Saltar al contenido

Turquia

Amb guia

Avió

23/09/23
21/10/23
-8 dies-

Des de 1.845€

Itinerari

Turquia és una gran destinació per a qualsevol viatger. La diversitat dels seus paisatges i d’influències i cultures fan que conèixer aquesta regió històrica a cavall entre Orient i Occident requereixi més d’un viatge. Hem preparat un itinerari per gaudir de l’essencial per emportar-se una bona idea del que aquest bell país ofereix. Visitarem Istanbul, situada a l’estret del Bòsfor, entre Europa i Àsia, la ciutat que amb la diversitat dels seus barris i els seus monuments Patrimoni UNESCO sembla que sigui varies ciutats en una.
Arribarem a la Capadòcia una de les destinacions més visitades del país. L’entorn de paisatges lunars i desèrtics acull meravelles geològiques com les conegudes xemeneies de les fades, ciutats subterrànies, fortaleses que formaven part de la Ruta de la Seda i esglésies bizantines excavades a la roca amb gran valor artístic. Aquest viatge t’encantarà!

DIA 1
Barcelona – Istanbul

Presentació als taulells de facturació de Turkish Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 06.00 hores per sortir en el vol TK1852 a les 08.00 hores en destinació Istanbul. Arribada i trasllat al Radisson Hotel President Old Town Istanbul 4* o similar. Dinar en un restaurant. A la tarda, farem un passeig per Sultanahmet i tindrem la primera impressió exterior de la mesquita Blava i Santa Sofia, el barri d’Eminonu des d’on surten tots els ferrys cap a l’estret del Bòsfor. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 2
Istanbul

Esmorzar a l’hotel. Avui, visitarem el Palau Imperial de Topkapi, residència oficial dels Sultans Otomans, des d’on van governar el seu gran Imperi durant més de 400 anys. Veurem les sales del Tresor, on es poden admirar veritables joies del patrimoni turc, incloent-hi uns dels diamants més grans del món així com el famós punyal de Topkapi. Continuarem a Hagia Sophia (Santa Sofia, ara mesquita), la primera i més gran basílica de l’Imperi Cristià Bizantí. També visitarem Santa Irene, una de les primeres esglésies construïdes a Istanbul i la Mesquita Blava, on podrem admirar els mosaics d’Iznik, famosos pel blau intens. Dinar en un restaurant. A la tarda, coneixerem l’Hipòdrom Romà i el mundialment famós Gran Basar, un paradís per a les compres amb més de 4.000 botigues. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Istanbul

Esmorzar a l’hotel. Iniciarem el dia al Basar de les Espècies, el més antic de la ciutat i també anomenat Basar Egipci, on es venien les espècies portades d’Egipte. Seguirem el recorregut visitant la Mesquita de Rustempasa amb magnífiques rajoles d’Iznik. En acabar, farem un agradable creuer pel Bòsfor, estret que separa els continents d´Europa i Àsia, on gaudirem d´unes magnífiques vistes. Dinar en un restaurant. A la tarda, visitarem el Palau de Dolmabahce, seu de la cort imperial de l’Imperi Otomà fins al 1922. Aquest edifici d’estil barroc i neoclàssic és una de les meravelles arquitectòniques a la riba de l’estret del Bòsfor. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Istanbul

Esmorzar a l’hotel. Avui, coneixerem la Nova i Vella Istanbul. Començarem fent un passeig pel Carrer Istiklal / Taksim i el barri de Pera, centre neuràlgic de la part moderna de la ciutat. Més tard, pujarem a la Torre Galata per gaudir d’unes increïbles vistes de la Banya d’Or i tota la ciutat. Continuarem descobrint el barri de Fener i Balat, on visitarem l’església de Sant Jordi del patriarcat grec ortodox. Dinar en un restaurant. A la tarda, disposarem de temps lliure per descansar, passejar i fer les últimes fotos de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Istanbul – Capadòcia

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport. Vol a Kayseri. Arribada i inici de les nostres visites a Capadòcia. Començarem visitant la Vall de Devrent i la de Pasabag, també coneguda com la Vall del Monjo. La característica d’aquestes valls son les capritxoses formes de xemeneia que tenen les seves roques. Continuarem cap a Avanos, població situada a la vora del riu Kizilirmak, famosa per la seva artesania en argila. Dinar en un restaurant. A la tarda, ens desplaçarem al Museu a l’Aire Lliure de Göreme, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1985. Aquí, podrem admirar les més impressionants esglésies excavades a la roca en forma de coves artificials, decorades amb frescos del segle XI i XII. Acabarem el dia visitant la població d’Uchisar, on observarem un impressionant castell natural adaptat per l’home per viure-hi. La seva imatge ens fa pensar en una fortalesa troglodita o un decorat irreal de qualsevol pel·lícula de ficció. En acabar, arribarem al Emin Kocak Kapadokya Termal Hotel 4* o similar. Sopar i allotjament.

DIA 6
Capadòcia

Esmorzar a l’hotel. Iniciarem el dia visitant la Vall Vermella i la Vall Rosa, on tindrem l’oportunitat de fer una passejada entre les xemeneies de conte de fades i les cases excavades a la roca de color rogenc. També visitarem l’antic poble cristià de Cavusin, totalment abandonat a principis del segle passat. Dinar en un restaurant. A la tarda, visitarem la Vall dels Coloms, anomenada així pels centenars de petites finestres tallades a la roca per atraure els coloms, on hi fan els nius. En acabar, continuarem cap a la ciutat subterrània de Kaymakli. La seva funció principal era la de protegir els habitants de la regió en cas d’invasions. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 7
Capadòcia

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, visitarem la ciutat subterrània de Derinkuyu, la més gran de les 37 ciutats subterrànies de la zona. És una meravella mil·lenària, i es calcula que podia acollir fins a 20.000 persones durant mesos, d’aquí que sigui anomenada “pou profund”. En acabar, coneixerem el Caravanserai d’Agzikarahan, un dels millors exemples de Caravanserai construït pels turcs seljúcides. És el més gran del seu tipus a tota Turquia, amb 1480 m2. Construït enmig de la Ruta de la Seda, donava alberg a les caravanes de comerciants que hi passaven. Dinar en un restaurant. A la tarda, anirem a conèixer la Vall d’Ihlara, un estret de 15 kilòmetres de llarg i 100 metres de profunditat. Caminarem per l’interior d’aquesta vall, a les vores del riu, on es troben esglésies i temples excavats a la roca. En acabar, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 8
Capadòcia – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Kayseri. Sortida en el vol TK2027 a les 11.00 hores via Istanbul cap a Barcelona. Arribada a les 17.45 hores a la T1 de l’aeroport de Barcelona. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Dinar de l’últim dia, i begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

1.895€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+215€ taxes aèries

-50€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-50€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +520€.

Assegurança anul·lació i ampliació d’assistència en viatge +50€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.
 

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge.  Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

23/09/2023
21/10/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email