Saltar al contenido

Suècia i Dinamarca

Amb guia

Avió

13/07/24
-8 dies-

Properament

Itinerari provisional

Et proposem descobrir dos països íntimament units pel Mar Bàltic i la seva tradició pesquera i vikinga.  Visitarem Estocolm, l’anomenada “Venècia del Nord” pels seus canals, que presumeix de tenir un impactant entorn natural de boscos, llacs i illes. Descobrirem tant els bonics paisatges interiors del país com la pintoresca costa oest, i gaudirem de l’estil de vida suec,  tranquil i tradicional. Podem observar les colònies costaneres de foques des d’un vaixell. Creuarem en ferri fins a Dinamarca, per descobrir els històrics castells del Nord i la capital, Copenhaguen, una de les ciutats més verdes d’Europa amb carrers i racons de postal.

DIA 1
Barcelona – Estocolm

Presentació als mostradors de facturació de la companyia Vueling de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol VY1265 de les 06.40 hores en direcció a Estocolm. Arribada prevista a les 10.25 hores i trasllat al Scandic Continental 4* o similar. Dinar en un restaurant. Passeig amb la nostre guia per conèixer la ciutat.Sopar i allotjament.

DIA 2
Estocolm

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a descobrir una de les ciutats més boniques i sorprenents d’Europa. Al matí farem una visita guiada a Gamla Stan, la part antiga de la ciutat, de carrers empedrats i cases d’alegres colors. Veurem l’exterior del Palau Reial, la Catedral, el Parlament i la Casa dels Nobles. Continuarem la visita a l’illa de Djurgarden visitant el museu VASA, on es trobem l’únic vaixell del s. XVII que ha sobreviscut fins els nostres dies. Dinar. A la tarda, farem un creuer per algunes de les illes que composen el singular arxipèlag d’Estocolm, gaudint d’un paisatge espectacular. Temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Estocolm – Uppsala – Sigtuna – Estocolm

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, visitarem l’ajuntament d’Estocolm, considerat uns dels millors exemples del romanticisme en l’arquitectura sueca. Visitarem els salons on cada any es lliuren els premis Nobel. En acabar, sortida cap Uppsala, famosa ciutat universitària, on realitzarem una passejada guiada. Visitarem la seva catedral i l’edifici Gustavianum i la biblioteca universitària. Dinar. Seguirem cap a la pintoresca població de Sigtuna situada a la riba del llac Malaren, on es fa fundar la primera ciutat de Suècia. Hi destaquen les seves cases de colors i el carrer peatonal Stora Gatan, considerat el més antic del país. Quan tornem a la ciutat, visitarem algunes estacions de metro d’Estocolm, decorades per artistes de renom. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Estocolm – Canal de Gota – Karlstad

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Borensberg, on ens embarcarem per fer un creuer pel canal de Göt. Durant molts anys, el canal artificial de Göta, va ser molt important a Suècia, tant econòmica com estratègicament ja que creuava Suècia d’est a oest. Descobrirem el cor de Suècia, passant per llocs històrics i preciosos paisatges de boscos i llacs. Dinar al vaixell. En acabar, amb l’autocar anirem vorejant paisatges de llacs fins arribar a Karlstad, situada en el delta que formen el riu Klara i l’impressionant llac Värnern que compta amb 22.000 illes. Sopar i allotjament a l’Hotel Scandic Karlstad City 4* o similar.

DIA 5
Karlstad – Costa Oest & safari de foques – Goteborg

Esmorzar a l’hotel. Anirem cap a la costa oest de Suècia, l’arxipèlag de Bohuslän de mil encantadores illes i fascinants pobles. Com Fjällbacka amb les seves velles cases de fusta vermella i carrerons pintorescos. Tot emmarcat en una natura idíl·lica, on gaudirem d’un estil de vida tranquil i tradicional… Dinar. Des del bonic poble de Lysekil, embarcament en creuer d’una hora i mitja per aquest bell arxipèlag per descobrir la magnífica natura circumdant i les colònies de foques descansant a les roques. Continuarem després cap Göteborg, que compta amb el port més important d’Escandinàvia i amb un ambient cosmopolita. Els seus carrers adoquinats i peatonals estan farcits de cases construïdes a l’estil “landshövdingehus”. Sopar i allotjament a Scandic Crown 4* o similar.

DIA 6
Göteborg – Castells del nord de Dinamarca – Copenhaguen

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al sud del país. Passarem per la ciutat portuària de Helsingborg on ens embarcarem en un ferri per creuar a Dinamarca, cap a la ciutat veïna d’Elsinor (Helsingør). Dinar. Visitarem dos castells que formen una part important de la història danesa, el castell de Krongborg construït al segle XVI, patrimoni de la humanitat. El castell de Frederisborg, que data XVII, és una de les obres arquitectòniques més destacades del país, d’estil renaixentista, amb espectaculars jardins. A la tarda, arribada a Copenhaguen i trasllat al Scandic Spectrum 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 7
Copenhaguen

Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una passejada guiada per la ciutat que reflexa l’esperit innovador escandinau. Trobarem una ciutat moderna, animada i ordenada amb un dels nivells de vida més alts del món. Recorrerem els seus principals atractius com ho són la petita sireneta, la font de Gefion, la residència reial d’Amalienborg, l’Òpera, els canals de Nyhavn, l’illa del parlament, la biblioteca reial, l’ajuntament, la “ciutat lliure” de Christiania i els jardins de Tivoli. Dinar. Disposarem d’un temps lliure per acabar de gaudir la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 8
Copenhaguen – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Matí a la ciutat per acabar de veure les seves atraccions o per fer compres. Dinar en un restaurant. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en el vol VY1873 de les 20.35 hores en direcció Barcelona. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 23.35 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Descarrega'l

Serveis

Bitllets d’aviò

Assegurança bàsica

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com inclosos

X€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+X€ taxes aèries

-X€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-X€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +X€.

Assegurança d’anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +X€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida del viatge. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

13/07/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació