Viatge amb guia acompanyant a Vietnam i Cambodja
Viatge amb guia Promoviatges

Vietnam i Cambodja

Dinàmics, exòtics, sorprenents… els adjectius s’acumulen per definir aquests països!

Vietnam et seduirà per la diversitat dels seus paisatges, on destaca la impressionant Badia de Ha Long, Patrimoni Natural de la UNESCO. A Cambodja, Angkor transmet màgia, misteri i misticisme.
Veure Itineraris
4.545
A partir de
15 Dies
Avió
Més informació
Vietnam i Cambodja
15 Dies
4.545
A partir de

Dinàmics, exòtics, sorprenents… els adjectius s’acumulen per definir el Vietnam i Cambodja, uns dels destins turístics més atractius del planeta en els últims anys. Vietnam et seduirà per la diversitat dels seus paisatges, on destaca la impressionant Badia de Ha Long, Patrimoni Natural de la UNESCO. A Cambodja, Angkor transmet màgia, misteri i misticisme, els seus temples representaven el cel a la Terra en la cosmovisió khmer. No t’ho pots perdre!

Dia 1

Barcelona – Hanoi

Presentació als taulells de facturació de Singapore Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 09.00 hores per sortir en el vol SQ387 de les 12.00 hores en direcció Hanoi (via Singapur). Nit a l’avió.

Dia 2

Hanoi

Arribada prevista a Hanoi a les 11.30 hores i trasllat al Le Jardin Hotel Haute Couture 4* o similar. Disposarem de temps per descansar i passejar pel nucli antic de la ciutat, descobrirem els seus carrers plens d’artesania, motos, fruita i petits restaurants tradicionals. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

Dia 3

Hanoi

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia el dedicarem a descobrir Hanoi, la capital moderna de Vietnam, que encara conserva el misteri i l’encant dels segles anteriors. Estrets carrerons i cases comercials tradicionals conviden el visitant a realitzar una emocionant exploració a peu. Els seus preciosos espais públics, llacs, parcs, bulevards i monuments donen a la ciutat un aire d’elegància i harmonia amb una naturalesa única entre les capitals asiàtiques. Començarem la visita a l’antiga residència de Ho Chi Minh, el senzill habitatge on va viure el president del país fins als seus últims dies. També visitarem la pagoda d’un pilar, construïda el segle XI, i que se situa al parc construït en honor a Ho Chi Minh, veurem el mausoleu on es troben les seves restes mortals. Visitarem el Palau del governador que va ser construït entre 1900 i 1906 per a albergar al governador general francès de la Indoxina. Dinar en un restaurant. Després la nostra ruta ens portarà fins al museu de l’etnologia, on podrem conèixer la sorprenent diversitat ètnica del Vietnam a través de les seves vestimentes tradicionals i fidels reproduccions de les típiques cases com aus aquàtiques de tota mena. Seguidament, visitarem el Temple de la Literatura, un dels millors exemples d’arquitectura tradicional vietnamita. Fundat l’any 1070 i dedicat a Confuci, el temple va acollir la primera universitat del Vietnam. El nostre guia ens acompanyarà al llac Hoan Kiem, centre neuràlgic de la vida a la ciutat. Podrem conèixer la llegenda de la Tortuga d’or del llac i observarem la torre de la Tortuga, col·locada en una petita illa del centre del llac. També en aquest parc, visitarem el temple Ngoc Son, situat al temple de Jade i connectat gràcies al pont de fusta Huc, pintat de vermell. En acabar farem un passeig amb Rickshaw pel barri antic de la ciutat. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

Dia 4

Hanoi – Ha Long

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem fins a la Badia de Ha Long, des d’on pujarem a bord del creuer Victory Star per descobrir aquest meravellós paratge. Dinar. Durant la navegació podrem observar els meravellosos paisatges entre roques, muntanyes i un mar blau. Sopar i allotjament a bord.

Dia 5

Ha Long – Hanoi – Hoi An

Començarem el dia amb una classe de taitxí a la coberta, acompanyats de te i cafè. Esmorzar a bord. Avui visitarem la Cova de les Sorpreses (Sung Sot), una de les coves més grans de la badia amb precioses estalactites i estalagmites. Retorn al vaixell per dinar a bord, mentre tornem al port. Desembarcament i trasllat a l’aeroport de Hanoi, per agafar un vol intern fins a Da Nang. Arribada i trasllat a la preciosa ciutat colonial de Hoi An, on ens allotjarem al Hoi An Delicacy Hotel & Spa 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

