Viatge amb guia Promoviatges

Tunísia, Setmana Santa

Coneix un dels països més desconeguts del Nord d’Àfrica

En un sol viatge de nord a sud, descobriràs vestigis romans, costa mediterrània, medines fortificades amb mesquites i socs plens d’acolorides mercaderies i arribaràs en tot terreny als fascinants oasis del desert.
Veure Itineraris
1.785
A partir de
8 Dies
Avió
Més informació
Tunísia, Setmana Santa
8 Dies
1.785
A partir de

Tunísia és un país de contrastos que fa possible, en un sol viatge de nord a sud, descobrir vestigis romans, una costa mediterrània, medines fortificades amb mesquites i socs plens d’acolorides mercaderies i arribar en tot terreny als fascinants oasis del desert. No et pots perdre Kairouan i la seva Gran Mesquita, Tozeur i els oasis del sud, els pobles troglodites de Matmata, l’impressionant amfiteatre de El Djem, les boniques poblacions costaneres del golf d’Hammamet o el famós poble bohemi de Sidi Bou Said.Hem preparat una ruta perquè et sorprenguis i gaudeixis a cada pas. Coneixeràs un dels països més desconeguts del Nord d’Àfrica. Vens amb nosaltres?

Dia 1

Barcelona – Tunis

Presentació als taulells de facturació de la companyia Tunisair de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 20.30 per sortir en el vol directe TU515 de les 22.55 hores. Arribada a les 00.30 hores, recollida de maletes i trasllat a l’Hotel Laico 5* o similar. Instal·lació i allotjament.

Dia 2

Tunis – Kairouan

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visitarem el Museu del Bardo, un dels més importants del Mediterrani i el segon més gran d’Àfrica després del Museu Egipci per la riquesa de les seves col·leccions a l’edifici de l’antic Palau de Beylical des de 1888. El museu acull una de les col·leccions de mosaics romans més grans del món, provinents de diferents excavacions arqueològiques del país com Cartago, Hadrumetum o Dougga. A més, també compta amb una rica col·lecció d’estàtues de marbre que representen deesses i emperadors romans. En acabar, visitarem les restes arqueològiques de l’antiga Cartago, oberta al mar i fundada pels fenicis el 814 a.c. Conquerida pels romans, va esdevenir un dels ports més importants del Mediterrani i conserva part del seu amfiteatre, viles i termes romanes. Dinar en un restaurant. A la tarda, sortirem cap a Kairouan, coneguda com “la ciutat de les 300 mesquites“, ciutat santa i lloc de pelegrinatge per milers de musulmans. Visitarem la Gran Mesquita, una de les més antigues del món. Des de l’exterior sembla més una fortalesa que un edifici religiós. També coneixerem el Mausoleu del Barbero, on segons la tradició, es guarda cabell del profeta Mahoma. En acabar, ens traslladarem a l’Hotel La Kasbah 5* o similar. Instal·lació, sopar i allotjament.

Dia 3

Kairouan – Sbeitla – Tozeur

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Sbeitla, antic centre comercial que va prosperar gràcies a les civilitzacions númida, romana i bizantina. La seva situació al final de la serralada de l’Atlas i propera a boscos i estepes, va fer que diverses tribus nòmades s’assentessin en aquesta ciutat desenvolupant sistemes agrícoles i oficis artesans. El més conegut de la ciutat son els temples capitolins, edificis religiosos que es troben en bon estat de conservació. Dinar en un restaurant. A la tarda, marxarem a Tozeur, l’oasi més gran de Tunis. El seu palmerar produeix dàtils destinats bàsicament a l’exportació. Aquesta ciutat bereber va ser un punt estratègic per les caravanes que creuaven el desert des del cor d’Àfrica. Passejarem per la seva Medina, un laberint de carrers, petites placetes i cases construïdes de maons decorades amb formes geomètriques. Instal·lació a l’Hotel Ksar Rouge 4* o similar. Sopar i allotjament.

Dia 4

Tozeur

Esmorzar a l’hotel. Avui, dedicarem el dia a fer activitats als voltants de Tozeur. Recorrerem els oasis en cotxes 4×4 per veure aquestes fonts de vida. Continuarem cap a les dunes i farem un recorregut sobre elles amb els nostres vehicles. Dinar en un dels oasis. En acabar, retorn a la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 5

Tozeur – Chott El Jerid – Douz

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, marxarem cap al chott El Jerid, un dels llocs més màgics del país amb una extensió de 250 km d’est a oest. Els chotts són llacs salins interiors que depenen de l’aigua de pluja. La peculiaritat del seu paisatge va atraure George Lucas, que va filmar la primera pel·lícula de Star Wars en aquest paratge. El travessarem i farem diferents parades fotogràfiques fins a arribar a Douz. Dinar en un restaurant. Douz és coneguda com la porta del desert del Sàhara, per ser el punt on comença el paisatge del desert. Al seu voltant es troben diversos oasis, fet que va provocar que les caravanes trans-saharianes s’aturessin a descansar. A la tarda, podrem caminar o veure la posta de sol des de les dunes. Instal·lació a l’Hotel The Residence 5* o similar. Sopar i allotjament. Si el temps ho permet, a la nit podrem contemplar el cel estrellat.

Dia 6

Douz – Matmata – Sfax

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Matmata, coneguda per les seves cases troglodites creades pels berebers fa més de 3.000 anys, que van excavar petites coves a la roca. El terreny compacte permet protegir-se de la calor a l’estiu i del fred de l’hivern. La característica d’aquestes cases comparades amb altres similars és que estan articulades al voltant d’un gran pati a cel obert. Des de lluny és difícil de veure-les, només seria possible a vista d’ocell. Aquesta disposició està pensada per resguardar-se d’atacs enemics. Per la seva singularitat, també va ser escenari del rodatge de Star Wars. Dinar en un restaurant. Continuarem a Sfax, envoltada de grans extensions de camps d’oliveres. La ciutat compta en un gran recinte emmurallat, ple de bastions i diferents portes d’entrada com la de Bab Diwan. Al seu interior, la Medina és realment sorprenent. Recorrerem aquest laberint de carrers estrets abans d’arribar a l’Hotel Radisson 5* o similar. Instal·lació, sopar i allotjament.

Dia 7

Sfax – El Jem – Sousse – Monastir – Tunis

Esmorzar a l’hotel. La primera visita del dia serà l’Amfiteatre d’El Djem, el tercer més gran de l’imperi romà després del Coliseu de Roma, amb un capacitat de 35.000 espectadors. El seu interior conserva quasi intacte la major part de l’estructura dels seients, la sorra i els passatges subterranis. Continuarem cap a Sousse, un dels ports militars i comercials més importants del Mediterrani durant el segle IX. La seva part antiga és considerada un dels millors exemples de ciutat musulmana fortificada. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem la nostra ruta cap a Monastir, centre turístic amb platges de sorra fina i aigües transparents de gran valor cultural. El seu ribat, estructura defensiva islàmica, és el més antic construït pels àrabs durant la conquesta musulmana del Magreb. Molt a prop es troba el mausoleu de Habib Bourguiba, primer president de Tunis molt estimat per la població que va morir l’any 2000. L’edifici sembla una mesquita, amb una gran cúpula daurada, alts minarets i marbre blanc a les parets i interior. Visitarem aquest monument on descansa tota la família Bourguiba. En acabar, ens dirigirem cap a la capital, Tunis. Instal·lació a l’Hotel Laico 5* o similar. Sopar i allotjament.

Dia 8

Tunis – Sidi Bou Said – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Al matí, farem una visita panoràmica de Tunis. Veurem la ciutat moderna per l’Avinguda Bourguiba, amb edificis d’estil colonial francès, boutiques, restaurants, comerços, ambaixades, bancs i hotels. També recorrerem els estrets carrers de la seva Medina, agrupats per antics gremis. En acabar, marxarem a Sidi Bou Said, una de les poblacions de més encant del país. Oberta al Mediterrani, és coneguda per les seves cases blanques que contrasten amb el blau intens de les seves portes i finestres. Durant el segle XVIII i XIX, nobles i aristòcrates francesos van escollir aquesta població com a lloc d’estiueig. Passejarem pel carrer principal i pujarem a la part alta, on es troben terrasses de cafè amb vistes al mar. Dinar en un restaurant. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport. Sortida en el TU514 de les 20.10 hores directe a Barcelona. Arribada a les 22.55 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Vols guardar-te el viatge en pdf?

Serveis

Bitllet d'avió en classe turista
Pensió completa durant tot el viatge
Allotjament als hotels definits a l'itinerari
Visites definides a l'itinerari com incloses
Guia local en destí
Acompanyant Promoviatges durant tot el viatge
Assegurança ampliada d’assistència en viatge
Sopar del primer dia
Begudes als àpats
Propines als guies locals i conductor
Extres de caràcter personal
Qualsevol servei no esmentat com a inclòs
Per a més informació
A l’equip de Promoviatges ens apassiona la nostra feina.
Si estàs pensant en viatjar i tens dubtes t’ajudarem a decidir-te. Et prometem que repetiràs!

    Este sitio está protegido por reCAPTCHA y Google Política de privacidad y se aplican Condiciones del servicio.
    Catàleg 2024
    Disponible el nou Catàleg Promoviatges 2024

    Promoviatges és una agència de viatges formada per professionals apassionades per la nostra feina.

    A l’equip de Promoviatges ens apassiona la nostra feina. Treballem dia a dia per oferirte experiències úniques arreu del món i t’escoltem per millorar el nostre servei. Si estàs pensant en viatjar amb nosaltres, aquí tens alguns motius que t’ajudaran a decidir-te. Et prometem que repetiràs!