Saltar al contenido

Viena i Budapest,
mercats de Nadal

Amb guia

Avió

06/12/23
-5 dies-

Des de 1.165€

Itinerari

Descobreix els mercats de Nadal de dues de les ciutats més boniques a la riba del Danubi. Visitaràs Viena, on la màgia de l’Advent es respira a cada racó de la ciutat: l’ajuntament, impressionantment il·luminat, les seves places, carrerons i palaus… A Budapest gaudiràs de dues ciutats en una: la boscosa Buda, que amb el seu castell gaudeix de les millors vistes del Danubi, i el monumental barri de Pest. La seva elegància imperial combina amb els mercats de la plaça Vörösmarty o el de la Basílica de Sant Esteve, oferint un preciós espectacle nadalenc.

DIA 1
Barcelona – Viena

Presentació als taulells de facturació d’Austrian Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 08.00 hores per sortir en vol directe OS392 de les 10.05 hores. Arribada prevista a Viena a les 12:20 hores i trasllat al centre de la ciutat. Dinar a un restaurant de la ciutat. A la tarda tindrem temps lliure per visitar algun dels mercats de Nadal que té la ciutat en aquestes dates. En acabar trasllat a l’Hotel Ananas 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Viena

Esmorzar a l’hotel. Iniciarem el dia fent una visita panoràmica de la ciutat: passarem per l’avinguda del Ring “Ringstrasse” on podrem veure edificis tan emblemàtics com l’Òpera, el Museu de les Belles Arts, el Parlament, l’Ajuntament i el Teatre Nacional. Seguidament ens dirigirem al Palau de Schönbrunn. Aquest palau també conegut com el Versalles vienès era la residència d’estiu de la casa imperial. Aquí hi va viure Maria Teresa amb el seu marit l’Emperador Francesc I. Visitarem al Palau i tindrem un temps per veure el tradicional mercat de Nadal. Dinar en un restaurant. A la tarda ens traslladarem al centre, on recorrerem els seus carrers per admirar els monuments com la Catedral de Sant Esteve, símbol de la ciutat, i viure l’ambient nadalenc que es respira en aquestes dates. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Viena – Bratislava – Budapest

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap a Bratislava, capital de la República Eslovaca. La seva situació, a la riba del Danubi i als peus del seu castell, li dona un caire romàntic. A peu visitarem el centre històric. Travessarem la porta de Sant Miquel, antiga entrada de la fortificació medieval, i recorrerem els carrers monumentals i comercials de la ciutat on destaca la catedral de Sant Martí, l’antic ajuntament i l’edifici de l’Òpera. Dinar en un restaurat. En acabar ruta cap a Budapest on arribarem a mitja tarda. De la mà de la nostra guia podrem veure els mercats nadalencs de la plaça Vorosmarty, a prop del nostre hotel. Allotjament a l’Hotel President 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Budapest

Esmorzar a l’hotel. Començarem amb la visita de la “La Perla del Danubi” per la part baixa de la ciutat, Pest. Coneixerem l’elegant avinguda Andrassy i visitarem la monumental i imponent plaça dels Herois. Dins del parc de la ciutat trobarem el Castell de Vajdahunyad. Visitarem el seu pati interior on podrem contemplar els diferents estils arquitectònics d’Hongria en un sol edifici. Completarem la nostra visita amb l’exterior de l’Òpera i la basílica de Sant Esteve, l’edifici religiós més gran del país. En acabar anirem a Buda, la part alta de la ciutat. Gaudirem de la visita del barri del Castell i dels monuments més interessants de la ciutat. Destaquem el Bastió dels Pescadors, monument als defensors del país, i l’Església de Mathias, una de les més belles de l’arquitectura eclèctica d’Hongria. Des del mirador de la Ciutadella defensiva gaudirem d’una excel·lent vista de la ciutat baixa, del Danubi i del bonic Pont de les Cadenes que uneix les dues ciutats. També veurem l’exterior de l’edifici del Parlament, símbol de la capital hongaresa. Aquest edifici d’estil neogòtic és un dels més bells del món i va representar al seu moment, i continua representant, la sobirania del poble hongarès. Dinar en un restaurant. Resta de la tarda lliure per gaudir dels acollidors mercats nadalencs. A l’hora convinguda, trasllat al port per fer un creuer i admirar els edificis il·luminats. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Budapest – Viena – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Al matí tindrem un temps per acabar de fotografiar o passejar per la ciutat abans del nostre trasllat a l’aeroport de Viena. Sortida en el vol OS393 de les 17.25 hores. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 19.45 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge. 

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

1.195€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+60€ taxes aèries

-30€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-30€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +225€

Asseguraça anul·lació i ampliació d’assistències +50€

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

06/12/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació