Saltar al contenido

Sicília

Amb guia

Avió

06/10/23
-8 dies-

Properament

Itinerari provisional

Sicília és una mescla perfecta de civilitzacions antigues, restes monumentals, sabors mediterranis, volcans actius, muntanyes i mar. Hem preparat un itinerari atractiu que inclou el que no t’has de perdre en una primera visita a Sicília: Palerm, una capital de contrastos; Monreale i els mosaics daurats de la seva catedral; la medieval Erice; la mítica Vall dels Temples a Agrigento; la bella Siracusa; l’indiscutible magnetisme de l’Etna; la cosmopolita Taornima i l’animada Catània. Ens hi acompanyes?

DIA 1
Barcelona – Palerm

Presentació als mostradors de la companyia Vueling, a la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 09.00 hores. Sortida en el vol VY6600 directe a les 10.50 hores en direcció a Palerm. Arribada prevista a les 12.55 hores i trasllat a l’hotel (dinar no inclòs). Per la tarda, començarem amb la visita panoràmica de la capital siciliana. A l’ hora convinguda, trasllat a l’Hotel Garibaldi 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Palerm – Monreale – Palerm

Esmorzar a l’hotel. Al matí, sortida cap a Monreale i visita del Claustre Benedictí i de la Catedral. Sota la inspiradora excusa d’un somni-visió en el qual trobava un tresor ocult pel seu pare, el rei normand Guillem II va dur a terme la construcció d’aquesta Catedral, una de les més belles d’Europa. Seguidament, es tornarà a la ciutat de Palerm. Dinar. Per la tarda realitzarem un passeig guiat pel centre històric de la Capital Siciliana. Visitarem els seus principals monuments com la Capella Palatina, la Catedral de Palerm, la famosa Plaça Pretòria, immensa font completament treballada en marbre blanc de Carrara amb al·legories mitològiques, els Quattro Canti o Piazza Viggliena, en honor al virrei sota el mandat del qual es va finalitzar la construcció dels quatre palaus barrocs i l’ Església normanda de la Martorana també denominada Santa Maria del’Ammiraglio, que va ser alçada en 1.143 per Giorgio d’ Antioquia, almirall de Roger II. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Palerm – Cefalú – Palerm

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Cefalú, poble a prop del mar que presenta al visitant una meravellosa mostra artística de llums i colors. No oblideu visitar l’ estupenda “Cattedrale Normanna, la seva construcció es remunta al 1131, i el “Lavatoio Medievale”. Temps lliure per passejar pels estrets carrers plens de joieria i elegants botigues que conserven tota la seva fascinació medieval. Dinar. A l’hora convinguda, retorn a Palerm. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Palerm – Segesta – Selinunte – Agriento

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Segesta per visitar el Temple Dòric que es caracteritza no nomes per la seva singular arquitectura, sinó també pel meravellós paisatge natural que l’ envolta. Continuació cap a Selinunte i visita lliure de la zona arqueològica. Dinar. Sortida cap a Agrigento, considerada “La ciutat amb més bellesa dels mortals” on, a dia d’ avui, es poden admirar encara deu temples dòrics a la vall. Sopar i allotjament al Grand Hotel Mose 4* o similar.

DIA 5
Agriento – Piazza Armerina – Catània

Esmorzar a l’hotel. Al matí visita de la vall dels temples d’Agriento. Continuació cap a Piazza Armerina. Dinar. Per la tarda visitarem l’ esplèndida Vila Romana del Casale, luxós estatge, que situat al cor de Sicília, important exemple de l’ època romana i a on es poden admirar els preciosos mosaics que representen els usos i les costums d’ aquell temps. Continuació cap a Catània. Sopar i allotjament al Katane Palace Hotel 4* o similar.

DIA 6
Catània – Noto – Catània

Esmorzar a l’hotel. Al matí coneixerem Catània, amb la seva església i monestirs al carrer dels Crociferi, la plaça de l’ Universitat, la plaça Duomo amb la font de l’ Elefant i la catedral de Santa Agueda. Dinar en un restaurant Al matí sortida cap a Noto per visitar la capital del Barroc Sicilià, on, des de fa poc temps, es pot admirar la Catedral totalment renovada després de varis anys de restauració, la qual ha continuat amb els procediments tradicionals de construcció. Retorn a Catània. Sopar i allotjament a l’ hotel.

DIA 7
Catània – Etna – Taormina – Catània

Esmorzar a l’hotel. Si les condicions meteorològiques ens ho permeten, sortida cap al turó Etna: el volcà més alt, i encara actiu, d’ Europa (3.345 metres). Arribarem fins al Refugi Sapienza, a 1.800 metres d’ altitud. Visita dels craters apagats, els anomenats “Crateri Silvestri”. Esplèndida es la varietat de flora i esplèndids son també, els paisatges lunars que es poden veure pel camí. Durant segles, el volcà ha creat un lloc on la naturalesa, cultura e historia s’ han unit per donar lloc a un paisatge únic al mon. (No està prevista la pujada en telecabina) Dinar. Continuació a Taormina, situada en la cimera de la pintoresca roca del Monte Tauro (204m altitud). Temps lliure per a realitzar compres, per descobrir els romàntics carrerons de la ciutat o per visitar el famós Teatre Greg des d’ on es pot gaudir d’ un magnífic panorama, tant del Etna com del Mar Jonio. Retorn a Catània. Sopar i allotjament a l’ hotel.

DIA 8
Siracusa – Catània – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Visitarem aquesta ciutat, la més gran de l’antiguitat fundada en el 734-733 aC. i anomenada Syraka. Siracusa s’estén al llarg del mar, junt a l’ illa d’ Ortigia, que es troba unida a la terra ferma per un pont, i ofereix al visitant els restos del seu gloriós passat com son: El Temple di Minerva, transformat en Catedral Cristiana, la llegendària Fontana di Arethusa, el Temple di Apollo, el Teatre Greg i l’ Amfiteatre Romà situat a prop de les Latomie, l’Orecchio di Dionisio. Dinar lleuger. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de Vueling VY6535, directe a Barcelona a les 17.25 hores. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 19.45 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.  

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Dinar del primer i últim dia,
i
begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

X€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+X€ taxes aèries

-X€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-X€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +X€.

Assegurança anul·lació i ampliació d’assistència en viatge +X€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.
 

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge.  Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

06/10/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email