Saltar al contenido

Uzbekistan,
la Ruta de la Seda

Amb guia

Avió

05/05/23
-9 dies-

Des de 2.375€

Itinerari

Viu la màgia d’Uzbekistan, un país amb un passat màgic, bressol de la Ruta de la Seda.
Al cor de l’Àsia Central, hi ha un tresor que has de conèixer. Uzbekistan, amb la seva rica història i una hospitalitat sincera, et convida a viure un viatge inoblidable. Des de les ciutats llegendàries de la Ruta de la Seda fins als deserts daurats i les majestuoses muntanyes, cada racó et sorprendrà.
Submergeix-te en l’essència de l’antiga Samarcanda, on les cúpules brillants i els minarets ens recorden el seu gloriós passat. Passeja pels carrers de Bujara i comprova en els seus basars que el temps sembla que s’hi hagi aturat. Meravella’t amb l’arquitectura única de Jiva i la seva ciutadella emmurallada que et recordarà els famosos contes de les mil i una nits.
No faltarà la visita a Tashkent, la moderna capital del país on els edificis medievals es barregen amb els edificis de l’època soviètica.
Ara és el moment de conèixer les ciutats dels contes de les mil i una nits on encara pots percebre l’atmòsfera de l’època de Marco Polo i del Gran Tamerlà. Prepara’t per gaudir d’un viatge que recordaràs sempre.
Ens hi acompanyes!

DIA 1 
Barcelona – Tashkent

Presentació als taulells de facturació de la companyia Turkish Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 08.40 hores per sortir en el vol TK1854 de les 11.40 hores en direcció Tashkent (via Istanbul).

DIA 2 
Tashkent

Arribada a Tashkent a la 01.00. Trasllat a l’hotel Courtyard by Marriot 4* o similar. Allotjament. Després d’esmorzar iniciarem la visita de la ciutat coneixent el seu metro, el primer d’Àsia Central. Cada estació té una arquitectura única i brillant, la qual cosa fa que sigui molt popular entre els turistes. També farem un recorregut a peu per la plaça Amir Timura. Aquesta plaça és el centre de la ciutat, i on comencen les carreteres principals a tots els racons del país. Podrem veure el famós monument a Amir Temur, envoltat de les millors peces arquitectòniques soviètiques i modernes de Tashkent i la Plaça del Teatre Alisher Navoi. Dinar en un restaurant. Visita al Complex Commemoratiu Hazrati Imam (Hast-Imam) i al Basar Chorsu, situat en la part antiga de la ciutat. També es visitarà el Museu d’Arts Aplicades, on es representa la col·lecció de catifes nacionals de principis del segle XIX i més de 7.000 peces d’art popular tradicional. En acabar, visitarem el Palau Romanov, casa privada de Nikolay Konstantinovich Romanov, net de l’emperador Nicholay I que va ser deportat a Tashkent el 1877 i hi va viure fins a la seva mort. Sopar en un restaurant local i allotjament.

DIA 3
Tashkent – Urgench – Khiva

Esmorzar a l’hotel o per emportar segons horari de l’avió. Vol a Urgench i, en autocar, arribada a Khiva, una de les ciutats més ben conservades de la Ruta de la Seda. Recórrer els seus carrers és submergir-te en una ciutat oriental del segle XVII. Palaus decorats amb mosaics, mausoleus, mesquites i madrasses conformen la seva part antiga. Entre els seus monuments visitarem el Kalta-Minaret, la fortalesa de l’Arca de Kunya, el mausoleu de Pakhlavan Mahmud (heroi nacional i poeta),el minaret i madrassa Islam Khodja, la mesquita Djuma i els palaus de Tash Hovli i Allakulikhan. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem les visites. Sopar i allotjament a l’hotel Arcanchi 3* o similar.

DIA 4
Khiva – Bukhara

Esmorzar a l’hotel. Ruta a Bukhara en autocar. Dinar pícnic a mig viatge. A la tarda, arribada a Bukhara. Instal·lació a l’hotel Omar Khayyam 3* o similar. Sopar en un restaurant.

DIA 5
Bukhara

Esmorzar a l’hotel. Iniciarem la visita de Bukhara, un dels centres comercials més importants de la Ruta de la Seda durant segles. Els seus Caravanserais i basars fan que sigui una ciutat diferent. Visitarem el mausoleu dels Samànides (segles IX-X), impressionant per la seva ornamentació. Veurem la fortalesa de l’Arca, la madrassa menor de Chor, el conjunt de Poi Kalon amb l’enorme minaret de Kalyan, la mesquita Bitlla Houz, la pintoresca Chora Minor, la madrassa de Ulugbek i la resta de monuments construïts per grans arquitectes de l’antiguitat. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem amb les visites. Avui, el sopar serà en un edifici històric amb balls folklòrics tradicionals. Allotjament a l’hotel.

DIA 6
Bukhara – Samarcanda

Esmorzar a l’hotel. Durant el dia d’avui coneixerem més racons de la ciutat. Una de les visites serà a la residència de camp de l’últim emir de Bujara, Sitorai Mokhi Khosa. L’arquitectura d’aquest palau té traces europees i russes, tot un contrast amb la resta d’edificacions. Dinar en un restaurant. A la tarda, marxarem en tren cap a Samarcanda. Allotjament a l’hotel Zarafshan 4* o similar. Sopar en un restaurant. Allotjament.

DIA 7
Samarcanda

Esmorzar a l’hotel. Dia per conèixer Samarcanda, una de les ciutats més antigues del món amb més de 2500 anys d’història. Iniciarem la visita a la plaça del Registan, punt de reunió d’artesans i marxants de totes les èpoques. Aquesta plaça està configurada per tres madrasses: Sherdor, Ulugbek i Tillya, formant un conjunt artístic d’inigualable bellesa. En acabar, visitarem la gran mesquita Bibi-Khanum i el meravellós mausoleu Guri-Emir, on està enterrat Tamerlan, gran conqueridor de l’Àsia central juntament amb els seus fills. Dinar en un restaurant. A la tarda, anirem a l’Observatori de Ulugbek, net de Tamerlan i famós governador científic i astrònom. També tindrem temps per passejar per la ciutat. Sopar en un restaurant i passeig amb el nostre guia per gaudir de la ciutat il·luminada. Allotjament a l’hotel.

DIA 8
Samarcanda – Tashkent

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí el dedicarem a visitar el Basar de Siyab, ple de colors i olors. Podrem veure els productes locals i l’animat ambient del mercat. En acabar, visitarem Shakhi-Zinda, la necròpoli dels governadors i aristòcrates. Aquest conjunt arquitectònic ens captivarà per la quantitat de mausoleus bellament decorats. Dinar en un restaurant. Tarda per passejar fins l’hora del trasllat a l’estació, per marxar amb el tren a Tashkent. Sopar en un restaurant i trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol TK371 de les 02.30 hores. Nit a l’avió.

DIA 9
Tashkent – Barcelona

Arribada a Barcelona (via Istanbul) a les 10.15 hores. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança ampliada

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

2.450€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+365€ taxes aèries

-75€

Compra anticipada

Descompte aplicable a quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-75€

Pagament
total

Descompte aplicable si quan es contracta el viatge dins del termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +450€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +75€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Requisits: Passaport amb vigència (mínim 6 mesos) El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

05/05/2024

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació