Saltar al contenido

L'Úmbria

Amb guia

Avió

06/06/23
-6 dies-

Des de 1.625€

Itinerari

Úmbria, és possiblement la regió més agresta i potser la més secreta d’Itàlia, el seu cor verd és espectacular.  En el seu paisatge de roures, castanyers i freixes trobaràs pobles medievals i castells.Perusa, la seva capital és una de les joies desconegudes d’Itàlia. El llac Trasimeno i les cascades Marmore tenen una bellesa natural impressionant. Els pobles de Gubbio, Spoletto, Spelo, Orvieto i Assís són punts imprescindibles per valorar la riquesa patrimonial d’aquesta regió. Ümbria és una destinació encantadora, que encara no és molt coneguda, tot i estar al costat mateix de la Toscana. Posa’t el teu calçat més còmode i prepara’t per sorprendre’t cada dia amb patrimoni arquitectònic i natural.

DIA 1
Barcelona – Todi – Perusa

Presentació als taulells de facturació de ITA de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol de les 11.40 hores en direcció Roma, arribada prevista a les 13.25 hores. Sortida cap a Todi, a la Vall del Tíber. Visitarem Todi, un magnífic exemple de ciutat medieval envoltada de tres muralles concèntriques que testimonien l’expansió de la ciutat en les diferents èpoques històriques. Abans d’entrar al centre de la ciutat es troba la imponent església de Santa Maria de la Consolació, una de les obres més notables del renaixement a Úmbria. La ciutat és com un museu a l’aire lliure, al centre destaca la magnífica Piazza del Popolo, una de les places medievals més boniques d’Itàlia. Sopar i allotjament a l’Hotel Fortuna 3* o similar.

DIA 2
Preusa – Llac Trasimento – Perusa

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a l’encantador llac Trasimeno envoltat d’oliveres, canyissar i petits pobles amb encant. Des del bonic poble de Passignano sortirem per fer una excursió en vaixell a l’Isola Maggiore on podrem passejar i gaudir del paisatge. Dinar. A la tarda continuació cap a Perusa, la capital d’Úmbria on farem una visita guiada. Aquesta ciutat és una de les joies desconegudes d’Itàlia. És una ciutat amb molta història i molt animada amb dues universitats, una acadèmia d’art, nombrosos museus i galeries. El que més fascina és el paisatge urbà històric, caracteritzat per portes etrusques, esglésies medievals, edificis renaixentistes i carrers sinuosos. A l’hora convinguda, retorn a Perusa. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Perusa – Assis – Gubbio – Perusa

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Assis, la ciutat de San Francesc. Visita de la basílica franciscana i de les tres grans places: Piazza del Comune, Piazza de San Rufino i Piazza Santa Chiara. La basílica de Sant Francesc és l’església més ricament decorada de tota la ciutat. Alguns dels artistes italians més importants van treballar per honorar al sant durant gairebé 200 anys. Els més famosos són els frescos de Giotto “La vida de Sant Francesc”. Dinar. Continuarem cap a Gubbio, una de les ciutats medievals més ben conservades d’Úmbria. El seu centre per cinc carrers paral·lels ubicats en diferents nivells i connectades entre si per graons, carrerons i escales. A l’hora convinguda, retorn a Perusa. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Perusa – Spoleto i Spelo – Perusa

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Spoleto que va ser ciutat romana i posteriorment llombarda i medieval. Farem un passeig guiat pel centre històric entre esglésies barroques i magnífics frescos renaixentistes. Els carrerons de la ciutat amaguen petites botiguetes d’artesans i de productes de la regió. El símbol de la ciutat és el “Ponte delle Torri”, un important aqüeducte medieval de 230 metres de llargada i uns 80 metres d’alçada construït sobre el Tessino. Dinar. Seguirem cap a Spello, un petit poble situat dalt d’un turó, de carrerons empedrats i casetes decorades amb flors amb gust exquisit. Es un dels pobles d’Itàlia on es manté la tradició de fer catifes de flors per Corpus. A l’hora convinguda, retorn a Perusa. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Perusa – Orvieto i Civita di Bagnoregio – Perusa

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Orvieto, situada dalt d’un turó de roca volcànica. Aquesta ciutat d’origen etrusc conserva al seu centre històric tota l’essència medieval. Passejarem amb un guia local veurem la Catedral gòtica, el Palazzo del Popolo, el Palazzo Soliano i el Pou de Sant Patrici. Aquest pou de 63 metres és una construcció singular que tenia com a funció aprofitar les aigües del subsol de la ciutat. Dinar. Continuartem cap a Civita di Bagnoregio, un dels llocs més curiosos que visitarem durant tot el viatge. Aquest poble al que s’accedeix passant un pont, és un raconet de pau i tranquil·litat amb un atmosfera màgica. L’erosió del turó sobre el que està el poble fa que se l’anomeni el “poble que mor”, ja que el pas del temps el farà desaparèixer amb tota seguretat. A l’hora convinguda, retorn a Perusa. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6
Perusa – Cascada de Marmore – Narni – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap la Cascada de Marmore, situada en el Parc Fluvial de la Nerea. Es tracta d’un lloc molt singular on l’home va treballar la natura per aconseguir una cascada de flux controlat amb tres salts de 165 metres. L’entorn natural, el so de l’aigua que cau i les coves naturals et faran sentir en un lloc impressionant i màgic. Podrem passejar, gaudir de l’entorn i de l’impressionant caiguda d’aigua. Dinar. Seguirem cap a la petita població de Narni, situada sobre un turó prop del rio Nera i envoltada de camps. Aquesta antiga ciutat etrusca i romana, de carrerons estrets i cases parcialment tallades a la roca convida a perdre’s pels seus carrerons. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de ITA de les 21.20 hores. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 23.15 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Sopar de l’últim dia i begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

1.670€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+55€ taxes aèries

-45€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-45€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +245€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +50€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

06/06/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email