Saltar al contenido

Xile

Amb guia

Avió

24/02/24
-14 dies-

Des de 7.945€

Itinerari

Vine a la presentació sobre Xile que farem el proper 18 de setembre a les 18h a l’Hotel Catalonia Rambles. Apunta’t en aquest formulari!

Xile t’ofereix experiències úniques: l’observació del cel al capvespre en el desert més àrid del món i glaceres mil·lenàries a les zones més australs del planeta. Anima’t a viure-ho: visitarem el desert d’Atacama, el Parc Nacional de Torres del Paine i farem un recorregut amb el vaixell Skorpios per les glaceres de la Patagònia. T’agradarà el caràcter obert dels xilens i la modernitat que es respira a Santiago de Xile. No t’ho pots perdre!

DIA 1
Barcelona – Santiago de Xile

Presentació a l’aeroport de Barcelona davant dels taulells de facturació de la companyia Iberia, per sortir amb el vol IB3031 de les 18.05 hores en direcció a Madrid. Arribada a l’aeroport de Madrid a les 19.30 hores, recollida de maletes, canvi de terminal i facturació en el vol LA705 de les 22.50 hores en direcció a Santiago de Xile. Nit a l’avió.

DIA 2
Santiago de Xile

Arribada a l’aeroport de Santiago de Xile a les 08.20 hores i trasllat a l’hotel per deixar les maletes. Visita de la ciutat de Santiago, que destaca per ser una capital cosmopolita i vibrant, que conjuga a la perfecció la modernitat i la tradició. Farem un recorregut on coneixerem alguns dels seus llocs més emblemàtics com la plaça d’Armes, la Catedral Metropolitana i el Palau de la moneda. Continuarem cap al Parc Forestal fins a arribar al barri Bellavista, una de les zones més bohèmies de la capital Xilena on visitarem “La Chascona” la casa museu del poeta Pablo Neruda. En acabar, pujarem al Cerro San Cristobal amb Funicular per veure la vista de tota la ciutat. Retorn a Bellavista i dinar en un restaurant. Trasllat a l’Hotel Cumbres Lastarria 4* o similar. Descans. Sopar i allotjament a l’hotel

DIA 3
Santiago de Xile Viña del Mar Valparaíso Santiago de Xile

Esmorzar a l’hotel. Al matí sortirem en direcció a la costa per visitar des ciutats emblemàtiques. La primera ciutat on farem parada és Viña del Mar conegut també com la Ciutat Jardí, per les seves platges, jardins i ornaments florals. Passejarem pels seus carrers on és barreja la tranquil·litat i la modernitat. Farem visita al museu Fonck, que destaca per les seves sales d’exhibició de cultures dels pobles Mapuche i Raoa Nui. En acabar anirem a Valparaíso, ciutat fundada al segle XVI i declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO l’any 2003. Valparaíso ens ofereix una arquitectura única i fascinant, on les seves cases pintades de colors formen un paisatge irresistible per fer-ne fotografies. Dinar a un restaurant local. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Santiago de Xile – San Pedro de Atacama

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Santiago per sortir en el vol LA148 amb destí a la ciutat d’Atacama ubicada a 2.140 metres sobre el nivell del mar. Dinar a l’hotel. A la tarda visitarem el “Valle de la Luna”, una petita depressió de sòl salí amb intrigants formes escultòriques, sorgides per les successives transformacions de l’escorça terrestre. Retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant i allotjament a l’Hotel Cumbres de San Pedro 4* o similar.

Opcional: Tour Astronòmic per observar el cel del desert d’Atacama.

DIA 5
San Pedro de Atacama

Esmorzar a l’hotel. La primera visita d’avui serà el poblat de Toconao, on la seva característica principal és la construcció de les seves cases fetes amb pedra d’origen volcànic. L’església de San Lucas i el seu campanar, han sigut declarats Monuments Nacionals. Continuarem el nostre recorregut cap a la Llacuna Chaxa, un escenari de bellesa espectacular on les seves aigües és divideixen en diferents miralls d’aigua. És aquest lloc perfecte pel hàbitat dels flamencs i altres aus com la pariana gran. Dinar en un restaurant. A la tarda anirem cap a la zona de l’altiplà per recórrer les llacunes Miscanti i Miñiques. Aquestes llacunes estan envoltades per imponents volcans originats a partir de l’elevació de la serralada dels Andes. Tot el conjunt forma un escenari únic i espectacular. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6
San Pedro de Atacama – Tatio – Santiago de Xile

Sortirem de matinada amb destí als Guèisers del Tatio ubicats a 4.300 metres d’altura Esmorzar a l’arribada. És a primera hora quan els Geisers tenen la seva activitat més gran. La imatge d’aquest altiplà amb les seves fumaroles i envoltat de pics de més de 5.000 és espectacular. Tindrem temps de caminar per aquest camp geotèrmic abans de tornar a San Pedro. Brunch en un dels seus restaurants i trasllat a l’aeroport de Calama. Sortida en el vol LA371 de les 15.55 hores amb destinació Santiago. Arribada i trasllat a l’Hotel Holiday Inn Aeropuerto 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 7
Santiago de Xile – Puerto Natales

Sortida de bon matí en l’únic vol directe a Puerto Natales a les 05.30 hores. Un cop en destí ens dirigirem cap a la Cova del Milodón, de gran importància arqueològica i cultural per les seves restes humanes, les més antigues trobades a la regió. Després de la visita anirem a una estança Magallànica on ens explicaran el dia a dia amb els ramats d’ovelles. Dinar. En acabar, trasllat a l’Hotel Costaustralis 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 8
Puerto Natales – Parc Nacional Torres del Paine – Puerto Natales

Esmorzar a l’hotel. Al dia d’avui el dedicarem a visitar el parc nacional Torres del Paine, declarat reserva de la biosfera per la UNESCO el 1978. Les seves glaceres, salts d’aigua, llacs, flora i fauna fan d’aquest Parc un dels més coneguts i espectaculars del món. Arribarem al llac Grey des d’on podrem admirar el massís del Paine i els diferents icebergs que floten a les seves aigües, un escenari únic. Dinar a l’hotel a les vores d’aquest llac. A la tarda continuarem el recorregut arribant a la llacuna blava des d’on veurem els pics de granit característics de Torres del Paine. Temps per fer fotografies i admirar el paisatge abans de fer el retorn a Puerto Natales. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 9
Puerto Natales – Creuer Skorpios III

Esmorzar a l’hotel. Trasllats fins al moll Skorpios per embarcar a bord del nostre vaixell. Navegació pel golf Almirante Mont fins a arribar a Caleta Juárez, en el fiord de Guardramiro. Desembarcarem i amb llanxes ens apropàrem a una colònia d’elefants marins. Retorn al vaixell i navegació pels canals Morla Vicuña, Unión, Collingwood i Sarmiento. Salparem i navegarem per l’encreuament Angostura Kirke, canals Morla Vicuña, Unión, Collinwood i Sarmiento. Pensió completa.

DIA 10
Creuer Skorpios III

Pensió completa. Continuació de la navegació nord pel canal Pitt i el fiord Guillard. Desembarcarem prop de la glacera Guillard i farem una petita caminada per admirar la seva bellesa. A la tarda, amb llanxes, farem un recorregut pels diferents canals de la Glacera.

DIA 11
Creuer Skorpios III

Pensió completa. Arribada i apropament des del nostre vaixell a la glacera Amalia. Baixarem a una platja propera i caminarem fins a un mirador per admirar aquest entorn únic. Retorn al vaixell i navegació a la Glacera El Brujo i l’espectacular fiord Calvo. En un vaixell especial navegarem entre gels per Veure les glaceres Fernando, Capitán Constantino i Alipio.

DIA 12
Creuer Skorpios III

Pensió completa. Avui arribarem al fiord de les Montañas des d’on observarem quatre glaceres. La glacera Alsina l’explorarem amb una llanxa així com la seva baia. Retorn al vaixell rumb a la Glacera Bernal. Desembarcarem i caminarem per un bosc fins a arribar a la llacuna de la glacera i veure l’imponent part frontal. Retorn al vaixell. Durant la tarda continuarem navegant pel fiord de les Montañas amb vista a les glaceres Herman i Zamudio. Encreuament de l’estret White. Sopar d’acomiadament amb el capità.

DIA 13
Creuer Skorpios III – Puerto Natales – Barcelona

Esmorzar al vaixell. Arribada a Puerto Natales. Trasllat a l’aeroport de Puerto Natales per sortir en el vol de les 10.45 hores a Santiago de Chile. Arribada i visita del Valle de Casablanca, un sector conegut per les seves vinyes de raïm blanc, on farem una visita amb degustació. Dinar al restaurant de la vinya. En acabar sortida cap a l’aeroport de Santiago, tràmits de facturació i sortida en el vol LA706 de les 21.20 hores a Madrid. Nit a l’avió

DIA 14
Barcelona

Arribada prevista a Madrid a les 14.00 hores. Recollida d’equipatges, canvi de terminal i facturació a Barcelona. Sortida en el vol d’Iberia IB3022 de les 17.30 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança ampliada

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

8.185€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+260€ taxes aèries

-240€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-240€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +2.965€.

Coberta superior al creuer +125€.

Excursió opcional tour astronòmic +85€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +100€.

Taxes aèries a reconfirmar 21 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport.

Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

25/02/2024

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació