Saltar al contenido

Tanzània,
safari Sharubu

A mida

8 dies

Des de 1.735€

Itinerari

DIA 1
Vol internacional a Tanzània

Vol internacional a Tanzània. Nit a bord.

DIA 2
Aeroport Kilimanjaro – Arusha

Aterrarem a Tanzània, concretament a l’Aeroport Internacional Kilimanjaro. Un cop finalitzats els tràmits d’entrada al país i havent recollit l’equipatge, ens trobarem amb el guia, que estarà esperant amb els noms dels viatgers escrits en un cartell. Ens acompanyarà a la propera localitat d’Arusha per descansar i preparar-se per al safari de l’endemà. Arusha Planet Lodge o similar amb allotjament i esmorzar.

DIA 3
Arusha – Parc Tarangire – Vall de Rift Karatu

Primer contacte amb la riquesa de fauna i paisatge del país. Explorarem el parc nòrdic de Tarangire, menys famós (i poc explorat) que els seus homòlegs de Ngorongoro i Serengeti, però no menys interessant. Tarangire, conegut per la seva enorme població d’elefants, també és famós pels baobabs gegantins que tamisen el parc, l’enorme arbre típicament africà la llegenda del qual explica que els déus el van posar de cap per avall per castigar l’arrogància humana. De camí al parc també tindrem el primer contacte visual amb les cabanes de l’ètnia massai i observarem en la distància les seves activitats diàries. Menjarem al parc amb un pícnic i completarem el safari a Tarangire buscant lleons, lleopards, girafes o búfals. Després d’un dia molt complet, deixarem el parc enrere i ens traslladarem a la Vall del Gran Rift, concretament a la ciutat de Karatu, l’últim poble que limita amb l’Àrea de Conservació de Ngorongoro. Eileen’s Tree Inn o similar amb pensió completa.

DIA 4
Vall de Rift Karatu – Llac Eyasi – Parc Serengeti (Zona central)

A l’inici del dia, sortirem cap al llac Eyasi on gaudirem d’una jornada de convivència amb els boiximans, un poble tradicionalment caçadorrecol·lector, caracteritzat per parlar algunes de les llengües khoisan nordoccidentals, caracteritzades per incorporar sons de clic o espetec. Viurem unes hores amb una família per conèixer el seu dia a dia abans de sortir a conèixer el Ndatoga, un poble ramader de la zona amb fama de guerrers ferotges. Finalment, podrem veure un artesà de ferro treballant en el seu ofici ancestral. Després de les visites, ens acomiadarem d’ells i anirem al Parc Nacional Serengeti. En arribar, entrarem creuant la famosa plana interminable on començarem el nostre gran safari a la recerca d’animals com lleons, lleopards, elefants, girafes, búfals, nyus, zebres, antílops i ocells, entre d’altres. El safari s’estendrà fins a arribar a la zona central, més coneguda com a Seronera, i amb la posta de sol com a escenari. Arribarem al nostre campament ben situat enmig de la sabana amb vistes a tota la plana. Campament Mbugani Serengeti Seronera o similar amb pensió completa.

DIA 5
Parc Serengeti (Zona Central)

El més antic i famós dels parcs nacionals de Tanzània (i d’Àfrica) és la representació de safaris per excel·lència. Amb grans planes de sabana i boscos on pasturen milions d’herbívors, el Serengeti acull durant tot l’any els exemplars més significatius d’Àfrica: girafes, elefants, rinoceronts… sense oblidar els imprescindibles lleons. Conegut per les migracions anuals dels nyus i altres herbívors (on milions d’animals recorren gairebé mil quilòmetres a la recerca de pastures fresques protagonitzant un espectacle únic de naturalesa salvatge), Serengeti és el lloc imprescindible a Tanzània. Una de les escenes que viurem és la dels hipopòtams i cocodrils del Nil en un dels grans estanys que poblen el parc. Una d’aquestes piscines naturals, coneguda com a Retina Hippo Pool, situada a 10 quilòmetres de Seronera, és un dels millors llocs per veure aquests fascinants animals. El dinar del dia serà de tipus pícnic a l’interior del parc, enmig de la sabana, per no perdre ni un segon de les sensacions de participar en un safari en majúscules. Mbugani Serengeti Seronera Camp o similar amb pensió completa.

DIA 6
Parc Serengeti – Cràter Ngorongoro – Karatu

D’hora, amb els primers raigs de sol, sortirem del Serengeti i entrarem al Cràter Ngorongoro, una de les calderes volcàniques més grans del món. Formada després d’una gegantesca explosió del volcà, la caldera en si és un enorme forat amb parets de més de 600 metres d’altura plenes de boscos. A l’interior s’ha format un peculiar univers d’ecosistemes (boscos, llacs, sabanes…) de 20 quilòmetres de diàmetre. Amb una població que limita amb 25.000 animals de diferents espècies, ens dedicarem a buscar, entre d’altres, el rinoceront negre, en perill d’extinció. En aquest safari tindrem la possibilitat de veure els anomenats Cinc Grans. Concretament a la zona del riu Munge, estarem a la recerca dels lleons de la cabellera més fosca. En aquest paradís gaudirem d’un dinar tipo pícnic davant d’un pantà observant els hipopòtams banyant-se. A la tarda sortirem del cràter i ens dirigirem al poble de Karatu. Eileens Tree Inn o similar amb pensió completa.

DIA 7
Karatu – Llac Manyara Park – Sortida

Després de l’esmorzar, entrarem al Parc Nacional del Llac Manyara. És un espai natural que inclou des de selves denses fins a sabanes, passant pels aiguamolls del llac que porta el seu nom. En aquest magnífic safari tindrem l’oportunitat de veure els famosos lleons grimpadors. També és un lloc ideal per veure, especialment entre desembre i març, grans colònies de flamencs que, gràcies al seu plomatge i a l’efecte òptic, permeten a l’observador contemplar una línia rosada a l’horitzó. Per si no n’hi hagués prou, el Parc Nacional del Llac Manyara és la llar de primats, zebres, girafes i fins a 380 espècies diferents d’aus. A l’hora acordada deixarem aquesta zona enrere i ens desplaçarem per carretera a l’Aeroport Internacional de Kilimanjaro per agafar el vol de tornada a casa. Nota: recomanem un vol de tarda a Zanzíbar a partir de les 17h.

DIA 8
Arribada destinació internacional

Pregunta’ns sobre la possibilitat de fer extensions a Parc Nacional Gombe o en una platja de l’Oceà Índic. Fi dels nostres serveis.

IMPORTANT
Itinerari genèric, aquest pot variar en la seva forma per necessitats del viatge, sense afectar el seu contingut.

Serveis

Trasllat des de l’aeroport

Aigua mineral embotellada

Pensió completa durant tot el safari i allotjament amb esmorzar a l’hotel d’Arusha

Vehicle 4×4 Tipus LandCruiser

Cafè i te durant el safari

Visites a Boiximans i Ndatoga

Taxes d’entrada als parcs

Guia de parla hispana 

No inclosos

Bitllets d’avió

Assegurança de viatge

Suplement els dies festius de Setmana Santa, Nadal, Cap d’Any i Any Nou

Assegurança de viatge

Begudes als hotels on no estigui indicat

Despeses de transport en cas d’emergència

Visats (50€ x persona)

Serveis no esmentats com inclosos

Des de 1.735€

Preu adult

Preu base per persona
en habitació doble

Des de 1.145€

Preu nen menor de 12 anys

Preu base per persona
en habitació doble

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +240€

Vols, assegurança de cancel·lació i assistència Covid +850€

Preus amb un grup mínim 4 de persones. Per a menys de 4, consulteu preu. Grup máxim 6 persones.

L’allotjament ofert es garantirà un cop confirmada la reserva per part del client. Si els allotjaments no estiguessin disponibles, el canvi es faria per altres de característiques similars. Aquest canvi podria comportar un augment o reducció del preu i s’informaria al client.

Els preus de l’ampliació a les Illes de l’Índic es calcularan en temps real, de manera que el preu no es podrà garantir fins que es confirmi la reserva.

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació