Saltar al contenido

Tailàndia

Amb guia

Avió

19/11/23
-12 dies-

Des de 2.995€

Itinerari

Prepara’t per a un viatge inoblidable. A Tailàndia trobaràs cultura interessant, paisatges impressionants i gent amabilíssima.
Bangkok és una gran ciutat cosmopolita en ebullició constant, Chiang Mai és un centre de tradició ancestral i Ayutthaya et transportarà a l’antic regne de Siam. Coneixeràs la història de les Dones Girafa, de la tribu Karen, de procedència birmana i que actualment viuen refugiades a Tailàndia. No t’ho pots perdre!

DIA 1
Barcelona – Bangkok

Presentació als taulells de facturació de la companyia Qatar Airways de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 12.00 hores. Sortida en el vol QR0146 de les 15.30 via Doha. Nit a l’avió.

DIA 2
Bangkok

Arribada prevista a Bangkok a les 14.20 hores. Tràmits de duana i trasllat a l’Hotel Novotel Fenix Silom 4* o similar. Dinar i temps per descansar. A la tarda/nit ens traslladarem als famosos klongs (canals). Tindrem l’oportunitat de navegar i fotografiar aquesta part de la ciutat, coneguda com la Venècia de l’est. Durant el creuer, veurem el temple Wat Arun, majestuós santuari amb una pagoda de 79 metres 39, i el Palau Reial il·luminat. Sopar al creuer. Allotjament.

DIA 3
Bangkok

Esmorzar a l’hotel. Durant el matí, visitarem dos dels llocs més emblemàtics de Bangkok, com el Buda reclinat de Wat Pho cobert d’or i el Gran Palau. L’edifici se situa a la ribera del riu Chao Phraya i és considerat l’exemple perfecte d’una antiga cort siamesa. A l’interior, es troba el Temple del Buda Maragda (Wat Phra Kaew). Dinar. Retorn a l’hotel. A la tarda, disposarem de temps per descansar o bé passejar per la ciutat amb la nostre guia acompanyant. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Bangkok – Mercat del ferrocarril i Mercat flotant – Bangkok

Esmorzar a l’hotel. A primera hora, ens dirigirem cap al mercat del ferrocarril de Rom Hub, anomenat així perquè es celebra damunt les vies de tren. Quan aquest arriba, els venedors repleguen les seves parades i les tornen a col·locar un cop el tren ha marxat. En acabar, anirem al mercat flotant de Damnoen Saduak, que ens espera amb els seus colors, sabors i exòtiques fragàncies. Un cop hi arribem, a través d’una llanxa motora podrem explorar els poblats i plantacions fruiteres, abans d’entrar al vibrant mercat. Dinar. Retorn a Bangkok. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Bangkok – Phitsanulok

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia, ens dirigirem cap al nord del país. La primera parada serà a la ciutat Ayutthaya, la segona capital de Siam després de Sukhothai, que va ser destruïda durant la guerra de Birmània. Dinar en ruta. Més tard, visitarem també les ruïnes i l’estàtua de Viharn Phra Mongkol Bobitr, una de les més grans imatges de Buda a Tailàndia. Continuarem la nostra ruta fins a arribar a Phitsanulok, on visitarem Wat Mahathat i el seu impressionant buda que data del segle XIII. Arribada a Phitsanulok. Sopar i allotjament a l’Hotel Pattara Resort & Spa 5* o similar.

DIA 6
Phitsanulok – Lampang

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visitarem el Parc de Lotus gegants o Lliris de Victòria, que poden suportar fins a 100 kg. En acabar, ens desplaçarem a Sukhothai per visitar el famós parc històric, capital del regne de Siam i bressol de la cultura tailandesa. Dinar en un restaurant. A la tarda, ruta a Lampang. Sopar i allotjament al Lampang River Lodge 3* o similar.

DIA 7
Lampang – Chiang Rai

Esmorzar a l’hotel. Ens dirigirem al nord del país, a la regió de Chiang Rai, per visitar el temple Wat Sri Khom Kham, on s’allotja una estàtua de buda de setze metres d’alçada. Dinar. Seguirem el nostre itinerari fins arribar a la zona del Triangle d’Or, on el riu Mae Khong s’uneix amb el riu Ruak i forma un triangle amb les fronteres de Tailàndia, Birmània i Laos. Farem un recorregut amb barca pel riu Mae Kok i visitarem el poblat Karen, on els habitants són originals del sud-oest de la Xina o el Tibet. Arribada a Chiang Rai i trasllat a l’Imperial River House Resort 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 8
Chiang Rai – Tribu Dones Girafes – Chiang Rai

Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens dirigirem a Mae Chan, on ens aproparem a la tribu de les Dones Girafes. Veurem la seva manera de viure i podrem comprar les diferents artesanies que elles produeixen. També visitarem la galeria Baan Dam, museu a l’aire lliure ple d’edificis de fusta fosca obra de Thawan Duchanee i altres artistes contemporanis. Dinar. A la tarda, farem un passeig en barca pel mític riu Mekhong i entrarem al país veí de Laos. En acabar, visitarem el poblat de Don Xao. Aquesta població fronterera amb Laos compta amb un interessant museu dedicat a l’opi. Retorn a Chiang Rai. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 9
Chiang Rai – Chiang Mai – Loy Krathong Festival

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visitarem Wat Rong Khun, el temple blanc que acull nombroses pintures religioses de Chalermchai Kositpipat, un dels artistes més populars de Tailàndia. Visitarem Wat Phrathat Doi Suthep, lloc sagrat amb un desafiant tram d’escales flanquejades per serps Naga. Avui, visitarem també Wat Chedi Luang, on trobarem la capella Lai Kam amb la imatge venerada del buda Phra Singh. Dinar. A la tarda, assistirem al festival de Loi Krathong, on els tailandesos celebren l’acabament de l’època de pluges. Durant aquesta nit màgica, fan flotar en els diferents rius i llacs els krathongs, petita cistella en forma de barca plena de flors, monedes, papers de colors i espelmes com a ofrena a la deessa de les aigües Mae Khongkha. Acompanya aquest ritual els focs d’artifici, les danses i els balls. El festival acaba amb el llançament de llanternes al cel. Sopar en el mateix recinte. Allotjament a l’Hotel Movenpick Suriwongse 4* o similar.

DIA 10
Chiang Mai – Parc dels elefants – Chiang Mai

Esmorzar a l’hotel. Avui, visitarem la vall de Mae, on podrem veure pintoresques zones agrícoles i bells paisatges fins arribar al Parc Natural d’Elefants. Els experts ens explicaran diferents històries de la vida d’aquests gegants, la majoria van haver de ser rescatats. Dinar. Continuarem descobrint els problemes que tenen aquests elefants al sud-est asiàtic. També tindrem l’oportunitat d’alimentar-los i banyar-los, sempre amb les mesures de seguretat adequades i la supervisió del centre de personal Retorn a Chiang Mai. En acabar, descobrirem la ciutat Chiang Mai en tuk-tuk a través de les zones més històriques, com els murals de la ciutat antiga, les portes de la ciutat i els fossats. La ruta ens portarà al Muang Mai Market, un mercat on gran part del menjar prové directament de les granges i, en algunes parts del mercat, els agricultors venen les mercaderies directament. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 11
Chiang Mai – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Al matí, disposarem de temps lliure per poder acabar de veure la ciutat, passejar pels seus carrers o fer les últimes compres. Dinar en un restaurant. A la tarda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol cap a Bangkok. Connexió en el vol QR0833 de les 20.25 hores en direcció Barcelona (via Doha). Nit a l’avió.

DIA 12
Barcelona

Arribada a Barcelona a les 06.40 hores a la T1 de l’aeroport de Barcelona. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Billets d’avió

Assegurança ampliada

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjaments

No inclosos

Sopar de l’últim dia i begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

3.080€

Preu total

Preu base per persona
en habitació doble

+465€ taxes aèries

-85€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-85€

Pagament total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +525€.

Assegurança d’anul·lació i ampliació d’assistència en viatge +100€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Requisits: passaport amb una validesa mínima de 6 mesos i amb mínim un full en blanc. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

19/11/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no te servei de recollida

Per a més informació