Saltar al contenido

Toulouse i el Festival de Llanternes de Montauban

Amb guia

Autocar

14/12/23
-4 dies-

Des de 820€

Itinerari

Toulouse es vesteix de Nadal al desembre. Al seu gran mercat a la Place du Capitole, que porta el nom de Village de Noel, hi trobaràs artesanies, joguines i, sobretot, la gastronomia més típica de la zona. No hi falten les il·luminacions nadalenques, que són les més boniques del Sud de França. Molt a prop, a Montauban, es celebra el Festival de les Llanternes Xineses, una joia de la cultura tradicional xinesa que es remunta a la dinastia Tang (618-907) i consisteix en el desplegament de 2.500 fanalets gegants amb formes animades que s’il·luminen cada nit oferint sempre un espectacle monumental i oníric. Veuràs un bosc de pandes, animals mítics, bonics monuments històrics i molt més. Un esdeveniment únic a Europa que no et pots perdre!

DIA 1
Punts d’origen – Toulouse

Sortida a primera hora del matí des dels punts d’origen en direcció a Toulouse, la ciutat rosa, capital d’Occitània. Arribada i dinar. A la tarda, realitzarem la visita panoràmica de Toulouse, ciutat que compta amb un patrimoni excepcional. Des del cor històric de la ciutat fins a la perifèria, trobarem palauets de l’edat d’or del blau de pastell (la planta Isatis Tinctoria, cultivada al segle XVI pel pigment blau), edificis religiosos amb decoracions de totxo i pedra i recintes industrials reconvertits. Travessarem el Barri dels jardins, vorejarem el riu Garona , els canals i tornarem pels Grans Bulevards. Hi haurà temps de visitar el gran mercat de Nadal de la Place del Capitole, un dels més bonics del Sud de França. A l’hora convinguda, trasllat al Gran Hotel d’Orleans 3* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 2
Toulouse – Montauban i el Festival de les Llanternes – Toulouse

Esmorzar a l’hotel. Al matí, passejarem a peu pel centre històric de Toulouse i descobrirem el Capitole (Ajuntament); la basílica de Saint Sernin; el Palauet Assezat i l’exterior del convent dels Jacobins. Dinar. Seguidament anirem fins a Montauban, la capital del departament de Tarn-et-Garonne, reconeguda com “Ville d’art et d’histoire”. En el segle XVI Montauban es va convertir en un dels principals centres protestants de França.  Farem un passeig pel centre de la ciutat i després anirem cap el Cours Foucault  per descobrir les 5 hectàrees on es celebra el Festival de les Llanternes joia de la cultural tradicional xinesa que sedueix a grans i petits: 2.500 fanalets gegants, un bosc de pandes, animals mítics, bonics monuments històrics de la Xina però també els impressionants dinosaures juràssics. Sopar. A l’hora convinguda, tornada a Toulouse. Allotjament a l’hotel.

DIA 3
Toulouse – Albi – Toulouse

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Albi on visitarem la ciutat Episcopal, de la qual destaquem especialment, entre el conjunt de cases baixes amb entramats de fusta, la catedral de Santa Cecília. Aquesta va ser construïda entre els anys 1282 i 1480 com a mostra del poder de l’església catòlica davant l’heretgia càtara. Els frescos renaixentistes que decoren la seva cúpula són una visita imprescindible per als amants de l’art. Continuarem el nostre recorregut guiat per Vell Albi, una visita que ens permetrà descobrir el centre històric de la ciutat i el seu ric patrimoni. Dinar. A la tarda visitarem el museu Toulouse-Lautrec, amb més de 1.000 obres del geni postimpressionista entre les quals es troben els seus retrats o els cartells del Moulin Rouge. El museu es troba dins del Palau de la Berbie, el qual pot presumir de ser un dels més antics de França. Disposarem de temps per passejar pel mercat de Nadal de la Place du Vigan on trobarem des d’articles d’artesania fins a tota manera de productes típics de la regió.  A l’hora convinguda, retorn a Toulouse. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Toulouse – Lagrasse – Punts d’origen

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, sortida cap a Lagrasse, un dels pobles més bonics de França. Arribada i visita guiada a aquesta petita població travessada pel riu Orbieu i amb origen en la construcció de l’abadia benedictina del segle VII. Passejarem pel bonic centre medieval que encara conserva l’estructura de la porxada del mercat i visitarem l’antiga abadia.  L ‘Abadia de Lagrasse fundada per Carlemany va tenir una gran influència espiritual i econòmica que va arribar fins a Saragossa. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Autocar de llarg recorregut

Assegurança bàsica

Pensió completa amb beguda

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges

Allotjament

No inclosos

Esmorzar del primer dia

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

845€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

-25€

Majors de
60 anys

Descompte aplicable a persones de 60 anys o més, o que els compleixin abans de l’inici del viatge.

-25€

Porta'ns
amics

Descompte aplicable si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS 

Suplement habitació individual +160€.

Assegurança anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +25€.

Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

Reserves forma de pagament: pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

Reserves online: pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge.

La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

Requisits DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

06/12/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Barcelona
Manresa
Mataró
Granollers
Sabadell
Vic
Girona
Tarragona
(Consulta'ns per saber els llocs de recollida)

Per a més informació