Saltar al contenido

Jordània

Amb guia

Avió

08/10/23
-8 dies-
Properament
dates 2024

Des de 2.075€

Itinerari

Jordània, és un país fascinant amb una capital vibrant, ruïnes romanes, escenaris bíblics i deserts que el fan ideal per a despertar els desitjos de qualsevol viatger.

Descobreix Petra, una de les 7 meravelles del mon i considerada la joia de l’Orient Mitjà. Camina per les restes romanes de Jerash. Viu l’experiència de dormir en una tenda de luxe compartint activitats amb els beduïns enmig de la sorra vermella del desert de Wadi Rum evocant Lawrence d’Aràbia, gaudint del cel més estrellat.  Has somniat alguna vegada surar sense esforç a les aigües del Mar Mort? Ara ho tens a l’abast.

DIA 1 
Punts d’origen – Barcelona – Amman

Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de facturació de Royal Jordanian de la T1 de l’aeroport de Barcelona (horari a reconfirmar). Trasllat i allotjament a l’Hotel Crowne Plaza Amman o similar.

DIA 2
Amman – Jerash – Ajlun – Amman

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Jerash, considerada una de les ciutats romanes millor conservades de tot el món. Visitarem els vestigis que han quedat de l’imperi romà: temples, places, teatres, banys, fonts i ciutats emmurallades per torres i columnes. A continuació anirem cap a Ajlun, on visitarem el castell del segle XII, de l’època dels croats. Dinar en un restaurant. A la tarda tornarem a Amman per realitzar una visita panoràmica de la ciutat on podrem conèixer barri a barri la història de la capital del país. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Amman – Castells del Desert – Mar Mort

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el mati a recórrer els castells, construïts al desert entre els segles VII i XI, utilitzats com a fortaleses militars i més tard com a punts de descans de les caravanes comercials. Dinar en un restaurant. Continuarem cap al Mar Mort. Arribada i acomodació a l’Hotel Holiday Inn Dead Sea 5* o similar. El Mar Mort es troba a 400 metres per sota del nivell del mar, sent el punt més baix sobre la faç de la Terra i la destinació final d’innombrables rius, entre els quals es troba el riu Jordà. Quan les aigües arriben al Mar Mort, estan envoltades de terra i no tenen escapatòria, per la qual cosa s’evaporen deixant una densa i rica mescla de sals i minerals. Possibilitat de bany. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Mar Mort – Madaba – Mont Nebo – Petra

Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem a Madaba. Visitarem l’Església Ortodoxa de Sant Jordi on veurem els meravellosos mosaics que relaten diferents escenes bíbliques. Dinar a un restaurant. A la tarda, seguirem el recorregut cap al Mont Nebo on podrem gaudir d’una panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort. El riu Jordà és un riu estret que ocupa la part més baixa d’una fossa tectònica i desemboca al Mar Mort, travessant els estats del Líban i Israel. Continuarem el nostre recorregut cap a Petra. Arribada al Hayat Zaman resort 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Petra

Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a passejar i conèixer la ciutat rosa, capital dels Nabateus i una de les 7 meravelles del món: Petra, una enorme ciutat excavada per complet a la roca. Els seus constructors, els Nabateus, van convertir-la en una important ciutat de pas que unia les rutes de la seda i la de les espècies que connectaven amb la Xina, l’Índia i el sud d’Aràbia amb Egipte, Síria, Grècia i Roma. Després de recórrer el “Sik“ (gorga entre parets de roca) veurem la façana Al-Khazneh, conegut com el Tresor, un dels molts exemples arquitectònics que amaga la ciutat. Dinar en un restaurant. A la tarda, acabada la visita disposarem d’una estona lliure al centre del poble de Petra. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 6
Petra – Desert de Wadi Rum

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem cap a Wadi Rum. Pel camí farem una parada per conèixer uns dels secrets millor guardats de Jordània, la “Petita Petra”. Està situada en una zona muntanyenca enmig del desert, coneguda com la Vall del Rift, molt a prop del Mar Mort. El seu nom en àrab significa “El Canó Fred”, ja que gràcies a les altes parets que l’envolten, que no permeten el pas de la llum solar, la temperatura és baixa.Després de 2 hores de camí, arribarem al desert de Lawrence d’Aràbia. La visita, que es duu a terme en cotxes 4×4, consisteix en una petita incursió pel paisatge lunar d’aquest desert. Durant el nostre passeig observarem les meravelles que ha creat la natura amb les roques i la sorra. Al finalitzar la visita, ens dirigirem al campament. Dinar inclòs. Resta de la tarda lliure per gaudir del paisatge de la zona. Sopar i allotjament al Sultana Camp o similar.

DIA 7
Wadi Rum – Amman

Esmorzar i a l’hora convinguda, sortida cap a Amman.  Dinar. Resta del dia lliure per gaudir d’Amman que té el millor d’Orient i Occident.  Podràs gaudir del seu soc, i a l’hora, descobrir les noves icones arquitectòniques, signats per Norman Foster o Zara Hadid. Sopar i allotjament a l’Hotel Crowne Plaza Amman o similar.

DIA 8
Amman – Barcelona – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport d’Amman per sortir en el vol de Royal Jordanian (horari a reconfirmar). Arribada, recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap els nostres punts d’origen.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Billets d’avió

Assegurança ampliada

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant Promoviatges

Allotjaments

No inclosos

Dinar de l’últim dia i begudes

Propines

Extres de caràcter personal

Serveis no esmentats com inclosos

2.125€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+375€ taxes aèries

-50€

Compra anticipada

Descompte aplicable quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-50€

Pagament total

Descompte aplicable quan es contracta el viatge dins el termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement sortida agost +65€.

Suplement habitació individual +580€.

Asseguraça anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +75€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Aquest viatge ha estat cotitzat a 03/10/22 , 1 USD = 0.99 EUR, qualsevol variació en aquest canvi pot repercutir-se al client fins 20 dies abans de la sortida.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

Requisits: Passaport amb una validesa mínima de 6 mesos i amb mínim un full en blanc. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del Passaport.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

08/10/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aeroport de Barcelona
Girona
Granollers
Mataró
Manresa
Sabadell
Tarragona
Lleida
Vic
(Consulta'ns els punts de recollida de cada data)

Per a més informació