Dia 6

Hoi An – Ba Na Hill – Hoi An

Esmorzar a l’hotel. Ens traslladem a Ba Na Hill, una pintoresca regió muntanyenca amb unes vistes panoràmiques d’ensomni. La muntanya de Ba Na acull un gran i nou parc amb antigues viles, pagodes i el famós Pont Daurat, escultura d’unes mans gegantines que aguanten el pont. Per accedir-hi ho farem a través d’un telefèric de 5 km de recorregut. Actualment, és una de les grans atraccions del país. Retorn a Hoi An. Dinar en un restaurant. Hoi An és una ciutat situada a la vora del riu al sud de Da Nang. Coneguda com a Faifo pels primers comerciants occidentals, es va convertir ràpidament en un dels ports principals internacionals del sud-est asiàtic durant els segles XVII, XVIII i XIX. Actualment, és una històrica ciutat molt ben conservada i ideal per visitar-la a peu. Visitem el Pont Cobert Japonès, construït el 1593 per la comunitat japonesa de Hoi An, s’utilitzava per unir la ciutat amb els barris xinesos de les diferents àrees. També visitarem el Museu Sa Huynh, situat prop del Pont Cobert Japonès, conté exposicions dels primers anys d’història de Hoi An. La nostra ruta ens portarà a descobrir el Saló d’Actes de Phuoc Kien, pagoda xinesa dedicada a Thien Hau Thanh Mau (déu del mar i protector dels mariners i pescadors). Per acabar, visitarem un taller de fanalets de la ciutat, artesania típica amb la qual els seus habitants il·luminen la ciutat durant les nits. Sopar en un restaurant per veure la ciutat de nit. Allotjament a l’hotel.

Dia 7

Hoi An – Hué

Esmorzar a l’hotel. Al matí coneixerem les arts tradicionals de Hoi An, ja que aquesta ciutat és coneguda per la seva artesania i les habilitats tècniques dels seus artesans amb l’ús de materials locals com el bambú, la fusta i els teixits. Més tard, ens desplaçarem amb vaixell fins a l’illa de Cam Thanh, on els interminables boscos de palmell d’abacà cobreixen hectàrees de terra. Aquests frondosos boscos proporcionen bambú als vilatans, una matèria primera essencial amb la qual construeixen les seves cases, produeixen belles artesanies i fins i tot fan resistents bicicletes. Retorn a Hoi An i dinar en un restaurant local . A la tarda iniciarem un recorregut per les típiques carreteres que travessen les muntanyes i ofereixen unes vistes espectaculars de la costa. A mig camí, entre Da Nang i Hué, es troba l’espectacular pas de Hai Van, l’elevada línia divisòria entre les zones climàtiques del nord i el sud de Vietnam. Abans d’arribar a Hué, passarem per Lang Co, un preciós tram de platja plena de llacunes d’aigües clares blaves. Arribada a Hué i trasllat a l’Hotel Senna Hue 5* o similar. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

Dia 8

Hué

Esmorzar a l’hotel. Durant el dia descobrirem la ciutat de Hué. Començarem la nostra visita a través del riu Perfum, on realitzarem una parada a l’emblemàtica Pagoda Thien Mu, una elegant torre de set nivells que s’ha convertit en el monument més reconegut de Hué. Després ens desplaçarem fins a l’Antiga Ciutat Imperial, situada al cor de Hué. Les parets originals s’expandeixen fins a 10 quilòmetres i van ser rodejades per un ampli fossar. Tot i que molts edificis van ser destruïts, els que es mantenen ens proporcionen una visió fascinant de la vida de la cort de la dinastia Nguyen. Més enllà de la Torre de la Bandera, podrem visitar la residència de Dien Tho, el Palau Thai Hoa i el Museu Reial d’Antiguitats, entre d’altres. Dinar en un restaurant local. Més tard, visitarem les Tombes Imperials de Tuc Duc i Khai Dinh, elegants tombes que incorporen diferents elements europeus a l’arquitectura tradicional vietnamita. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

Dia 9

Hué – Saigon – Cu Chi – Saigon

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem fins a l’aeroport de Da Nang per agafar un vol intern en direcció a Ho Chi Minh, antigament coneguda com a Saigon. Arribada a la ciutat i trasllat a Mai House Saigon Hotel 5* o similar. Dinar en un restaurant a Ho Chi Minh. Realitzarem l’excursió a Cu Chi. Els túnels de Cu Chi van ser una important base del Vietcong durant la guerra amb els Estats Units. Aquesta xarxa subterrània de 200 quilòmetres connectava llocs de comandament, hospitals, refugis i fàbriques d’armes. Retorn a Saigon. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

Dia 10

Saigon – Mekong – Saigon

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens traslladarem fins al cor del Delta de Mekong fins a Cai Be. Amb una embarcació tradicional navegarem pels seus estrets canals que s’obren pas entre la selvàtica vegetació. Arribarem a les plantacions familiars on degustarem fruites exòtiques i caramels de coco. Continuarem per més racons del delta fins a arribar al nostre restaurant. Dinar. A la tarda retorn a Saigon. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

Dia 11

Saigon – Siem Reap

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem aquesta vibrant metròpolis plena d’energia, activitat i moviment. A cadascun dels seus racons es mesclen la vida tradicional, dels edificis colonials i els temples, amb la moderna. Començarem la ruta per la ciutat amb una panoràmica de Saigon. Continuarem la ruta de la història moderna amb una excursió al Palau de la Reunificació, la catedral de Notre Dame i l’antiga oficina de correus. Més tard, ens dirigirem al centre històric per visitar la Pagoda de l’Emperador de Jade, una de les pagodes més interessants de Saigon. Acabarem el nostre recorregut al Mercat Central Ben Thanh, on els venedors despleguen una àmplia oferta de productes i artesanies. Dinar en un restaurant local. Ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol amb destinació a Siem Reap. Trasllat a la ciutat. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’Hotel Tara Angkor 4* o similar.

Nota important: el visat d’entrada a Cambodja no està inclòs en el preu. Es paga directament a la destinació. Preu: 30 USD.

Dia 12

Siem Reap

Esmorzar a l’hotel. La nostra ruta ens portarà a la ciutat fortificada d’Angkor Thom, que inclou molts dels punts turístics d’Angkor, com el monumental pòrtic Sud sobre la carretera elevada, el Pati dels Elefants i els Reis Leprosos, antics espais per a cerimònies públiques adornats per baixos relleus. També visitarem les ruïnes de Baphuon, el Recinte Reial i Phimeanakas abans d’entrar en el misteriós Temple Bayon. En aquest podrem explorar les galeries de baixos relleus en un increïble estat de conservació i el santuari central ple de bustos somrients. Més tard visitarem Ta Prohm, una de les atraccions més populars d’Angkor gràcies a l’estat natural del seu entorn. Aquest antic monestir budista és impressionant per les arrels dels arbres que han cobert per complet el temple. Dinar en un restaurant local. A la tarda visita d’Angkor Wat, sens dubte, la joia i el símbol nacional de Cambodja. Gràcies a la seva magnitud, l’increïble estat de conservació, el significat religiós i les proporcions majestuoses i de perfectes dimensions, Angkor sorprèn qualsevol viatger. Galeries, patis exteriors, relleus i santuaris omplen els racons d’aquest majestuós temple. Sopar en un restaurant local amb espectacle de dansa Apsara. Retorn a l’hotel i allotjament.

Dia 13

Siem Reap

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí tindrem l’experiència de veure i viure la cerimònia de benedicció en el Wat Damnak, pagoda budista d’arquitectura colonial francesa. En acabar visitarem el temple Banteay Srei o La Ciutadella de les Dones, que, tot i la seva petita mida, es considera la joia de l’art clàssic khmer. De camí de tornada a Siem Reap, visitarem el temple de Banteay Samre, el mini Angkor Wat. Dinar en un restaurant local a Siem Reap. A la tarda visitarem els Temples del grup Roluos, monuments que marquen el principi de l’art clàssic. Ens endinsarem amb el temple Bakong, el més gran i interessant de tots els temples del grup i que presumeix d’albergar un monestir budista en actiu. També visitarem els temples de Preah ko i Lolei. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

Dia 14

Siem Reap

Esmorzar a l’hotel. Temps lliure. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Siem Reap per sortir en el vol SQ 165 de les 16.10 hores en direcció a Barcelona (via Singapur). Nit a l’avió.

Dia 15

Siem Reap – Barcelona

Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 07.10 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Vols guardar-te el viatge en pdf?

  Descarrega’t l'itinerari
  Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privadesa i s'apliquen Condicions del servei.

  Serveis

  Bitllet d'avió en classe turista
  Vols interns
  Pensió completa durant tot el viatge
  Allotjament als hotels definits a l'itinerari
  Visites definides a l'itinerari com incloses
  Guia local en destí
  Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge
  Assegurança ampliada d’assistència en viatge
  Visat d'entrada a Cambodja
  Begudes als àpats
  Propines serveis locals
  Extres de caràcter personal
  Qualsevol servei no esmentat com a inclòs
  Per a més informació
  A l’equip de Promoviatges ens apassiona la nostra feina.
  Si estàs pensant en viatjar i tens dubtes t’ajudarem a decidir-te. Et prometem que repetiràs!

   Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privacitat i s'apliquen Condicions del servei.
   Catàleg 2024
   Disponible el nou Catàleg Promoviatges 2024

   Promoviatges és una agència de viatges formada per professionals apassionades per la nostra feina.

   A l’equip de Promoviatges ens apassiona la nostra feina. Treballem dia a dia per oferirte experiències úniques arreu del món i t’escoltem per millorar el nostre servei. Si estàs pensant en viatjar amb nosaltres, aquí tens alguns motius que t’ajudaran a decidir-te. Et prometem que repetiràs!

    Descarrega’t el Catàleg 2024
    Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i Google Política de privadesa i s'apliquen Condicions del servei.