Erice – Agriento

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Segesta per visitar el Temple Dòric que es caracteritza no només per la seva singular arquitectura, sinó també pel seu meravellós paisatge natural que l’envolta. Acabada la visita anirem cap a Erice, el petit poble medieval de carrers empedrats situat dalt d’un turó. Dinar en un restaurant. Sortida cap a Agrigento, considerada «La ciutat amb més bellesa dels mortals» on, a dia d’avui, es poden admirar encara deu temples dòrics en la vall. Sopar i allotjament a l’Hotel Della Valle 4* o similar.

DIA 5
Agriento – Piazza Armerina – Catània

Esmorzar a l’hotel. Al matí visita de la vall dels temples d’Agrigento. Continuació cap a Piazza Armerina. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem l’esplèndida Vila Romana del Casale, luxós estatge, que situat al cor de Sicília, important exemple de l’època romana i a on es poden admirar els preciosos mosaics que representen els usos i els costums d’aquells temps. Continuació cap a Catània. Sopar i allotjament a l’Hotel Katane Palace 4* o similar.

DIA 6
Catània – Siracusa – Noto – Catània

Esmorzar a l’hotel. Sortida per visitar Siracusa que s’estén al llarg del mar, junt amb l’illa d’Ortigia, que es troba unida a la terra ferma per un pont, i ofereix al visitant els restos del seu gloriós passat com són: El Temple di Minerva, transformat en Catedral Cristiana, la llegendària Fontana di Arethusa, el Temple di Apollo, el Teatre Grec i l’Amfiteatre Romà situat a prop de les Latomie, l’Orecchio di Dionisio. Dinar en un restaurant. Seguirem cap a Noto per visitar la capital del Barroc Sicilià, on des de fa poc temps, es pot admirar la Catedral totalment renovada després d’uns quants anys de restauració amb els procediments tradicionals de construcció… Retorn a Catània. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 7
Catània – Etna – Taormina – Catània

Esmorzar a l’hotel. Si les condicions meteorològiques ens ho permeten, sortida cap al turó Etna: el volcà més alt, i encara actiu, d’Europa (3.345 metres). Arribarem fins al Refugi Sapienza, a 1.800 metres d’altitud. Visita dels craters apagats, els anomenats «Crateri Silvestri» on gaudirem d’aquest paisatge tan especial. (No hi ha temps de fer la pujada amb el telecabina a 2.500 metres). Dinar en un restaurant. Continuació a Taormina, situada en la cimera de la pintoresca roca del Monte Tauro (204 metres d’altitud). Temps lliure per a fer compres, per descobrir els romàntics carrerons de la ciutat o per visitar el famós Teatre Grec des d’on es pot gaudir d’un magnífic panorama, tant de l’Etna com del Mar Jònic. Retorn a Catània. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 8
Catània – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Al matí coneixerem Catània, amb la seva església i monestirs al carrer dels Crociferi, la plaça de l’Universitat, la plaça Duomo amb la font de l’Elefant i la catedral de Santa Àgueda. Dinar lleuger. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport de Catània per sortir en el vol de Vueling VY6535 de les 15.00 hores en direcció Barcelona. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 17.20 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Dinar del primer dia,
i
begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

2.295€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+95 taxes aèries

-70€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-70€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +430€.

Assegurança anul·lació i ampliació d’assistència en viatge +75€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.
 

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge.  Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

13/04/2024

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació