Saltar al contenido

Costa Est
dels Estats Units

Amb guia

Avió

03/08/23
-11 dies-

Des de 4.220€

Itinerari

Et proposem un itinerari per tastar l’essència de la Costa Est dels Estats Units. Visitarem Washington on descobrirem els secrets amagats i la història sembrats al llarg del National Mall que uneix el Capitoli amb la Casa Blanca. El barri de Georgetown, un dels més pintorescos de la ciutat amb cases antigues i el port anomenat Washington Harbour. Et sorprendrà l’activa vida cultural de la ciutat amb esdeveniments diaris de tot tipus. Ens aproparem a la vida de la comunitat Amish, de religió protestant i amb un estil de vida molt allunyat de la societat que els envolta. Tenen la tecnologia restringida i rebutgen l’ús de l’electricitat. Seguirem cap a la ciutat més trepidant del món visitant tots els llocs imprescindibles de Nova York acompanyats d’un guia expert i també disposarem de temps lliure per dedicar-lo al que tu prefereixis: museus, botigues, etc. Si vols podràs fer una visita d’un dia complet a la tranquil·la Boston o a les impressionants Cascades de Niàgara. Viatjarem en vols directes i ens allotjarem en hotels cèntrics. T’animes a acompanyar-nos?

DIA 1
Barcelona – Washington

Presentació als taulells de facturació de United Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol directe UA 991 de les 12.00 hores en direcció a Washington. Arribada a la capital dels Estats Units i trasllat a l’Holiday Inn Central 4* o similar. Acompanyats pel guia, gaudirem d’una passejada pel centre de la ciutat. Sopar en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

DIA 2
Washington

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem tot el dia a conèixer Washington. La nostra ruta ens portarà a la Casa Blanca, la residència oficial del president dels Estats Units (vista exterior), el Capitoli, que inclou les dues cambres del Congrés del país, el Mall i els diferents memorials. Trasllat al barri de Georgetown per dinar. A la tarda, podrem gaudir d’una visita al cementiri d’Arlington, el més important i gran del món, on es troben les restes de soldats nord-americans morts en conflictes bèl·lics. Retorn a Washington. Sopar lliure amb l’ajuda de l’acompanyant de Promoviatges. Allotjament a l’hotel.

DIA 3
Washington – Lancaster (comunitat Amish) – Nova York

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem al comtat de Lancaster, on des del segle XVIII estan establerts els Amish, comunitat religiosa en què viuen de manera senzilla, austera i sense cap suport tecnològic. En arribar farem una visita a una granja/museu per tal de conèixer el seu estil de vida. El dinar d’avui serà en un restaurant on podrem assaborir els productes del camp produïts per aquesta comunitat. Finalment, ens dirigirem a Nova York. Trasllat a l’Hotel Riu Plaza New York Times Square 4* o similar situat a prop de Times Square i de les principals atraccions de la ciutat. Sopar lliure amb l’ajuda de la guia de Promoviatges. Allotjament a l’hotel.

DIA 4
Nova York

Esmorzar a l’hotel. Com és habitual els diumenges a Harlem, avui podrem gaudir d’una missa de gospel en aquest barri ple de congregacions baptistes. Més tard, coneixerem més a fons Harlem, zona on conviuen afroamericans, hispans i tot tipus de minories racials. Dinar en un restaurant local. A la tarda tindrem temps lliure per endinsar-nos en aquestes curioses zones o conèixer-ne de noves amb el guia. Sopar lliure amb l’ajuda de la guia de Promoviatges. Allotjament a l’hotel.

DIA 5
Nova York

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem els barris de Midtown i l’Upper Manhattan, a través dels quals descobrirem Central Park, el pulmó de Manhattan, on podrem veure l’homenatge a John Lennon, situat davant de l’edifici Dakota. La ruta continuarà fins a Midtown, barri on hi ha les principals avingudes de la ciutat: Broadway, Park Ave, Cinquena Avinguda i Times Square que, gràcies a les llums i cartells publicitaris, s’ha convertit en la imatge més coneguda de Nova York. Dinar en un restaurant local. A la tarda disposarem de temps lliure, que podreu aprofitar per descobrir més sobre la ciutat acompanyats del guia. Sopar lliure amb l’ajuda de la guia de Promoviatges. Allotjament a l’hotel

DIA 6
Nova York

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem Lower Manhattan, la part situada més al sud de l’illa. D’aquesta zona coneixerem la Zona Zero, el solar on es projecta el complex de gratacels que recorda l’enderrocat World Trade Center i el monument de record a les víctimes. També passejarem per Wall Street per veure l’exterior de la borsa més famosa del món. Continuarem la ruta fins a Battery Park, des d’on podrem contemplar l’Estàtua de la Llibertat. Més tard, pujarem fins als característics barris de Little Italy i Chinatown. Dinar en un restaurant local. A la tarda tindrem temps lliure per endinsar-nos en aquestes curioses zones o conèixer-ne de noves amb el guia. Sopar lliure amb l’ajuda de la guia de Promoviatges. Allotjament a l’hotel.

DIA 7
Nova York

Esmorzar a l’hotel. De manera opcional, tots aquells que vulguin podran realitzar una excursió a Boston amb autocar. Visitarem el seu cèntric històric i coneixerem llocs con Fanueil Hall i Quincy Market, bressol de la independència. També visitarém la zona de Copley Square, La Biblioteca de Boston i Newbury street, ple de botigues i restaurants. Continuarem cap al Parc Fenwat, el barri de North End i Charlestown acabant a la ciutat de Cambridge on es troba la Universitat de Harvard .En acabar retorn a New York. Per als que decideixin quedar-se a Nova York, podran seguir visitant la ciutat amb el guia. Dinar i sopar lliure amb l’ajuda de la guia de Promoviatges. Allotjament a l’hotel

DIA 8
Nova York

Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem el conegut Chelsea Market al barri de Meatpacking. Aquest mercat, situat a la 9th Avenue, es tracta d’una antiga fàbrica que, gràcies a la seva remodelació s’ha convertit en un preciós edifici d’oficines, i a la planta baixa hi trobem un mercat on es pot comprar de tot. A pocs metres ens trobem amb el High Line, un parc a l’aire lliure construït sobre les antigues vies del tren. Més tard, ens desplaçarem fins a una de les zones més de moda de la ciutat, el Village, en el qual encara perdura l’esperit bohemi i avantguardista del passat. Avui dia és una zona d’oci, el cor de la qual és Washington Square Park, sempre animat pels artistes, veïns i turistes. Dinar en un restaurant local. A la tarda, tindrem temps lliure per descobrir més aquesta ciutat, com la seva immensa oferta cultural. Sopar lliure amb l’ajuda de la guia de Promoviatges. Allotjament a l’hotel.

DIA 9
Nova York

Esmorzar a l’hotel. De manera opcional, tots aquells que vulguin podran realitzar una excursió a les cascades del Niàgara que, amb una amplada de 1.000 metres i 54 de caiguda, constitueixen un dels espectacles naturals més bells del món. Es troben situades a 650 quilòmetres de Nova York, a la frontera entre els Estats Units i el Canadà. L’excursió inclou bitllets d’avió, guia de parla espanyola, dinar al restaurant panoràmic i un passeig en vaixell fins a les cascades. Per als que decideixin quedar-se a Nova York, podran seguir visitant la ciutat amb el guia. Dinar i sopar amb l’ajuda de l’acompanyant de Promoviatges. Allotjament a l’hotel

DIA 10
Nova York – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a descobrir alguns dels barris més característics de Manhattan com són el Bronx, Queens i Brooklyn. A través d’aquest recorregut coneixerem els grans contrastos que conviuen a Nova York. Durant la ruta passarem per l’estadi dels Yankees, observarem la diversitat de Queens i veurem el famós pont de Brooklyn. Dinar en un restaurant local. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Newark per sortir en el vol directe de United Airlines a les 19.05 hores. Nit a l’avió.

DIA 11
Barcelona

Arribada prevista a l’aeroport de Barcelona a les 09.00 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’aviò

Assegurança ampliada

Pensió sengons programa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

4.345€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+285€ taxes aèries

-125€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-125€

Pagament
total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +2.065€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +100€.

Preu visat ESTA +25€.

Opcional excursió a Boston +160€.

Opcional excursió Niagara (preu a consultar).

Taxes aèries a reconfirmar 21 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.  Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Cal fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.

Per fer aquest viatge cal tenir el certificat de vacunació Covid-19 digital.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

03/08/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email