Saltar al contenido

Montpeller
i el Nadal a la Provença

Amb guia

Autocar

06/12/23
-4 dies-

Des de 715€

Itinerari

Montpeller et seduirà: amb els seus carrerons medievals, els nous barris que combinen espais naturals i construccions de grans arquitectes internacionals, sense oblidar els nous tramvies amb el disseny de Christian Lacroix. Al desembre s’hi afegeix la celebració de les “Hivernales”, un mercat de Nadal que et convida a descobrir i tastar productes regionals, passant de les llaminadures tradicionals a les ostres, el vi calent, les joguines o les joies. Molt a prop podràs visitar llocs tan seductors com el Pont du Gard, Nîmes (la petita Roma francesa) o Arles, la ciutat que va inspirar a Van Gogh. Aquest viatge és una bona oportunitat per conèixer les tradicions de Nadal a la Provença que tenen un caràcter propi.

DIA 1
Punts d’origen – Montpeller

Sortida a primera hora des dels punts de recollida assignats en direcció a la frontera amb França. Arribada a Montpellier i dinar. A la tarda, farem una visita del centre de la ciutat. Montpellier posseeix un gran nombre de carrerons medievals, símbol del seu orgullós passat. Els carrers de Valfere, Bras de Fer i l’Argenterie ens traslladaran a una altra època. Com a contrast, ens sorprendran les petites obres d’art urbà que han deixat a la vista alguns artistes locals. Caminant pocs metres arribarem a la plaça de la Comedie, un dels espais per a vianants més grans de tota Europa. Actualment, la plaça és el punt més emblemàtic de la ciutat i és on troba l’edifici de l’Opera Comedie. A pocs metres de la plaça, es troba el parc Charles de Gaulle, on s’instal·len els mercats de Nadal de la ciutat. Disposarem de temps lliure per passejar i contemplar les parades amb tot tipus d’artesania i productes gastronòmics. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’Hotel Mercure Antigone 4* o similar. 

DIA 2
Montpeller – Pont du Gard – Nimes – Montpeller

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí fins al Pont de Gard, un aqüeducte construït durant l’època romana sota l’imperi de Claudi i Nero. La imponent estructura del pont és espectacular per les seves dimensions: 49 metres d’alçada i tres nivells d’arcades el converteixen en el pont antic més alt del món. En èpoques passades, l’aqüeducte tenia una llargada de 50 quilòmetres i va alimentar d’aigua la ciutat de Nimes durant cinc segles. Un cop finalitzada la visita, ens dirigirem a Nimes. Dinar. A la tarda, visitarem aquesta antiga ciutat amb més de dos mil anys d’història. Fundada pels celtes, la ciutat va aconseguir el seu màxim esplendor durant l’Imperi Romà, quan es van construir els edificis més importants com la Maison Carrée, la Torre Magna, la porta Augusta i l’imponent amfiteatre, avui dia convertit en símbol de la ciutat. A l’hora convinguda, retorn a Montpellier. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 3
Montpeller – Arles – Montpeller

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí ens dirigirem a Arles. La ciutat compta amb una gran quantitat de patrimoni reconegut per la UNESCO, com ara l’amfiteatre, el temple antic, les termes de Constantí i l’església de Saint Triomphe. Farem una visita guiada pels indrets que van enamorar el pintor Neerlandès Van Gogh, qui va pintar més de 300 quadres de la ciutat durant la seva estada. Dinar. A la tarda, descobrirem el Conservatori del Santon Provençal, una casa del segle XVIII que alberga una gran exposició de figures que representen la nativitat i també personatges emblemàtics d’Arles i la Camarga. En finalitzar, temps lliure per acabar de passejar per la ciutat. A l’hora convinguda, retorn a Montpellier. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Montpeller – Pézenas – Bezier – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, ens dirigirem a la petita localitat de Pézenas que captiva els visitants amb la seva magnífica arquitectura antiga i els seus tallers d’artesania. Aquesta riquesa és el llegat del passat gloriós de la ciutat. Capitals dels Estats Generals de Llenguador al s.XVI, la ciutat va conèixer llavors la seva edat d’or en la que es van construir nombrosos palauets i edificis sumptuosos. Continuarem la visita cap a Bezier. L’estampa més famosa d’aquest poble està formada pel pont medieval sobre el riu Orb amb la catedral de Saint Nazarie al fons. Durant la nostra visita, també coneixerem la importància que va tenir el canal de Midi sobre aquesta localitat, actualment encara es pot veure el funcionament de les encluses. Dinar. A l’hora convinguda, començarem el nostre camí de tornada. Travessarem la frontera i retorn als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Autocar de llarg recorregut

Assegurança bàsica

Pensió completa amb beguda

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar del primer dia

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

735€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

-20€

Majors de
60 anys

Descompte aplicable a persones de 60 anys o més, o que els compleixin abans de l’inici del viatge.

-20€

Porta'ns
amics

Descompte aplicable si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS 

Suplement habitació individual 165€.

Assegurança anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +25€.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

Reserves online: pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

06/12/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Barcelona
Manresa
Mataró
Granollers
Sabadell
Vic
Girona
Tarragona
(Consulta'ns per saber els llocs de recollida)

Per a més informació