Saltar al contenido

Marroc: seguint els estels dels Reis Mags

A mida

27/12/22
-6 dies / 5 nits-

Segons serveis

Itinerari

Et proposem un Cap d’Any diferent, amb sortida d’un vol especial directament al Sud del Marroc, on podrem gaudir de la màgia de l’Alt Altes, del desert, de la seva gent, i podrem seguir la pista dels reis mags d’orient. Un viatge màgic per grans i petits.

DIA 1
Comença l’aventura!  Sortirem de Barcelona en vol especial directe a les 09.00 hores en direcció a Ouarzazate. Una vegada arribats a l’aeroport farem el tràmit de passaports. Ens esperaran vehicles 4×4 amb conductor que ens acompanyaran cap a la famosa Kasbah d’Ait Ben Haddou, una ciutat fortificada d’adob que ha sigut set de rodatge de nombroses pel·lícules i series. Dinarem a Ouarzazate i seguirem el nostre viatge cap a la població de Boulmane Dades. Allotjament i sopar a l’Hotel Xaluca Dades 4*, situat a 1.612 m d’altitud des d’on podrem contemplar una bonica panoràmica de tota la Vall dels Ocells. Avui estigueu atents i trobareu la primera pista a la vostra habitació.

DIA 2
Avui descobrirem la zona de l’Alt Atles amb els nostres 4×4 i i podrem veure com viuen els poblats berbers de la zona, així com admirar el paisatge ple de canyons, valls i muntanyes. Ens endinsarem dins les gorges de l’M ‘Goun, el segon pic més alt del Marroc de 4071 m i dinarem un pícnic a la zona. Allotjament i sopar a l’Hotel Xaluca Dades 4*. Estigueu atents, ens reunirem a la terrassa de l’hotel i rebreu noticies nostres…

DIA 3
Aquest matí ens espera una ruta espectacular al llarg de la Vall del Dades, que deu el seu nom al riu que serpenteja entre muntanyes amb penya-segats de colors ocres, vermells i terracotes i pararem també al que anomenen «dits de mico». Dinarem a l’Hotel Xaluca Dades i a la tarda ens dirigirem cap a Arfoud, creuant pel camí Tinerhir i pararem a admirar les famoses Gorges del Todra. A la tarda, arribarem a Arfoud, ciutat també anomenada «La porta del desert». Allotjament i sopar a la Kasbah Xaluca Arfoud, catalogada com única al Marroc per les seves peculiars característiques. Alerta! Avui les emisores que tenim al cotxe ens donaràn noves instruccions…

DIA 4
Avui gaudirem del desert tal com ho han fet tota la vida els nòmades de la zona, farem una parada per visitar-los, creuarem les pistes per on passava l’antic Paris Dakar i pararem a observar unes pedreres de fòssils marins. El dinar serà un pícnic en un oasi de la zona. A la tarda, ens endinsarem a les dunes de sorra on podrem gaudir d’un passeig en dromedari tal com ho fan els Reis Mags durant la seva travessia des de Orient cap a les nostres cases, i observarem atents si els podem trobar durant el seu viatge. Al vespre i després de la posta de sol, arribarem a un campament de Haimes, fetes de pèl de dromedari, on podrem passar una nit ben especial sota les estrelles del desert com autèntics aventurers. Allotjament i sopar especial berber al Bivouac Xaluca. Avui serà un gran dia, hem d’estar molt atents, que el desert ve sempre carregat de sorpreses.

DIA 5
Després d’una nit especial i diferent, animem als més matiners a veure la sortida del sol per acomiadar l’últim dia de l’any. Després de l’esmorzar al campament ens dirigirem cap al poble de Khamlia, gent d’origen Malines que ens mostrarà els seus balls locals i folklòrics. Avui el dinar el farem a la Kasbah Hotel Xaluca per poder gaudir per la tarda d’una estona de relaxament, caminar o còrrer la San Silvestre, descobrir el poble d’Arfoud o recórrer les dunes de darrere l’hotel amb quads (activitats opcionals). Allotjament i sopar especial de Cap d’Any a la Kasbah Hotel Xaluca Arfoud. Feliç any nou!

DIA 6
Arrancarem l’any amb una visita a un mirador on es pot observar la gran immensitat del desert i la zona. Dinarem a la Pizzeria d’Arfoud i després de dinar ens dirigirem camí a l’aeroport, on farem una parada per gaudir del contrast de la Vall del Ziz i de les palmeres que rodegen tota la vall del riu. El vol sortirà a les 17.00h hora local arribant a Barcelona a les 19.15h. Fi dels nostres serveis.

Serveis

Assistència a l’aeroport

1 nit en haima al desert amb mitja pensió

Excursió en dromedari, pel desert i a l’Atles

Guia acompanyant – coordinador

6 dinars i 1 sopar tradicional berber al desert

Combustible dels vehicles

4 nits d’allotjament amb mitja pensió

Sopar especial i festa de Cap d’Any

Assegurança de viatge

No inclosos

Taxes aèries

Quads, hammam, massatges i extres de caràcter personal

Begudes

Preu total

A consultar

Mínim de grup 20 persones

TERMES I CONDICIONS

Per fer el viatge es requereix un nombre mínim de 20 participants. En cas de que el nombre de persones inscrites sigui inferior a aquest nombre mínim de participants, Promoviatges podrà cancel·lar el viatge 21 dies abans notificant-ho degudament per escrit a cada client abans de la sortida del viatge.

Dates de sortida

27/12/2022 al 01/01/2023

Aquesta és una de les nostres propostes de viatge, però n’hi ha moltes més!
Explica’ns la teva idea i nosaltres dissenyarem l’itinerari per tu,
adaptant-nos als teus gustos i necessitats.

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email