Saltar al contenido

Uzbekistan,
la Ruta de la Seda

A mida

22/09/22
-8 dies / 7 nits-

Des de 1.990€

Itinerari

Una setmana intensa per viatjar a través de la història, un d’aquells destins pels amants dels grans viatges. Seguirem les passes de la mítica Ruta de la Seda, entre els deserts de l’actual Uzbekistan s’amaguen tresors que s’han conservat de forma excepcional recordant l’esplendor dels temps de Marco Polo: Khiva, Bukhara o Samarcanda són Patrimoni de la Humanitat, un autèntic regal pel viatger, tot banyat per un regust soviètic.

DIA 1
Sabadell – Barcelona – Istanbul – Taixkent

Sortida de Sabadell per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Vol internacional via Istambul. Arribada a Taixkent, assistència.

DIA 2
Taixkent

Esmorzar. Visitarem la part antiga de la ciutat (Khasti Imom, Madrassa Barak Kan, Kfal Shohi o l’antiga biblioteca. També ens aproparem al mercat oriental i el Museu de les Arts aplicades i el metro. Dinar en restaurant local. A la tarda tour panoràmic de la capital visitant la part moderna amb la Plaça de la Independència, la Plaça de l’Òpera i Ballet o la Plaça Amir Temur.

DIA 3
Taixkent – Urgench – Khiva

Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol domèstic cap a Urgench. Arribada i trasllat a Khiva. City tour pel complexe arquitectònic del segles XII – XIX de Ichan-Kala, inclou: Kalta Minor, Castell Kunya Ark, la Madrassa de Mohammed Rahim Khan, Minaret o la Madrassa de Islom Khodja. També el Mausoleu de Pahlav Mahmud (s. XIV – XVIII). Dinar en restaurant local. A la tarda Visita a Al Sheik Bobo acabant la visita panoràmica de Ichan-Kala. Allotjament.

DIA 4
Khiva – Bukhara

Esmorzar. Trasllat en tren (450km). Lunch box de camí. Arribada a Bukhara i trasllat a l’hotel. Temps lliure. Sopar en restaurant local.

DIA 5
Bukhara

Esmorzar. Inici del tour amb la visita del Mausoleu dels Samani, manantial Chasmai Ayub, Mesquita Bolo Hauz o la ciutadella Ark. Dinar en restaurant local. Seguirem la visita passejant pel Minaret Kalyan, Mesquita Poi Kaylan, Madrasses de Miri Arab, Ulughbeck i Abdullazizkan; Cúpules de Toki Zargaron, Toki Sarafon i Toki Telpak; o el complexe arquitectònic de Lyabi Hauz. Allotjament.

DIA 6
Bukhara – Samarcanda

Esmorzar. Sortida per carretera amb destinació Samarcanda (290km, 5hores aprox) Arribada i allotjament a l’hotel. Dinar en restaurant local. A la tarda farem una primera visita de la mítica ciutat de Samarcanda, visitant la Plaça de Registan amb la Madrassa Ulughbeck del segle XV, la Madrassa Shir-Dor del s.XVII o la Madrassa Tilla-Kori s.XVII, com el Mausoleu de Guri Emir, Tamerlan dels segles XIV i XV.

DIA 7
Bukhara – Samarcanda

Esmorzar. Acabarem de veure la ciutat veient el Complexe arquitectònic de Shaki-Zinda del segles IX- XV, el Museu de la ciutat antiga de Afrosiyab o l’Observatori Ulughbeck del sXV. Dinar en restaurant local. A la tarda veurem la Mesquita de Bibi-Khonum i el Basar Siab. Allotjament.

DIA 8
Samarcanda – Istanbul – Barcelona – Sabadell

Esmorzar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport internacional. Tràmits de facturació i embarcament. Vol destí Barcelona, escala Istambul. Trasllat Barcelona a Sabadell i fi dels nostres serveis.

Serveis

Bitllets d’avió internacionals

Tren Khiva – Bukhara

Taxes embarcament aeroports

Bitllets d’avió Taixkent – Urgench

Assistència i trasllats aeroport

Mitja pensió (7 esmorzars, 5 dinars, 1 lunch box i 1 sopar)

Allotjaments 4* o similars

Guia-xofer de parla hispana

No inclosos

Propines i maleters

Taxa foto/vídeo monuments històrics

Serveis no esmentats com a inclosos

Assegurança de viatge (recomanable)

Dinars o sopars no especificats i begudes als àpats

Preu total

Des de 1.990€

Mínim de grup 15 persones - Màxim de grup 25 persones

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +345€.

Per fer el viatge es requereix un nombre mínim de 20 participants. En cas de que el nombre de persones inscrites sigui inferior a aquest nombre mínim de participants, Promoviatges podrà cancel·lar el viatge 21 dies abans notificant-ho degudament per escrit a cada client abans de la sortida del viatge.

Dates de sortida

22/09/2022 al 29/09/2022

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació