Saltar al contenido

Xile

Amb guia

Avió

00/00/23
-15 dies-

Pendent

Itinerari provisional

Un autèntic paradís que ens sorprendrà pel seu paisatge de contrastos que van des de les explanades de sorra i sol intens fins a les llacunes d’intens color blau, i des dels poblats on mantenen intactes els seus costums fins a les grans ciutats amb belles platges. 

DIA 1
Barcelona – Santiago de Xile

Presentació als taulells de facturació de Latam/Iberia de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 17.00 hores. Vol a Madrid i connexió amb el vol LA/705 de les 23.55 hores. Nit a l’avió.

DIA 2
Santiago de Xile

Arribada a les 08.05 hores. Trasllat a l’hotel i descans. Dinar en un restaurant. A la tarda, farem un recorregut per conèixer l’origen de la ciutat i els seus llocs emblemàtics com la Plaça d’Armes, la Catedral Metropolitana, l’edifici de Correus i la Municipalitat de Santiago. També veurem el Palau de la Moneda, seu del govern, i els barris més tradicionals del centre històric de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel Novotel Providència 4* o similar.

DIA 3
Santiago de Xile – Viña del Mar – Valparaíso – Santiago de Xile

Esmorzar a l’hotel. Amb autocar anirem a Valparaíso (120 km, 90 minuts), l’emblemàtica ciutat portuària del país. De camí, passarem per la Vall de Casablanca, un sector conegut per les seves vinyes. Valparaíso es caracteritza pels seus turons, als quals s’accedeix per carrerons, escales i ascensors construïts a finals segle XIX i començaments del segle XX. Les seves cases pintades de diferents colors formen un paisatge irresistible pels amants de la fotografia. Visitarem la zona portuària, el sector de Cerro Alegre, i la Sebastiana (casa de Pablo Neruda). Dinar en un restaurant. A la tarda, veurem les platges de Viña del Mar abans de tornar a Santiago. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Santiago de Xile – Calama – San Pedro de Atacama

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Santiago per agafar el vol LA 354 amb sortida a les 10.02 cap a Calama. Arribada a Calama i trasllat directe a San Pedro de Atacama (105 km, 70 minuts). Arribada i registre a l’hotel. Dinar a l’hotel. A la tarda, ens dirigirem cap a la Serralada de la Sal per descobrir paisatges lunars. Coneixerem les Valls de Mart i de la Lluna. Les seves formacions rocoses, salines i argiloses producte dels plegaments mineralògics ocorreguts fa centenars de milions d’anys, van originar petites muntanyes de formes capritxoses i esculturals. Opcional: Aquesta nit podrem gaudir d’un tour astronòmic per gaudir i meravellar-nos amb l’enorme quantitat d’estrelles que s’observen en un dels cels més clars de tot el món. Sopar i allotjament a l’hotel Casa Don Tomas 4* o similar.

DIA 5
San Pedro de Atacama – Guèisers del Tatio – Toconao – Salar de Atacama

Sortida de matinada per donar inici a l’exploració del camp geotèrmic del Tatio (82 km, 2 hores), el de més altura a la Serralada Andina. Les fumaroles de vapor, que arriben als 50 metres d’alçada, es barregen amb la imponent bellesa dels Andes. Aquest camp geotèrmic té el seu origen al magma de la terra. Les aigües originades pels desglaços es filtren entre les esquerdes de l’escorça, arribant fins a zones profundes i calentes. Finalment en contacta amb el magma, pugen violentament en forma de vapor i aigües bullents. Esmorzar pícnic al camp geotèrmic. De tornada a San Pedro de Atacama, pararem breument al poble Machuca, bonica població feta d’argila i palla. Dinar en un restaurant. A la tarda, visitarem Toconao i ens dirigirem cap a l’interior del Salar de Atacama, al sector de llacuna Chaxa, on podrem observar exemplars de flamencs alimentant-se a les aigües salines. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

DIA 6
San Pedro de Atacama – Chiloé

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Calama per volar a Chiloé, via Santiago. Arribada a l’aeroport de Mocopulli, a Chiloé, i trasllat a l’hotel (20 km, 30 minuts). Dinar. A la tarda, sortida de l’hotel per fer una visita a l’església de Castro i les famoses cases amb pilars de fusta sobre les aigües de l’illa. Sopar i allotjament a l’hotel Enjoy 4* o similar.

DIA 7
Chiloé – Illa Mechuque

Esmorzar a l’hotel. Durant el dia d’avui, coneixerem l’Illa de Chiloé. Passarem per l’església de Tey, edificació que va ser traslladada sencera per la comunitat de veïns a 8 km de distància de la població de Tey. Continuarem a la caleta de Tenaún on ens embarcarem l’Illa de Mechuque per conèixer les seves cases sobre pilars de fusta i els seus particulars ponts. Dinar en un restaurant d’una família local dedicada a l’agroturisme, on ens oferiran un menjar a base de productes locals. A la tarda, de retorn a Castro veurem també l’arxipèlag de les Chauques. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 8
Chiloé – Puerto Varas

Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens dirigirem al nord de l’arxipèlag, en concret a la Badia de Puñihuil. En aquesta zona de pescadors hi conviuen dos tipus de pingüins, el de Humboldt i el Magallanic. Ens embarcarem per realitzar una navegació d’observació d’aproximadament 30 minuts per admirar, a banda del pingüins, altres espècies marines com llúdrigues, corbs marins i llops de mar. Continuarem cap a la població d’Ancud on visitarem l’ex-convent de la Immaculada Concepció. En acabar, farem un passeig pel petit poblat de Chacao i arribarem a Puerto Varas. Dinar en un restaurant local. A la tarda, anirem a el Frutillar, població a les vores del llac Llanquihue. Es caracteritza per les seves platges de sorra negra i els seus edificis de fusta d’estil alemany. Des d’aquí, gaudirem de les vistes del llac i els seus volcans. Retorn a Puerto Varas on passejarem pels seus carrers. Sopar i allotjament a l’hotel Cabañas del Lago 4* o similar.

DIA 9
Puerto Varas – Petrohué – Peulla – Puerto Varas

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, vorejarem el llac Llanquihue fins la població d’Ensenada. Des d’aquí, accedirem al Parc Vicente Pérez Rosales i en concret al sector dels Salts del Rio Petrohué (55 km, 1 hora) on podrem gaudir d’una vista espectacular d’aquests salts d’aigua turquesa. Continuació cap a la Serralada dels Andes, fins arribar a la localitat de Petrohué, a la vora del llac Tots Sants. Aquí embarcarem a bord d’un catamarà que ens portarà fins a l’altre extrem del llac, on hi ha la localitat idíl·lica de Peulla. Dinar en un restaurant. A la tarda, retorn a Puerto Varas. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 10
Puerto Varas – Puerto Montt – Punta Arenas – Natales

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Puerto Montt per volar a Punta Arenas. Arribada a l’aeroport i trasllat al centre de la ciutat. Dinar en un restaurant. Després d’un breu passeig per Punta Arenas, continuació a Puerto Natales (250 km, 3 hores). Arribada, sopar i allotjament a l’hotel Cosaustralis 4* o similar.

DIA 11
Puerto Natales – Navegació Glaceres Balmaceda i Serrano – Natales

Esmorzar a l’hotel. Avui, gaudirem d’una excursió de mig dia a les Glaceres Balmaceda i Serrano. De bon matí, embarcarem i farem un bell recorregut a través del fiord Última Esperanza, on és fàcil veure colònies de corbs marins i llops marins. Arribarem al mil·lenari Glaciar Balmaceda i al final del fiord, baixarem i caminarem un quilòmetre per un sender al mig del meravellós bosc nadiu fins als peus del Glaciar Serrano. Tornada a Puerto Natales. Dinar a l’hotel. Disposarem de la tarda lliure per descansar, gaudir de les instal·lacions de l’hotel o visitar l’animat i pintoresc poble de Puerto Natales. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 12
Natales – Torres del Paine – Natales

Esmorzar a l’hotel. Avui, gaudirem d’un tour de dia complet al Parc Nacional Torres del Paine, declarat Reserva Mundial de la Biosfera per la UNESCO el 1978. Compta amb una variada fauna autòctona, especialment de grans manades de guanacs. En el recorregut visitarem el Salt Gran del Riu Paine, i com a teló de fons, el majestuós i imponent massís muntanyós de les Torres del Paine. També veurem el llac Pehoé. d’aigües turqueses. Dinar en un restaurant. De tornada a Puerto Natales visitarem la Cova del Milodón, i al seu interior romanen les restes d’un animal prehistòric, probablement de finals del Pleistocè. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 13
Puerto Natales – Santiago

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport i vol a Santiago. Menjar no inclòs. Arribada a Santiago i trasllat a l’hotel. La resta de la tarda és lliure per descansar del viatge i poder sortir a fer una volta per la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel Novotel Providencia 4* o similar.

DIA 14
Santiago – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Al matí, farem una passejada pel Parc Forestal fins arribar al barri Bellavista, zona que reuneix el millor del panorama bohemi de Santiago. Dinar en un restaurant. A la tarda, anirem a l’Edifici Sky Costanera, el més alt de Llatinoamèrica, on pujarem al mirador per tenir una vista panoràmica sobre la ciutat. Finalment, ens traslladarem a l’aeroport per sortir en el vol LA/706 de les 23.30 hores a Barcelona via Madrid. Nit a l’avió.

DIA 15
Barcelona

Arribada a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 20.20 hores. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança ampliada

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

X€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+X€ taxes aèries

-X€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-X€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +X€.

Excursió opcional tour astronòmic +X€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +X€.

Taxes aèries a reconfirmar 21 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 14 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport.

Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.

Per fer aquest viatge cal tenir el certificat de vacunació Covid-19 digital.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

00/00/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email