Saltar al contenido

Vietnam i Cambodja

Amb guia

Avió

15/10/23
-15 dies-

Des de 4.325€

Itinerari

Dinàmics, exòtics, sorprenents… els adjectius s’acumulen per definir el Vietnam i Cambodja, uns dels destins turístics més atractius del planeta en els últims anys. Vietnam et seduirà per la diversitat dels seus paisatges, on destaca la impressionant Badia de Ha Long, Patrimoni Natural de la UNESCO. A Cambodja, Angkor transmet màgia, misteri i misticisme, els seus temples representaven el cel a la Terra en la cosmovisió khmer. No t’ho pots perdre!

DIA 1
Barcelona – Hanoi

Presentació als mostradors de facturació de Singapore Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 07.00 hores per sortir en el vol SQ377 de les 10.40 hores en direcció Hanoi (via Singapur). Nit a l’avió.

DIA 2
Hanoi

Arribada prevista a Hanoi a les 11.40 hores i trasllat al The Q Hotel 4* o similar. Disposarem de temps per descansar i passejar pel nucli antic de la ciutat, descobrirem els seus carrers plens d’artesania, motos, fruita i petits restaurants tradicionals. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Hanoi

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia el dedicarem a descobrir Hanoi, la capital moderna de Vietnam, que encara conserva el misteri i l’encant dels segles anteriors. Estrets carrerons i cases comercials tradicionals conviden el visitant a realitzar una emocionant exploració a peu. Els seus preciosos espais públics, llacs, parcs, bulevards i monuments donen a la ciutat un aire d’elegància i harmonia amb una naturalesa única entre les capitals asiàtiques. Començarem la visita amb el Temple de la Literatura, un dels millors exemples d’arquitectura tradicional vietnamita. Fundat l’any 1070 i dedicat a Confuci, el temple va acollir la primera universitat del Vietnam. Més tard, ens desplaçarem fins a l’antiga residència de Ho Chi Minh, el senzill habitatge on va viure el president del país fins als seus últims dies. També visitarem la pagoda d’un pilar, construïda el segle XI, i que se situa al parc construït en honor a Ho Chi Minh, on es troben les seves restes mortals. Després la nostra ruta ens portarà fins al museu de l’etnologia, on podrem conèixer la sorprenent diversitat ètnica del Vietnam a través de les seves vestimentes tradicionals i fidels reproduccions de les típiques cases com aus aquàtiques de tota mena. A primera hora del matí, ens dirigirem comunals, cementiris i altres edificis ètnics distintius. Dinar en un restaurant local. El nostre guia ens acompanyarà al llac Hoan Kiem, centre neuràlgic de la vida a la ciutat. Podrem conèixer la llegenda de la Tortuga d’or del llac i observarem la torre de la Tortuga, col·locada en una petita illa del centre del llac. També en aquest parc, visitarem el temple Ngoc Son, situat al temple de Jade i connectat gràcies al pont de fusta Huc, pintat de vermell. En acabar farem un passeig amb Rickshaw pel barri antic de la ciutat. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Hanoi – Ha Long

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem fins a la Badia de Ha Long, des d’on pujarem a bord d’un creuer Indochina sails per descobrir aquest meravellós paratge. Dinar. Durant la navegació podrem observar els meravellosos paisatges entre roques, muntanyes i un mar blau. Sopar i allotjament a bord.

DIA 5
Ha Long – Hanoi – Hoi An

Començarem el dia amb una classe de taitxí a la coberta, acompanyats de te i cafè. Esmorzar a bord. Avui visitarem la Cova de les Sorpreses (Sung Sot), una de les coves més grans de la badia amb precioses estalactites i estalagmites. Retorn al vaixell per dinar a bord, mentre tornem al port. Desembarcament i trasllat a l’aeroport de Hanoi, per agafar un vol intern fins a Da Nang. Arribada i trasllat a la preciosa ciutat colonial de Hoi An, on ens allotjarem al Bel Marina Hoi An Resort 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6
Hoi An – Ba Na Hill – Hoi An

Esmorzar a l’hotel. Hoi An és una pintoresca ciutat situada a la vora del riu al sud de Da Nang. Coneguda com Faifo pels primers comerciants occidentals, es va convertir ràpidament en un dels ports principals internacionals del sud-est asiàtic durant els segles XVII, XVIII i XIX. Actualment és una històrica ciutat molt ben conservada i ideal per visitar-la a peu. La visita de la ciutat inclourà la pagoda del Pont Cobert Japonès. Construït el 1593 per la comunitat japonesa de Hoi An, s’usava per unir la ciutat amb els barris xinesos de les diferents àrees. També visitarem el Museu Sa Huynh, situat prop del Pont Cobert Japonès, conté exposicions dels primers anys d’història de Hoi An. .La nostra ruta ens portarà a descobrir el Saló d’Actes de Phuoc Kien, pagoda xinesa dedicada a Thien Hau Thanh Mau (déu del mar i protector dels mariners i pescadors). Per últim, visitarem un taller de fanalets de la ciutat, artesania típica amb la qual els seus habitants il·luminen la ciutat durant les nits. En acabar ens traslladarem a Ba Na Hill. Dinar en un restaurant. La muntanya de Ba Na acull un gran i nou parc amb antigues viles, pagodes i el famós pont Daurat, escultura d’unes mans gegantines que aguanten el pont. Per accedir-hi ho farem a través d’un telefèric de 5 km. de recorregut. Actualment és una de les grans atraccions del país. A mitja tarda retorn a Hoi An. Sopar en un restaurant per veure la ciutat de nit. Allotjament a l’hotel.

DIA 7
Hoi An – Hué

Esmorzar a l’hotel. Al matí coneixerem les arts tradicionals de Hoi An, ja que aquesta ciutat és coneguda per la seva artesania i les habilitats tècniques dels seus artesans amb l’ús de materials locals com el bambú, la fusta i els teixits. Més tard, ens desplaçarem amb vaixell fins a l’illa de Cam Thanh, on els interminables boscos de palmell d’abacà cobreixen hectàrees de terra. Aquests frondosos boscos proporcionen bambú als vilatans, una matèria primera essencial amb la qual construeixen les seves cases, produeixen belles artesanies i fins i tot fan resistents bicicletes. Retorn a Hoi An i dinar. A la tarda iniciarem un recorregut per les típiques carreteres que travessen les muntanyes i ofereixen unes vistes espectaculars de la costa. A mig camí, entre Da Nang i Hué, es troba l’espectacular pas de Hai Van, l’elevada línia divisòria entre les zones climàtiques del nord i el sud de Vietnam. Abans d’arribar a Hué, passarem per Lang Co, un preciós tram de platja plena de llacunes d’aigües clares blaves. Arribada a Hué i trasllat al Thanh Lich Hotel 4* o similar. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

DIA 8
Hué

Esmorzar a l’hotel. Durant el dia descobrirem la ciutat de Hué. Començarem la nostra visita a través del riu Perfum, on realitzarem una parada a l’emblemàtica Pagoda Thien Mu, una elegant torre de set nivells que s’ha convertit en el monument més reconegut de Hué. Després ens desplaçarem fins a l’Antiga Ciutat Imperial, situada al cor de Hué. Les parets originals s’expandeixen fins a 10 quilòmetres i van ser rodejades per un ampli fossar. Tot i que molts edificis van ser destruïts, els que es mantenen ens proporcionen una visió fascinant de la vida de la cort de la dinastia Nguyen. Més enllà de la Torre de la Bandera, podrem visitar la residència de Dien Tho, el Palau Thai Hoa i el Museu Reial d’Antiguitats, entre d’altres. Dinar en un restaurant local. Més tard, visitarem les Tombes Imperials de Tuc Duc i Khai Dinh, elegants tombes que incorporen diferents elements europeus a l’arquitectura tradicional vietnamita. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

DIA 9
Hué – Saigon

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem fins a l’aeroport de Da Nang per agafar un vol intern en direcció a Ho Chi Minh, antigament coneguda com Saigon. Arribada a la ciutat i trasllat a Mai House Saigon Hotel 5* o similar. Avui visitarem aquesta vibrant metròpolis plena d’energia, activitat i moviment. A cadascun dels seus racons es mesclen la vida tradicional, dels edificis colonials i els temples, amb la moderna. Començarem la ruta per la història moderna amb una excursió al Palau de la Reunificació, la catedral de Notre Dame i l’antiga oficina de correus. Més tard, ens dirigirem al centre històric per visitar la Pagoda de l’Emperador de Jade, una de les pagodes més interessants de Saigon. Dinar en un restaurant local Acabarem el nostre recorregut al Mercat Central Ben Thanh, on els venedors despleguen una àmplia oferta de productes i artesanies. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

DIA 10
Saigon – Mekong – Saigon

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens traslladarem fins al cor del Delta de Mekong fins a Cai Be, on muntarem en una barca local per explorar les seves vies fluvials i els canals més petits, amb parades a les illes del riu Mekong per visitar els horts i les indústries artesanals locals. Dinar en un restaurant local i retorn a Saigon. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

DIA 11
Saigon – Siem Reap

Esmorzar a l’hotel. Al matí farem l’excursió a Cu Chi. Els túnels de Cu Chi van ser una important base del Vietcong durant la guerra amb els Estats Units. Aquesta xarxa subterrània de 200 quilòmetres connectava llocs de comandament, hospitals, refugis i fàbriques d’armes. Dinar en un rstaurant. Retorn a Saigon. A la tarda ens desplaçarem a Siem Reap. Trasllat a l’Hotel Sokha Angkor 5* o similar. Sopar en un restaurant local i allotjament a l’hotel.

DIA 12
Siem Reap

Esmorzar a l’hotel. La nostra ruta ens portarà a la ciutat fortificada d’Angkor Thom , que inclou molts dels punts turístics d’Angkor, com el monumental pòrtic Sud sobre la carretera elevada, el Pati dels Elefants i els Reis Leprosos, antics espais per a cerimònies públiques adornats per baixos relleus. També visitarem les ruïnes de Baphuon, el Recinte Reial i Phimeanakas abans d’entrar en el misteriós Temple Bayon. En aquest podrem explorar les galeries de baixos relleus en un increïble estat de conservació i el santuari central ple de bustos somrients . Més tard visitarem Ta Prohm, una de les atraccions més populars d’Angkor gràcies a l’estat natural del seu entorn. Aquest antic monestir budista és impressionant per les arrels dels arbres que han cobert per complet el temple. Dinar en un restaurant local. A la tarda visita d’ Angkor Wat, sens dubte, la joia i el símbol nacional de Cambodja. Gràcies a la seva magnitud, l’increïble estat de conservació, el significat religiós i les proporcions majestuoses i de perfectes dimensions, Angkor sorprèn a qualsevol viatger. Galeries, patis exteriors, relleus i santuaris omplen els racons d’aquest majestuós temple. Retorn a l’hotel .Sopar en un restaurant local.

DIA 13
Siem Reap

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí tindrem l’experiència de veure i viure la cerèmonia de bendició en el Wat Damnak , pagoda budista d’arquitectura colonial francesa . En acabar visitarem el temple Banteay Srei, que, tot i la seva petita mida, es considera la joia de l’art clàssic khmer. Dinar en un restaurant local. A la tarda visitarem els Temples del grup Roluos, monuments que marquen el principi de l’art clàssic. Ens endinsarem amb el temple Bakong, el més gran i interessant de tots els temples del grup i que presumeix d’albergar un monestir budista en actiu. També visitarem els temples de Preah ko i Lolei. Retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant local. 

DIA 14
Siem Reap

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Siem Reap per sortir en el vol SQ 165 de les 16.10 hores en direcció a Barcelona (via Singapur). Nit a l’avió.

DIA 15
Siem Reap

Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 08.30 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’aviò

Assegurança ampliada

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats i Visat d’entrada

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

4.450€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+95€ taxes aèries

-125€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-125€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +845€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +125€.

El visat d’entrada a Cambodja no està inclòs al preu. Es paga directament a la destinació: 30 USD.

Taxes aèries a reconfirmar 21 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.  Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Cal fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.

Per fer aquest viatge cal tenir el certificat de vacunació Covid-19 digital. Per entrar a Vietnam, cal presentar una PCR realitzada màxim 72 hores abans o un antígens màxim 24 hores abans.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATA DE SORTIDA

15/10/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació