Viatge amb guia Promoviatges

Irlanda, l’Illa Maragda

L’illa maragda mima el seu entorn i les seves tradicions com pocs llocs al món.

Els agrestos penya-segats que envolten la costa combinen perfectament amb prats d’un verd espectacular i restes arqueològiques plenes d’història.
Veure Itineraris
2.725
A partir de
8 Dies
Avió
Més informació
Irlanda, l’Illa Maragda
8 Dies
2.725
A partir de

Irlanda, l’illa maragda, mima el seu entorn i les seves tradicions com pocs llocs al món.  El paisatge irlandès és encantador alhora que salvatge. Els agrestos penya-segats que envolten la costa combinen perfectament amb prats d’un verd espectacular i restes arqueològiques plenes d’història. Deixa’t captivar per la natura magnífica de l’Illa Verda; els penya-segats de Moher i els paisatges de la regió de Connemara són impressionants. Dublín és una capital dinàmica i Galway bull de creativitat artística a l’estiu, però no t’oblidis de l’encant dels petits pobles costaners. Un lloc que has de conèixer i gaudir aquest estiu!

Dia 1

Barcelona – Dublín

Presentació als taulells de facturació de la companyia Aer Lingus de la Terminal T2 de l’aeroport de Barcelona a les 8.30 hores. Sortida en el vol EI563 a les 11.05 hores en direcció Dublín. Arribada prevista a les 12.55 hores i trasllat al centre de Dublín (dinar no inclòs). Visita panoràmica d’aquesta ciutat tan íntima com un poble i tan acollidora com un pub irlandès. La seva història es remunta a l’època vikinga i les petjades d’aquest passat històric són encara visibles als carrerons del nucli antic. Coneixerem aquesta ciutat mil·lenària, que pot presumir de meravelloses catedrals i esglésies, galeries d’art, museus i edificis històrics, però que és sobretot coneguda per les seves emblemàtiques i belles places de l’Art Georgià i jardins públics, dels quals podrem gaudir durant tot el recorregut. Destaquem la Catedral de Saint Patrick, la més famosa d’Irlanda. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Academy Plaza 3* o similar. Sopar i allotjament.

Nota: L’hotel es un 3* correcte, molt ben situat al centre de Dublín.

Dia 2

Dublín

Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem el Trinity College, fundat el 1592 per Isabel I. Aquí trobarem una antiga biblioteca amb més de vint mil manuscrits que ens sorprendran per la seva esplendor. Destaquem el famós Llibre de Kells, manuscrit del segle IX i obra dels monjos del monestir de St. Columba, a l’illa de Iona, al nord d’Escòcia. Ens sorprendrà per la seva bella ornamentació i ens servirà com a introducció als principis de l’art cristià irlandès. (Nota: Degut a les feines de restauració, podem trobar estanteries sense llibres). Continuarem amb la visita de la Guiness Storehouse, la fàbrica que més cervesa negra produeix. Podrem gaudir de la seva esplèndida exhibició sobre la història de la Guinnes. El tour finalitzarà al Gravity Bar, on podrem degustar una pinta de la mundialment famosa cervesa negra. Dinar i resta de la tarda lliure per passejar i gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

Opcional: Sopar en un pub amb espectacle de música i dansa típica irlandesa, amb trasllats inclosos i guia acompanyant, +125€. Mínim necessari de 15 persones per que es pugui realitzar aquesta opcional. Si no s’agafa en el moment de fer la reserva, després no podem garantir que es pugui confirmar.

Dia 3

Dublin – Kilkenny – Rock of CashelClonmel

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap a Kilkenny, la Ciutat de marbre, degut al color de les seves façanes. Realitzarem la visita d’aquesta meravella medieval i moderna, repleta d’arquitectura fascinant i un singular i animat món artístic. Destaquem la bulliciosa activitat artesanal, els carrerons empedrats, els passatges secrets i els seus 1.000 anys d’història. Kilkenny combina a la perfecció l’encant d’una ciutat petita amb l’activitat incessant d’una gran ciutat. La seva catedral ha preservat el seu estil i formes originals i és una de les més admirades de l’illa. Dinar. A l’hora convinguda, continuarem el nostre recorregut cap a la Rock of Cashel, edificació d’època medieval, ubicada en un espectacular aflorament de pedra calcària a la Vall Daurada. Icònica per la seva importància històrica, posseeix el grup d’edificis medievals més impressionants de tota Irlanda. Finalitzada la nostra visita, ens traslladarem a Clonmel. Arribada a l’Hotel Minella 4* o similar. Sopar i allotjament.

Dia 4

Clonmel – Cork – Jardins de Muckross House – Killarney

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, sortirem cap a Cork, situada en una illa enmig del riu Lee. Visitarem aquesta ciutat animada, plena de cafès de moda, vibrants galeries d’art, museus singulars i pubs realment meravellosos. Destaquem els seus bells canals, les edificacions de la Grand Parade, el South Mall i el carrer de Sant Patrici. Dinar. A la tarda, visitarem els jardins de la casa Muckross (exteriors), situats al parc nacional de Killarney. Aquests jardins són coneguts mundialment per la seva bellesa, en particular per la seva preciosa col·lecció de rododendres i azalees. Arribada a Killarney, porta d’entrada al Parc nacional, on el paradís s’uneix a la diversió d’antany. Arribada a  l’Hotel Dromhall 4* o similar. Sopar i allotjament.

Dia 5

Killarney – Anell de Kerry – Killarney

Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a una de les zones més belles d’Irlanda, l’anell de Kerry. Tots els poetes, pintors, escriptors i músics han intentat transmetre la bellesa d’aquesta àrea. Les muntanyes, les valls i els llacs es barregen en una paleta d’esplendor escènica. Realitzarem un recorregut a través de l’accidentada costa de la península Iveragh. Pujant les muntanyes més altes d’Irlanda, Mackgillycuddy’s Reeks, amb els bells llacs de Killarney al fons, arribarem als petits pobles de Glenbeigh, Waterville, població on solia estiuejar Charles Chaplin, i la vila de parla irlandesa Sneem. Aquest recorregut ens permetrà gaudir d’un dels més bonics i característics paisatges del país. Dinar en ruta. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 6

Killarney – Ferry riu Shannon – Penya-segats de Moher – Athlone

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem cap a Tarbert, punt des d’on creuarem el riu Shannon en Ferry i seguirem la nostra ruta gaudint de les boniques vistes que ens ofereix la famosa carretera irlandesa del “Wild Atlantic Way”, territori salvatge idealitzat per pintors, poetes i cineastes. Destaquem l’Spanish Point, on entendrem el per què d’aquest nom en un lloc situat a la remota Irlanda. Arribarem als impressionants penya-segats de Moher, alçats a 200 metres sobre el nivell del mar. Gaudirem d’aquest paisatge que s’estén al llarg de 5 km entre Hag’s Head i el mirador d’O’Brien. A més de ser un impressionant paisatge natural, serveix com hàbitat a moltes espècies d’aus. Dinar. Continuarem el nostre recorregut a través de l’estrany paisatge lunar de la regió de Burren. Arribada a Athlone, població situada vora de l’imponent riu Shannon. Aquí descobrirem una seductora barreja d’història antiga, restaurants animats i paisatges increïbles. Trasllat a l’hotel The Sheraton Athlone 4* o similar. Sopar i allotjament.

Dia 7

Athlone – Galway – Parc Nacional de Connemara – Athlone

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora a Galway, antiga aldea de pescadors que s’ha convertit en una ciutat bohèmia, agradable i amant de la música tradicional. Breu visita de la ciutat, coneguda com la Ciutat de les Tribus en honor a les catorze famílies ancestrals més cèlebres d’aquesta zona. Continuarem la nostra ruta a través de la inhòspita regió de Connemara, famosa per la inalterable bellesa dels seus llacs i muntanyes. Visitarem la magnífica abadia de Kylemore, un castell burgès reconvertit en monestir que a més va ser internat femení fins fa molt poc. Destaquem la seva església gòtica i els seus jardins. Dinar en ruta. De tornada, passarem per l’encantador poble de Leenane i ens aturarem a Cong, antiga capital de la regió de Connemara, coneguda per la pel·lícula clàssica “l’home tranquil”. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 8

Dublín  – Castell de MalahideHowth – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí, sortirem direcció a un dels castells medievals més antics i populars d’Irlanda, el Castell de Malahide. Durant la visita, coneixerem la història de la família Talbot, propietaris d’aquesta bonica fortalesa del segle XII envoltada per un bell parc. Destaquem la sala de roure, amb el seu sostre cobert de panells de roure tallat amb relleus que presenten escenes bíbliques, i The Great Hall, un dels salons més bells. Continuarem la nostra ruta cap a Howth, petit poble de pescadors ple d’encant. Temps per gaudir d’aquesta vila marinera (dinar no inclòs). A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Dublín per sortir en el vol directe EI564, de la companyia Aer Lingus, a les 18.50 hores. Arribada prevista a la Terminal T2 de l’aeroport de Barcelona a les 22.20 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Vols guardar-te el viatge en pdf?

Serveis

Bitllets d'avió en classe turista de la companyia Aer Lingus (horaris definitius a la documentació de viatge).
Pensió completa durant tot el viatge amb gerres d’aigua i te/cafè inclosos als àpats.
Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
Visites definides com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.
Dinar del primer i últim dia.
Begudes en els àpats.
Propines als guies locals i conductors.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol altre servei no mencionat com a inclòs.
Per a més informació
A l’equip de Promoviatges ens apassiona la nostra feina.
Si estàs pensant en viatjar i tens dubtes t’ajudarem a decidir-te. Et prometem que repetiràs!

    Este sitio está protegido por reCAPTCHA y Google Política de privacidad y se aplican Condiciones del servicio.
    Catàleg 2024
    Disponible el nou Catàleg Promoviatges 2024

    Promoviatges és una agència de viatges formada per professionals apassionades per la nostra feina.

    A l’equip de Promoviatges ens apassiona la nostra feina. Treballem dia a dia per oferirte experiències úniques arreu del món i t’escoltem per millorar el nostre servei. Si estàs pensant en viatjar amb nosaltres, aquí tens alguns motius que t’ajudaran a decidir-te. Et prometem que repetiràs!