Viatge amb guia Promoviatges

Jordània

Descobreix Petra, una de les 7 meravelles del mon i considerada la joia de l’Orient Mitjà.

Un país fascinant amb una capital vibrant, ruïnes romanes, escenaris bíblics i deserts que el fan ideal per a despertar els desitjos de qualsevol viatger.
Veure Itineraris
1.965
A partir de
8 Dies
Avió
Més informació
Jordània
8 Dies
1.965
A partir de

Jordània és un país fascinant amb una capital vibrant, ruïnes romanes, escenaris bíblics i deserts que el fan ideal per a despertar els desitjos de qualsevol viatger. Descobreix Petra, una de les 7 meravelles del món i considerada la joia de l’Orient Mitjà. Camina per les restes romanes de Jerash. Viu l’experiència de dormir en una tenda de luxe compartint activitats amb els beduïns enmig de la sorra vermella del desert de Wadi Rum evocant Lawrence d’Aràbia, gaudint del cel més estrellat. Has somniat alguna vegada surar sense esforç a les aigües del Mar Mort? Ara ho tens a l’abast.

Dia 1

Punts d’origen – Barcelona – Amman

Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de facturació de Royal Jordanian de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol RJ108 de les 16.35 hores. Arribada prevista a Amman a les 21.55 hores. Tràmits del visat d’entrada, recollida d’equipatges i trasllat a l’Hotel Crowne Plaza o similar. Allotjament.

Dia 2

Amman – Jerash – Ajlun – Amman

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Jerash, considerada una de les ciutats romanes millor conservades de tot el món. Visitarem els vestigis que han quedat de l’imperi romà: temples, places, teatres, banys, fonts i ciutats emmurallades per torres i columnes. A continuació anirem cap a Ajlun, on visitarem el castell del segle XII, de l’època dels croats. Dinar en un restaurant. A la tarda tornarem a Amman per fer una visita panoràmica de la ciutat on podrem conèixer barri a barri la història de la capital del país. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 3

Amman – Castells del Desert – Mar Mort

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el mati a recórrer els castells, construïts al desert entre els segles VII i XI, utilitzats com a fortaleses militars i més tard com a punts de descans de les caravanes comercials. Dinar en un restaurant. Continuarem cap al Mar Mort. Arribada i acomodació a l’Hotel Holiday Inn Dead Sea 5* o similar. El Mar Mort es troba a 400 metres per sota del nivell del mar, sent el punt més baix sobre la faç de la Terra i la destinació final d’innombrables rius, entre els quals es troba el riu Jordà. Quan les aigües arriben al Mar Mort, estan envoltades de terra i no tenen escapatòria, per la qual cosa s’evaporen deixant una densa i rica mescla de sals i minerals. Possibilitat de bany. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 4

Mar Mort – Madaba – Mont Nebo – Petra

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem a Madaba. Visitarem l’Església Ortodoxa de Sant Jordi on veurem els meravellosos mosaics que relaten diferents escenes bíbliques. Dinar a un restaurant. A la tarda, seguirem el recorregut cap al Mont Nebo on podrem gaudir d’una panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort. El riu Jordà és un riu estret que ocupa la part més baixa d’una fossa tectònica i desemboca al Mar Mort, travessant els estats del Líban i Israel. Continuarem el nostre recorregut cap a Petra. Arribada al Hayat Amman Resort 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 5

Petra

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a passejar i conèixer la ciutat rosa, capital dels Nabateus i una de les 7 meravelles del món: Petra, una enorme ciutat excavada per complet a la roca. Els seus constructors, els Nabateus, van convertir-la en una important ciutat de pas que unia les rutes de la seda i la de les espècies que connectaven amb la Xina, l’Índia i el sud d’Aràbia amb Egipte, Síria, Grècia i Roma. Després de recórrer el “Sik “ (gorga entre parets de roca) veurem la façana Al-Khazneh, conegut com el Tresor, un dels molts exemples arquitectònics que amaga la ciutat. Dinar en un restaurant. A la tarda, acabada la visita disposarem d’una estona lliure al centre del poble de Petra. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6

Petra – Desert de Wadi Rum

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del mati sortirem cap a Wadi Rum. Pel camí farem una parada per conèixer uns dels secrets millor guardats de Jordània, la “Petita Petra”. Està situada en una zona muntanyenca enmig del desert, coneguda com la Vall del Rift, molt a prop del Mar Mort. El seu nom en àrab significa “El Canó Fred”, ja que gràcies a les altes parets que l’envolten, que no permeten el pas de la llum solar, la temperatura és baixa. Després de 2 hores de camí, arribarem al desert de Lawrence d’Aràbia. La visita, que es duu a terme en cotxes 4×4, consisteix en una petita incursió pel paisatge lunar d’aquest desert. Durant el nostre passeig observarem les meravelles que ha creat la natura amb les roques i la sorra. Al finalitzar la visita, ens dirigirem al campament. Dinar inclòs. Resta de la tarda lliure per gaudir del paisatge de la zona. Sopar i allotjament al Sultana Camp o similar.

Dia 7

Desert de Wadi Rum – Amman

Esmorzar i a l’hora convinguda, sortida cap a Amman. Dinar. Resta del dia lliure per gaudir d’Amman que té el millor d’Orient i Occident. Podràs gaudir del seu soc, i a l’hora, descobrir les noves icones arquitectòniques, signats per Norman Foster o Zara Hadid. Sopar i allotjament a l’Hotel Crowne Plaza o similar.

Dia 8

Amman – Barcelona – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport d’Amman per sortir en el vol RJ107 de les 11.45 hores. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 15.35 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap els nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Vols guardar-te el viatge en pdf?

Serveis

Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Royal Jordanian
Trasllat des de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona (consulteu punts de recollida de cada data)
Pensió completa durant tot el viatge
Allotjament als hotels i campament definits a l’itinerari
Visites definides com a incloses
Guia local en destí
Acompanyant de Promoviatges
Assegurança ampliada d’assistència en viatge
Dinar de l'ultim dia
Begudes en els àpats
Propines als guies locals i conductor
Extres de caràcter personal
Qualsevol servei no esmentat com a inclòs
Per a més informació
A l’equip de Promoviatges ens apassiona la nostra feina.
Si estàs pensant en viatjar i tens dubtes t’ajudarem a decidir-te. Et prometem que repetiràs!

    Este sitio está protegido por reCAPTCHA y Google Política de privacidad y se aplican Condiciones del servicio.
    Catàleg 2024
    Disponible el nou Catàleg Promoviatges 2024

    Promoviatges és una agència de viatges formada per professionals apassionades per la nostra feina.

    A l’equip de Promoviatges ens apassiona la nostra feina. Treballem dia a dia per oferirte experiències úniques arreu del món i t’escoltem per millorar el nostre servei. Si estàs pensant en viatjar amb nosaltres, aquí tens alguns motius que t’ajudaran a decidir-te. Et prometem que repetiràs!