Viatge amb guia Promoviatges

Costa Est Estats Units

Viatge al bressol històric dels Estats Units i gaudeix de Nova York, la ciutat més icònica del món.

Visita les ciutats més increïbles dels Estats Units i els escenaris principals de la seva història: Washington, Nova York, Boston i les famoses Cascades del Niàgara. No t'ho pots perdre!
Veure Itineraris
5.975
A partir de
13 Dies
Avió
Més informació
Costa Est Estats Units
13 Dies
5.975
A partir de

Vine amb nosaltres a descobrir la Costa Est d’Estats Units. Visitarem Nova York, la ciutat que no dorm mai, amb els seus impressionants gratacels, els barris diversos amb personalitat pròpia que hi ha fora de Manhattan. Washington et convida a conèixer la història del país al National Mall i al seu Capitoli però descobriràs que l’encant d’aquesta ciutat va molt més enllà d’això. Les Cataractes de Niàgara et submergiran en una simfonia d’aigua i natura que et deixarà sense paraules. I a Boston, t’encantarà l’elegància d’una de les ciutats més antigues dels Estats Units. Aquest és el viatge a Nova York i la Costa Est dels Estats Units que estaves esperant!

Dia 1

Barcelona – Nova York

Presentació als taulells de facturació de la companyia Iberia/Level de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol IB2627 de les 19.00 hores. Arribada a les 22.00 hores. Recollida de maletes i trasllat al New York Marriott Marquis o similar. Instal·lació i allotjament.

Dia 2

Nova York

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, amb l’autocar farem un recorregut panoràmic per l’alt i baix Manhattan. Començarem pel Midtown, barri on hi ha les principals avingudes de la ciutat: Broadway, Park Ave, Cinquena Avinguda i Times Square que, gràcies a les llums i cartells publicitaris, s’ha convertit en la imatge més coneguda de Nova York. Continuarem cap al Lower Manhattan, la part situada més al sud de l’illa. D’aquesta zona coneixerem la “Zona Zero”, el solar on es projecta el complex de gratacels que recorda a l’enderrocat World Trade Center i el monument de record a les víctimes. També passejarem pel Wall Street per veure l’exterior de la borsa més famosa del món. Continuarem la nostra ruta fins a Battery Park, des d’on podrem contemplar l’estàtua de la llibertat. Dinar en un restaurant local. A la tarda, disposarem de temps lliure, que podreu aprofitar per descobrir més sobre la ciutat acompanyats del nostre guia.

Dia 3

Nova York – Lancaster ( comunitat Amish) – Washington

Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens dirigirem al comtat de Lancaster, on des del segle XVIII estan establerts els Amish, comunitat religiosa que viu de manera senzilla i sense cap suport tecnològic. En arribar, farem una passejada amb cotxe de cavalls per tal de conèixer el seu estil de vida i disposarem de temps per veure les seves botigues. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem cap a Washington. Instal·lació al Melrose Georgetown Hotel o similar.

Dia 4

Washington

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem tot el dia a conèixer Washington. La nostra ruta ens portarà a la Casa Blanca, la residència oficial del president dels Estats Units (visita exterior), el Capítol (visita exterior), el qual inclou les dues càmeres del Congrés del país, el Mall i els diferents memorials. Continuarem al cementiri d’Arlington, el més important i gran del món, on es troben les restes de soldats nord-americans morts en conflictes bèl·lics. Retorn a Washington. Dinar en un restaurant. A la tarda, amb la nostra guia veurem altres racons de la ciutat. Allotjament a l’hotel.

Dia 5

Washington – Niàgara

Esmorzar a l’hotel. Dia de ruta a Niàgara. Farem diferents parades pel camí. Dinar en un restaurant. A la tarda, arribada a la part Canadenca de Niàgara. Instal·lació al Hilton Niagara Falls o similar.

Dia 6

Niàgara

Esmozar a l’hotel. Iniciarem la visita fent una caminada pel passeig-mirador veient les cataractes des del costat canadenc, un dels espectacles naturals més bells del món. Tenen una amplada de 1.000 metres i 54 metres de caiguda. Amb el vaixell Maid of the Mist podrem veure-les de ben a prop. Dinar en un restaurant. A la tarda, anirem a Niàgara on the Lake, poble encantador d’estil victòria. Passejarem pels seus carrers embellits amb flors i tindrem temps per fer fotos i veure els seus comerços. Retorn a Niàgara.

Dia 7

Niàgara – Boston

Esmorzar a l’hotel. Dia de ruta. Farem diferents parades pel camí. Dinar en un restaurant. A la tarda, arribada a Boston. Instal·lació al Sheraton Boston Hotel o similar.

Dia 8

Boston

Esmorzar a l’hotel. Avui, dedicarem el dia a conèixer la capital de l’Estat de Massachussets, ciutat d’art, història i cultura. Farem part del Freedom Trail, itinerari a peu pels principals punts històrics. Iniciarem el recorregut al Boston Common, immens parc pulmó de la ciutat. Continuarem a Beacon Hill, carrer empedrat de cases victorianes, la majoria amb flors i banderes a la façana. També veurem alguns dels seus mercats com Faneuil Hall o Quincy Market. Dinar en un restaurant. A la tarda, anirem a Cambridge ( a pocs kilòmetres de la ciutat) per passejar per un dels campus Universitaris més prestigiosos del món, Harvard. En acabar, retorn a l’hotel.

Dia 9

Boston – Nova York

Esmozar a l’hotel. Dia de ruta. Farem diferents parades pel camí. Dinar en un restaurant. A la tarda, arribada a Nova York. Instal·lació a l’Hotel Marriot Marquis o similar.

Dia 10

Nova York

Esmorzar a l’hotel. Com és habitual els diumenges a Harlem, avui podrem gaudir d’una missa de gòspel en aquest barri ple de congregacions baptistes. Més tard, ens endinsarem per Harlem, zona on conviuen afroamericans, hispans i tota mena de minories racials. Dinar en un restaurant local. A la tarda, disposarem de temps lliure, que podreu aprofitar per descobrir més sobre la ciutat acompanyats del nostre guia.

Dia 11

Nova York

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a descobrir alguns dels barris més característics de Manhattan com són Bronx, Queens i Brooklyn. A través d’aquest recorregut coneixerem els grans contrastos que conviuen a Nova York. Durant la nostra ruta passarem per l’estadi dels Yankees, observarem la diversitat de Queens i veurem el famós pont de Brooklyn. Dinar en un restaurant local. A la tarda, disposarem de temps lliure, que podreu aprofitar per descobrir més sobre la ciutat acompanyats del nostre guia.

Dia 12

Nova York – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visitarem el conegut Chelsea Market al barri de Meatpacking. Aquest mercat, situat a la 9th Avenue, era una antiga fàbrica que, gràcies a la seva remodelació, s’ha convertit en un preciós edifici d’oficines, mentre que a la planta baixa hi trobem un mercat on es pot comprar de tot. A pocs metres ens trobem amb el High Line, un parc a l’aire lliure construït sobre les antigues vies del tren. També anirem a veure The Vessel i el Spanish Market. Dinar en un restaurant local. A la tarda, disposarem d’un temps abans de traslladar-nos a l’aeroport. Sortida en el vol IB2628 de Iberia/Level directe a Barcelona. Nit a l’avió.

Dia 13

Barcelona

Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 13.30 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Vols guardar-te el viatge en pdf?

Serveis

Bitllet d'avió en classe turista
Mitja pensió
Allotjament als hotels definits a l'itinerari
Visites definides a l'itinerari com incloses
Guia local en destí
Acompanyant Promoviatges durant tot el viatge
Assegurança ampliada d’assistència en viatge
Begudes als àpats
Propines serveis locals
Extres de caràcter personal
Qualsevol servei no esmentat com a inclòs
Per a més informació
A l’equip de Promoviatges ens apassiona la nostra feina.
Si estàs pensant en viatjar i tens dubtes t’ajudarem a decidir-te. Et prometem que repetiràs!

    Este sitio está protegido por reCAPTCHA y Google Política de privacidad y se aplican Condiciones del servicio.
    Catàleg 2024
    Disponible el nou Catàleg Promoviatges 2024

    Promoviatges és una agència de viatges formada per professionals apassionades per la nostra feina.

    A l’equip de Promoviatges ens apassiona la nostra feina. Treballem dia a dia per oferirte experiències úniques arreu del món i t’escoltem per millorar el nostre servei. Si estàs pensant en viatjar amb nosaltres, aquí tens alguns motius que t’ajudaran a decidir-te. Et prometem que repetiràs!