Saltar al contenido

Tanzània,
safari Natron

A mida

Sortides regulars
-12 dies-

 Des de 2.635€

Itinerari

DIA 1
Vol internacional a Tanzània

Vol internacional a Tanzània. Nit a bord.

DIA 2
Aeroport Kilimanjaro – Arusha

Aterrarem a Tanzània, concretament a l’Aeroport Internacional Kilimanjaro. Un cop finalitzats els tràmits d’entrada al país i havent recollit l’equipatge, ens trobarem amb el guia, que estarà esperant amb els noms dels viatgers escrits en un cartell. Ens acompanyarà a la propera localitat d’Arusha per descansar i preparar-se per al safari de l’endemà. Arusha Planet Lodge o similar amb allotjament i esmorzar.

DIA 3
Arusha – Parc Tarangire – Àrea de Manyara

Primer contacte amb la riquesa de fauna i paisatge del país. Explorarem el nòrdic parc de Tarangire, menys famós (i poc explorat) que els seus homòlegs de Ngorongoro i Serengeti, però no per això menys interessant. Tarangire, conegut per la seva ingent població d’elefants, també és famós pels gegantescos baobabs que tamisen el parc, l’enorme arbre típicament africà el qual la seva llegenda explica que els deus van col·locar boca avall per castigar la supèrbia humana. De camí al parc tindrem, així mateix, el primer contacte visual amb les barraques de l’ètnia Massai i observarem en la distància les seves activitats quotidianes. Menjarem al parc amb un pícnic i completarem el safari en Tarangire buscant lleons, lleopards, girafes i búfals. Després d’un dia molt complet, deixarem enrere el parc i ens traslladarem fins a l’àrea de Manyara on estarà ubicat el nostre allotjament el qual està per sota de la gran vall del rift. Manyara Wildlife Safari Camp o similar amb pensió completa.

DIA 4
Parc de Llac Manyara – Llac Natron

Canviarem de parc. Després de l’esmorzar, ens endinsarem en el Parc Nacional de Llac Manyara. Es tracta d’un espai natural que inclou des de denses selves a sabanes, passant pels aiguamolls del llac que porta el seu nom. En aquest magnífic safari tindrem l’oportunitat de veure els famosos lleons grimpadors. És, a més, un lloc icònic per veure, en especial entre desembre i març, grans colònies de flamencs que, gràcies al seu plomatge i l’efecte òptic, permeten a l’observador contemplar una línia rosada a l’horitzó. Per si no n’hi hagués prou, el Parc Nacional del Llac Manyara és la llar de babuïns, zebres, girafes i fins a 380 espècies d’aus. A l’hora acordada deixarem enrere el parc i ens traslladarem fins a les terres volcàniques del Llac Natron. De camí, creuarem vàries comunitats locals i no perdrem de vista el Mont OIDoinyoLengai (muntanya sagrada pels Massais i centre de peregrinació de l’ètnia quan demanen pluja pels seus cultius o qualsevol altre demanda personal. *De manera opcional pot ascendir el Mont OIDoinyoLengai, una activitat que es prolongarà durant tota la nit (preu 100€ per persona). Masai Giraffe Eco Lodge o similar amb pensió completa.

DIA 5
Llac Natron

Esmorzar al campament i visita a un poblat Massai, un poble de pastors i d’orgullosos guerrers de tradicional forma de vida. Ens ensenyaran la seva cultura, costums i quotidianitat. Ens aproparem més tard fins a la vora del Llac Natron, caracteritzat pel seu color roig i per atraure innumerables flamencs des del Llac Manyara per posar aquí els seus ous. També podrem visitar un rierol d’aigua calent. Ens aproparem més tard fins al Llac Natron, fent una parada al jaciment arqueològic nomenat “EngereSeroFootprints”, reportat recentment per primera vegada per National Geographic i que disposa d’una mostra d’algunes de les primeres empremtes d’homínids que es coneixen. Mantingudes així, gràcies a les condicions meteorològiques i a l’ajuda de les erupcions volcàniques de la regió. Al migdia tornarem al campament pel menjar i descansar. Sortirem més tard de nou fins a la cascada de Ngarasero on, si ho desitgem, podrem banyar-nos a la piscina natural de l’aigua que cau des del Mont OIDoinyoLengai. Tornada al campament per descansar i passar la nit. Masai Giraffe Eco Lodge o similar amb pensió completa.

DIA 6
Llac Natron – Parc de Serengueti (zona nord)

Deixarem enrere la regió del Llac Natron, amb les últimes i increïbles vistes d’aquesta enorme massa d’aigua al cor de la Vall del Rift. La pista en continuo ascens ens portarà de nou fins a les terres altes de Tanzània. Veurem el canvi en el paisatge i la vegetació. Deixarem territori massai per endinsar-nos en el territori de l’ètnia Sonjo o Batemi que principalment es dediquen al cultiu de sorgo i mill. Arribarem fins a la població de Waso on, després d’una curta parada, ens dirigirem fins al gran parc del nord de Tanzània, el Serengeti. Una vegada al Serengeti, ens endinsarem al parc travessant la denominada Área del Lobo i la seva vall per realitzar un safari; començarem a intuir la quantitat de fauna que ens espera durant els pròxims dies al parc. Mara Tingitana Camp o similar amb pensió completa.

DIA 7
Parc de Serengueti (zona nord – la Gran Migració)

Després de l’esmorzar, ben d’hora, comencem la jornada en la recerca de les grans manades d’ungulats. El Parc Nacional de Serengeti compta amb la concentració més gran de grans  herbívors del món. En les èpoques que aquests animals es mouen en la recerca de pastures, originen el que coneixem com la gran migració, tot un espectacle en el qual intentarem participar. Seguirem les rutes migratòries fins a arribar al famós Riu Mara on podrem presenciar, si som afortunats, l’espectacle d’aquests animals travessant el riu. Al riu presenciarem els moviments del cocodril del Nil i d’alguns grups d’hipopòtams. El dinar d’avui serà típic pícnic per poder treure més profit al parc i a la tarda, amb la posta de sol, tornarem al campament per descansar i passar la nit en plena sabana. Mara Tingitana Camp o similar amb pensió completa.

DIA 8
Parc de Serengueti (zona nord – centre)

Al matí realitzarem un altre safari per la Vall del Lobo i seguirem fins a la zona central, també coneguda com a Seronera. Aquesta zona del Serengeti és segurament la que més expectatives genera i deu el seu nom pel riu Seronera; és una de les zones amb major densitat de felins d’Àfrica. El paisatge a la zona de Seronera està replet de roques anomenades “Kopjes”, on de vegades podrem trobar lleons o lleopards. La sabana oberta al sud del riu Seronera és una bona zona per poder veure els guepards. Continuarem explorant els diferents hàbitats i amb la posta de sol ens traslladarem al campament, que està situat a la zona central amb les millors vistes a tota la plana. Mbugani Serengeti Camp o similar amb pensió completa.

DIA 9
Parc de Serengueti (zona central) – Cràter de Ngorongoro – Karatu

D’hora, amb els primers rajos de sol, abandonarem el Serengeti i ens endinsarem al Cràter de Ngorongoro, una de les majors calderes volcàniques del món. Format darrere d’una gegantesca explosió de volcà, la caldera en sí és un enorme forat amb parets de més de 600 metres d‘altura repletes de boscos. Al seu interior s’ha format un peculiar univers d’ecosistemes (boscos, llacs, sabanes…) de 20 kilòmetres de diàmetre. Amb una població de gairebé 25 mil animals de diferents espècies, ens dedicarem a buscar, entre altres, al rinoceront negre, en perill d’extinció. En aquest safari tindrem la possibilitat de veure els denominats Cinc Grans. En concret, en la zona del riu Munge, estarem a l’aguait dels lleons de cabellera més fosca. En aquest paradís gaudirem d’un menjar tipo pícnic davant d’un pantà veient als hipopòtams banyant-se. A la tarda, sortirem del cràter i ens dirigirem a la localitat de Karatu. Eileens Tree Inn o similar amb pensió completa.

DIA 10
Karatu – Llac Eyasi – Arusha

Avui sortirem ben d’hora fins al Llac Eyasi on gaudirem d’una jornada de convivència amb els boiximans, un poble tradicionalment caçador-recol·lector, caracteritzats per parlar alguna de les llengües khoisànides nord-occidentals, caracteritzades per incorporar sorolls d’espetec o clics. Passarem un temps amb una família per conèixer de prop la seva quotidianitat. Més tard, anirem a la trobada dels Ndatoga, un poble ramader de la zona amb reputació de ferotges guerrers. Finalment, podrem veure un artesà del ferro treballant al seu ofici ancestral. Finalitzada la visita ens acomiadarem d’ells i sortirem fins a Arusha, on passarem la nit. Arusha Planet Lodge o similar amb pensió completa.

DIA 11
Arusha – Sortida

Últim dia a Tanzània. Després de l’esmorzar, si hi ha temps, podrem sortir a fer un passeig per la ciutat d’Arusha visitant el mercat local. A l’hora acordada ens dirigirem per carretera fins a l’aeroport internacional del Kilimanjaro per abandonar Tanzània.

DIA 12
Arribada a destí internacional

Consulta’ns sobre la possibilitat de realitzar extensions al Parc Nacional Gombre o en alguna platja de l’Índic. Fi dels nostres serveis.

IMPORTANT
Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar el seu contingut.

Serveis

Visites definides a l’itinerari

Taxes d’entrada als parcs nacionals

Trasllats des de l’aeroport

Aigua mineral embotellada

Guies locals de parla hispana

Allotjament Hotel d’Arusha

Pensió completa durant tot el safari i Allotjament amb esmorzar a l’hotel d’Arusha

Transport 4×4

No inclosos

Bitllets d’avió

Assegurança de viatge

Suplement els dies festius de Setmana Santa, Nadal, Cap d’Any i Any Nou

Assegurança de viatge

Begudes als hotels on no estigui indicat

Despeses de transport en cas d’emergència

Visats (50€ x persona)

Serveis no esmentats com a inclosos

Ascensió al Monte OlDoinyoLengai (100€ per persona)

Des de 2.635€

Preu adult

Preu base per persona
en habitació doble

Des de 1.770€

Preu menor de 12 anys

Preu base per persona
en habitació doble

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +500€.

Vols, assegurança de cancel·lació i assistència Covid +850€.

Preus amb un grup mínim 4 de persones. Per a menys de 4, consulteu preu. Grup máxim 6 persones.

L’allotjament ofert es garantirà un cop confirmada la reserva per part del client. Si els allotjaments no estiguessin disponibles, el canvi es faria per altres de característiques similars. Aquest canvi podria comportar un augment o reducció del preu i s’informaria al client.

Els preus de l’ampliació a les Illes de l’Índic es calcularan en temps real, de manera que el preu no es podrà garantir fins que es confirmi la reserva.

Dates de sortida

Sortides regulars
Consulta'ns les dates de sortida

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació