Saltar al contenido

Tirol i Baviera,
mercats de Nadal

Amb guia

Avió

06/12/23
-4 dies-

Des de 1.025€

Itinerari

L’Advent és un dels millors moments per visitar Munich, als atractius indiscutibles de la ciutat s’hi afegeix el Christkindlmarkt. A Innsbruck, la preciosa capital del Tirol envoltada de muntanyes, trobaràs un mercat més tradicional i romàntic al centre històric. Descobreix Salzburg, la joia Barroca patrimoni de la Unesco. Abans de tornar a casa, passeja per la petita població bavaresa d’Oberammergau, els frescos de les façanes de les seves cases et sorprendran.

DIA 1
Barcelona – Munic – Innsbruck

Presentació als taulells de la companyia Lufthansa de la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 06.00 hores. Sortida en el vol LH1817 a les 07.55 hores. Arribada prevista a Munic a les 09.55 hores. Dedicarem el matí a la visita guiada de la ciutat. Passejarem pel seu barri antic, cor medieval de la ciutat, on destaquem la “Marienplatz”, l’Ajuntament de Munic amb una impressionant façana neogòtica i la Catedral “Frauenkirche”. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per passejar pel mercat de Nadal que compta amb una antiga tradició que es remunta a l’època de Sant Nicolau el s. XIV. Un altre atractiu destacat és la fira de pessebres situada molt a prop de la Marienplatz. A l’hora convinguda, sortida cap a Innsbruck. Arribada a l’Hotel Rufi’s 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Innsbruck – Salzburg – Innsbruck

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens dirigirem a Salzburg, ciutat natal de Mozart i visita guiada d’aquesta joia arquitectònica plena d’edificis de l’Edat Mitjana, del Romànic, Renaixement i Barroc. Passejarem acompanyats d’un guia local pels carrerons del nucli antic, resguardats per la impressionant fortalesa, passant per la Catedral, la plaça de Mozart i la plaça del Mercat, fins a arribar a la Getreigasse, famós carrer comercial amb rètols de ferro forjat. Destaquem també el Parc del Palau de Mirabell, situat a la vora del riu Salzach i des d’on gaudirem d’una magnífica panoràmica de la ciutat i de la Fortalesa de Salzburg. Dinar. A la tarda tindrem temps lliure per acabar de gaudir de la màgia del mercat nadalenc amb orígens del s. XV que s’instal·la a les Places de la Catedral i la Residència. A l’hora convinguda, retorn a Innsbruck. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Innsbruck

Esmorzar a l’hotel. Avui gaudirem d’una visita guiada a Innsbruck, capital intel·lectual i administrativa del Tirol. La ciutat conserva un impressionant patrimoni, fruit del seu passat imperial però també compta amb interessants mostres d’arquitectura contemporània. En aquestes dates, la ciutat llueix especialment. Passejarem pel seu centre medieval del qual destaquem la Maria-Theresien-Strasse on s’instal·la el mercat de Nadal. Per gaudir de les millors vistes de la ciutat i dels Alps, agafarem el funicular per pujar a l’estació de Seegrube a 2000 metres d’altitud, al cor de la serralada Nordkette que envolta la ciutat. També visitarem la impressionant pintura panoràmica gegant instal·lada al Museu Tirol Panorama. Dinar. A la tarda, temps lliure per gaudir dels mercats de nadal on trobarem joguines tradicionals, artesanies i paradetes on gaudir d’un vi calent o un típic pastís de poma. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Innsbruck – Oberammergau – Munic – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem a Ettal, on visitarem l’Abadia fundada el 1330 per Lluís IV de Baviera com a regal a un grup de cavallers i una comunitat de monjos benedictins. La visita ens permetrà conèixer la vida quotidiana dels monjos que hi viuen. Acabada la visita, ens dirigirem a Oberammergau, la bonica població del Sud de Baviera. Podrem contemplar les façanes de les seves cases, decorades amb pintures de motius religiosos i festius. El seu mercat nadalenc ofereix sobretot productes i plats típics. Passejarem amb la nostra guia per gaudir d’aquest poble de conte. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Munic per sortir en el vol directe LH1816 de les 20.55 hores. Arribada prevista a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 22.55 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar del primer dia i begudes

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

1.055€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+115€ taxes aèries

-30€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-30€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +170€

Assegurança anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +50€

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

06/12/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida​

Per a més informació