Saltar al contenido

Fiords noruecs

Amb guia

Avió

08/07/23
02/08/23
-9 dies-

Des de 2.895€

Itinerari

Els fiords noruecs, protegits per la UNESCO, són un símbol de la bellesa de la Noruega tradicional i un dels trets geogràfics més impressionants del planeta. Una autèntica obra d’art de la natura que descobrirem per terra i mar. Aquest viatge t’encantarà!

DIA 1
Barcelona – Bergen

Presentació als mostradors de facturació de Vueling Airlines de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 09.00 hores per sortir en el vol VY1876 de les 11.25 hores en direcció Bergen. Arribada prevista a les 14.50 hores i trasllat a l’Hotel Bergen Bors o similar. A la tarda, farem un recorregut a peu per la ciutat tot veient el mercat de peix i flors, el port antic de Brygge i el barri Hanseàtic. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Bergen – Sognefjord – Sogndal

Esmorzar a l’hotel. Al matí, anirem cap a Flam on farem una travessa amb el conegut tren Flamsbana, que ens portarà per un desnivell de mil metres i gaudirem d’uns impressionants paisatges. Durant la ruta, realitzarem diferents parades per admirar algunes de les magnífiques cascades. Dinar. Des de Flam ens embarcarem en un creuer, a través del qual podrem admirar els fiords, muntanyes, impressionants cascades i una fauna fascinant. Desembarcament a Gudvangen al cap de l’estret fiord de Naeroy, un dels braços del fiord dels Somnis. En acabar, iniciarem la ruta a Sogndal. Sopar i allotjament al Quality Hotel Sogndal o similar.

DIA 3
Sogndal – Glacera Briksdal – Loen – Hornindal

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, ens dirigirem al parc nacional de Jostedalsbreen on es troba la glacera de Brisksdal, un braç de la glacera de Jostedal, la més extensa de l’Europa Continental. Amb Troll Car arribarem fins al punt més proper d’aquesta meravella de la natura. Després de fer fotos, anirem a un restaurant per dinar. A la tarda, continuarem la nostra ruta a Loen, bonica població a les vores del Nordfjorden. Des d’aquí, us proposem veure el fiord i la regió a vista d’ocell. Amb un telecabina pujarem a 1.000 metres d’altura i gaudirem de les vistes i el paisatge únic de Noruega. Després d’aquesta experiència, trasllat al Havila Hotel Raftevold o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Innvik – Geiranger – Andalsnes – Alesund

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, iniciarem el dia en un creuer pel fiord de Geiranger, considerat un dels més bonics de Noruega. La UNESCO el va inscriure l’any 2005 a la seva llista de patrimoni de la humanitat. Des de l’embarcació, veurem els diferents saltants d’aigua que es precipiten al fiord, com el de les “set germanes” o la del “vel de la núvia”. Dinar en un restaurant. A la tarda, marxarem per la carretera de l’Àliga i pararem al mirador de Ørnesvingen per fer l’última foto del fiord. Continuarem cap a la carretera dels Trols, un dels punts més espectaculars de Noruega. Aquesta via es caracteritza per la seva pronunciada pendent del 9% i les seves onze corbes tancades, una obra construïda per hàbils enginyers l’any 1936. Continuarem la ruta vorejant el Storfjorden fins a Ålesund, la ciutat de l’Art Nouveau noruec. Instal·lació a l’Hotel Scandic Parken o similar. Sopar i allotjament.

DIA 5
Alesund – Molde – Kristiansund

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a conèixer aquesta ciutat, única pel seu enclavament sobre diverses illes obertes a l’Oceà Atlàntic. Després d’un devastador incendi l’any 1904, es va reconstruir amb l’estil arquitectònic del moment, l’Art Nouveau o Modernisme. Pujarem al turó d’Aksla, on es troba el conegut mirador de Fjellstua. Des d’aquí, gaudirem de la vista panoràmica de la part històrica i de les diferents illes que conformen Ålesund. Dinar en un restaurant. A la tarda, via Molde, farem la carretera de l’Atlàntic també coneguda com la “més espectacular del món”. Aquest tram de via uneix els diferents illots amb ponts, pujades i baixades com si es tractés d’una muntanya russa. Té un recorregut de 8 kilòmetres i permet als habitants de l’illa d’Averøy la seva connexió per terra amb el continent. Arribada a Kristiansand i trasllat al Quality Hotel Grand Kristianstad o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6
Kristiansund – Trondheim

Esmorzar a l’hotel. Al matí, continuarem la nostra ruta cap al nord del país per fiords, valls i muntanyes fins a arribar a Trondheim, la capital vikinga de Noruega. Dinar en un restaurant. En acabar, visitarem els punts més atractius de la ciutat. Travessarem el pont Vell i passejarem pel barri de Bakklandet amb les seves cases de fusta multicolors. També visitarem la catedral de Nidaros, la catedral gòtica més al nord del món i disposarem de temps lliure per fer fotos o compres. Sopar i allotjament al Clarion Hotel Trondheim o similar.

DIA 7
Trondheim – Oslo

Esmorzar a l’hotel. De bon matí, anirem a l’estació central per fer el nostre recorregut en tren a la capital del país, Oslo. Veurem els paisatges de la Noruega interior d’una forma confortable, en un trajecte de 6 hores. Dinar pícnic al tren. A mitja tarda arribarem a Oslo. Sopar i allotjament al Clarion Hotel the Hub o similar.

DIA 8
Oslo

Esmorzar a l’hotel. Al dia d’avui el dedicarem a conèixer aquesta ciutat a les vores del fjord del seu nom i envoltada d’espais verds. Visitarem el parc de Vigeland. Aquest excepcional parc escultòric recull el treball de tota la vida de Gustav Vigeland, amb més de 200 escultures de bronze, granit i ferro colat. També farem un recorregut panoràmic de la ciutat i disposarem de temps per recórrer a peu la part comercial de la ciutat i la Karl Johans Gate fins al Palau Reial. Dinar en un restaurant. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 9
Oslo – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol VY8539 de les 10.50 hores en direcció Barcelona. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 14.15 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis. 

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’avió

Assegurança bàsica

Pensió completa amb aigua

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Esmorzar i dinar del primer dia, dinar de l’últim i begudes

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

2.980€

Preu base

Preu base per persona en habitació doble

+50€ taxes aèries

-85€

Compra anticipada

Descompte aplicable a quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-85€

Pagament
total

Descompte aplicable si quan es contracta el viatge dins del termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +520€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +75€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

08/07/2023
02/08/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email