Saltar al contenido

Japó

Amb guia

Avió

16/05/23
-14 dies-

Des de 6.485€

Itinerari

Japó és molt més que sushi i tecnologia. La modernitat i la tradició és donen la mà d’una forma singular en una societat amable i acollidora. Descobreix els paisatges de pel·lícules com Memòries d’una Geisha o l’últim Samurai, viu l’experiència de banyar-te en un onsen, el bany termal tradicional japonès, passeja’t per un bosc de bambú i gaudeix de la rica gastronomia japonesa. Aquest viatge t’encantarà! 

DIA 1
Barcelona – Osaka

Presentació als taulells de facturació de Lufthansa de la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 16.00 hores per sortir en el vol LH1817 a les 18.30 hores en direcció Osaka (via Munic). Nit a l’avió.

DIA 2
Osaka

Arribada prevista a les 17.20 hores a Kansai. Trasllat a la ciutat d’Osaka. Sopar i allotjament a l’Hotel Sheraton Miyako o similar.

DIA 3
Osaka – Kyoto

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí visitarem el castell d’ Osaka, del segle XVI, icona del poder i de la història de la ciutat. Aquest edifici es troba al bell mig d’un gran parc de 6 hectàrees de terreny. A continuació podrem gaudir d’unes vistes espectaculars des de l’Observatori Harukas 300. Dinar en un restaurant. A la tarda ens dirigirem a la ciutat de Kyoto. Arribada a l’Hotel Nikko Princess 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 4
Kyoto

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem la ciutat de Kyoto, on podrem conèixer el temple de Kiyomizu, el temple de Kinkakuji, també conegut com el pavelló daurat, i el castell de Nijo. Dinar en un restaurant. A la tarda continuarem la nostra visita amb el Santuari Sintoista d’Heian, amb el seu bell jardí interior, i el barri de Gion. Sopar en un restaurant. Trasllat i allotjament a l’hotel.

DIA 5
Kyoto – Nara – Kyoto

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens traslladarem a Nara, on visitarem el temple Todaiji amb el seu enorme Buda, el parc dels cérvols sagrats i el Santuari Sintoista de Kasuga. Dinar en un restaurant. A la tarda retorn a Kyoto per visitar el Santuari Sintoista de Fushimi Inari. Sopar en un restaurant. Trasllat i allotjament a l’hotel.

DIA 6
Kyoto

Esmorzar a l’hotel. Visita opcional a Hiroshima i Miyajima: Aquest dia ens desplaçarem amb el tren bala fins a Hiroshima, on coneixerem el Parc Commemoratiu de la Pau, el seu museu i la Cúpula de la Bomba Atòmica. Dinar en un restaurant local. A la tarda, ens desplaçarem amb ferri fins a l’illa de Miyajima, on podrem visitar el Santuari Sintoista d’Itsukushima. Retorn a Kyoto amb el «tren bala». Els viatgers que no facin aquesta excursió opcional, disposaran del dia lliure a Kyoto. Dinar no inclòs. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 7

Kyoto – Kanazawa

Les maletes es traslladaran directament a l’hotel de Takayama. Els viatgers hauran de preparar equipatge de mà per una nit, ja que a Kanazawa no disposaran dels seus equipatges.

Esmorzar a l’hotel. Al matí, ens traslladarem a l’estació de Kyoto per sortir cap a Kanazawa amb el tren exprés de JR «Thunderbird». Arribada a Kanazawa per visitar les principals atraccions de la ciutat d’entre les quals podem destacar el Jardí Kenrokuen. Dinar en un restaurant. A la tarda continuarem la nostra visita amb l’antiga residència de Samurais de la família Nomura i el barri de Higashichayagai, el barri antic de la ciutat. Sopar en un restaurant. Trasllat i allotjament al Ana Crowne Plaza Kanazawa Hotel 4* o similar.

DIA 8
Kanazawa – Shirakawago – Takayama

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem en direcció Shirakawago, poble declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i on visitarem una de les cases tradicionals de Gassho-zukuri. Dinar en un restaurant. Més tard, ens desplaçarem fins a Takayama per conèixer el Yatai Kaikan, la sala d’Exposicions de les Carrosses Festives i el carrer Kami-sannomachi, que sembla sortit de l’època medieval, època de samurais. Trasllat al Takayama Green Hotel 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 9
Takayama – Tsumago – Nagoya – Hakone

Les maletes es traslladaran directament a l’hotel de Tokio. Els viatgers hauran de preparar equipatge de mà per una nit, ja que a Hakone no disposaran dels seus equipatges.

Esmorzar a l’hotel. Al matí sortirem en direcció a Tsumago, on passejarem per l’antiga hostatgeria dels Samurais «Waki Honjin». Dinar al restaurant Magomeya o similar. Trasllat a l’estació de Nagoya per agafar el “tren bala” de JR «Hikari» cap Odawara. Arribada a Hakone, i trasllat a l’Hakone Yunohana Prince Hotel o similar, on podrem gaudir de les «onsen» o aigües termals. Sopar i allotjament a l’hotel.

DIA 10
Hakone – Tokio

Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia amb una visita del Parc Nacional de Hakone. A través d’un petit creuer podrem descobrir el Llac Ashi i amb un telefèric pujarem a la Muntanya Komagatake, des d’allà , si el temps ho permet veurem el Mont Fuji. Dinar en un restaurant. A la tarda ens desplaçarem fins a Tokio per carretera. Arribada a l’Hotel Grand Nikko Tokyo Daiba  o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 11
Tokio

Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem la ciutat de Tokio. Podrem conèixer l’exterior del mercat de Tsukiji, el Temple Asakusa Kannon i el Barri Akihabara, una important zona comercial de la ciutat. Dinar en un restaurant. A la tarda continuarem la nostra visita per Tokio, coneixerem el Barri Shibuya i la Torre de Tokio. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 12
Tokio – Nikko – Tokio

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens traslladarem a Nikko, zona de santuaris i temples. Aquesta àrea comprèn el Santuari Sintoista de Toshogu, els diferents temples, la pagoda de 5 plantes i els Toriis o portes d’entrada als santuaris. Gràcies a la seva bellesa i riquesa històrica, aquesta ha sigut declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO. Dinar. A la tarda, tornarem a Tokio i disposarem de temps lliure per gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 13
Tokio

Esmorzar a l’hotel. Avui seguirem amb la visita de Tokio per conèixer el Santuari de Meiji, la plaça del Palau Imperial i el barri de Ginza, la “Cinquena Avinguda” de Tokio. Dinar en un restaurant. A la tarda, la nostra ruta ens portarà a l’Avinguda Omotesando. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

DIA 14
Tokio – Barcelona

Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Tokio per sortir en el vol LX161 en direcció Barcelona (via Zuric) a les 10.45 hores. Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 22.55 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

Horaris, allotjament i itinerari definitius a la documentació de viatge.

Serveis

Bitllets d’aviò

Assegurança ampliada

Pensió completa

Visites definides a l’itinerari

Acompanyant de Promoviatges i guia

Allotjament

No inclosos

Begudes als àpats

Extres de caràcter personal i propines

Serveis no esmentats com a inclosos

6.675€

Preu total

Preu base per persona en habitació doble

+450€ taxes aèries

-190€

Compra anticipada

Descompte aplicable a quan es contracta el viatge com a mínim 60 dies abans de la sortida.

-190€

Pagament total

Descompte aplicable si quan es contracta el viatge dins del termini de compra anticipada i es fa el pagament total de l’import.

-25€

Fidelitat

Descompte de 25€ al comprar el teu tercer viatge del catàleg exclusiu de Promoviatges, acumulable a totes les promocions.

TERMES I CONDICIONS

Suplement habitació individual +1.360€.

Opcional excursió a Hiroshima +385€.

Assegurança d’anul·lació i ampliació cobertures d’assistència +125€.

Taxes aèries a reconfirmar 30 dies abans de la sortida.

Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones.

Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

Passaport amb vigència 6 mesos. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport.

Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: Condicions Generals.

Dates i llocs de recollida

DATES DE SORTIDA

17/05/2023

PUNTS DE RECOLLIDA

Aquest viatge no té servei de recollida

Per a més informació

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email