Viatge personalitzat

Japó i camí de Kumano amb guia

Endinsa’t en una ruta espiritual a través de la natura japonesa.

Coneix la milenària ruta dels emperadors, on trobarem una natura que ens captivarà tots els sentits i majestusos temples per poder desconnectar de tot i alliberar la nostra ment
Veure Itineraris
15 Dies
Avió
Més informació
Japó i camí de Kumano amb guia

Dia 1

Barcelona – Dubai

Presentació a l’aeroport de Barcelona a la terminal 1, 3h abans de la sortida per embarcar en el vol, amb destinació Osaka (via Dubai). Nit a bord.

Dia 2

Kyoto

Arribada a l’aeroport internacional d’Osaka Kansai. Després dels tràmits d’immigració i aduana, recepció per un assistent de parla espanyola i trasllat a l’hotel en servei regular. Allotjament.

Dia 3

Kyoto

Esmorzar. Visita de la ciutat acompanyats de la nostra guia de parla espanyola per a conèixer el Castell d’Osaka. Després de la visita sortida cap a Nara per a conèixer el temple Todaiji amb la seva enorme imatge de Buda, i el parc dels Cérvols Sagrats. Dinar en restaurant local. Després de la visita sortida cap a Kyoto. En el camí, visita del Santuari Sinoista de Fushimi Inari. Trasllat a l’hotel a Kyoto. Allotjament.

Dia 4

Kyoto

Esmorzar. Visita de l’antiga capital de Kyoto amb guia de parla espanyola: Castell Nijo, temple Kinkakuji (Pavelló Daurat) i el Santuari Sinoista de Heian (sense entrada al jardí). Dinar. Tarda lliure i retorn a l’hotel per compte del client. Allotjament.

Dia 5

Kyoto – Himeji – Kurashiki – Hiroshima

Esmorzar. Dia lliure per continuar coneixent la ciutat lliurement, amb possibilitat de realitzar una excursió opcional a Hiroshima: (inclou el trasllat a l’estació de Kyoto a peu amb guia i sortida en tren bala a Hiroshima. Arribada i vista per conèixer el Parc Commemoratiu de la Pau i el seu museu, la cúpula de la bomba atòmica i el Santuari Sinoista d’Itsukushima a Miyajima. Dinar en un restaurant local. A continuació retorn a l’estació d’Hiroshima i sortida cap a Kyoto amb tren bala). El tour acaba a l’estació de Kyoto. Trasllat a l’hotel per compte del client. Allotjament.

Dia 6

Hiroshima

Esmorzar. Sortida de Kyoto cap a Nagoya amb tren bala. Arribada i visita dels pobles de postal, Magome i Tsumago, on visitarem “Waki Honjin” (antiga hospederia dels samurais). Dinar tipus picnic. Continuació cap a Takayama per carretera i visita de la ciutat per a conèixer el carrer de Kami-sannomachi. Després de la visita trasllat a l’hotel per compte del client. Allotjament.

*** Les maletes es traslladaran directament a l’hotel de Tòquio. Recomanem preparar l’equipatge de mà per a 2 nits sense maletes a Takayama i Hakone ***

Dia 7

Hiroshima – Koyasan

Esmorzar. Sortida cap a Shirakawo per visitar el poble (Patrimoni de la Humanitat) i conèixer una de les cases tradicionals “Gassho-zukuri”. Trasllat a l’estació de la Nagoya. Dinar en un restaurant. Sortida cap a Odawara amb tren bala. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament. Opcional dormir a Ryokan (Allotjament típic japonès).

Dia 8

Koyasan – Kumano Kodo (camí de kumano) – Kawayu Onsen

Esmorzar. Visita de dia complert al Parc Nacional de Hakone. Conèixerem el llac Ashi en un mini-creuer, i el mont Komagate, on pujarem en telefèric per gaudir de la panoràmica de Hakone i el mont Fuji. Dinar en un restaurant. A continuació, sortida cap a Tòquio. Arribada i visita de la Torre de Tòquio. Allotjament.

Dia 9

Kawayu Onsen – Osaka

Esmorzar. Visita de la ciutat de Tòquio per conèixer el temple Asakusa Kannon amb la seva avinguda comercial Nakamise, el Santuari Meiji i el barri de Ginza. Dinar en un restaurant local. El tour acaba al restaurant, retorn a l’hotel per compte del client i tarda lliure per les seves activitats personals. Allotjament.

Dia 10

Osaka – Kanazawa

Esmorzar. Dia lliure per seguir visitant la ciutat per compte pròpia amb possibilitat de realitzar l’excursió opcional a Nikko (inclou trasllats a Nikko on visitarem el Santuari Sintoista de Toshogu, el llac Chuzenji pujant per la carretera zig-zag (I-Ro-Ha); i la cascada Kegon. Dinar en un restaurant. Després de la visita, retorn al nostre hotel a Tòquio). Allotjament.

Dia 11

Kanazawa – Shirakawago – Takayama

Esmorzar. Arribada a Shirakawago i visita del poble declarat Patrimoni de la Humanitat per conèixer una de les cases tradicionals de “Gassho-zukuri”. Sortida de Shirakawago cap a Takayama per carretera. Dinar en un restaurant. Per la tarda, començarem la visita de la ciutat per conèixer el Yatai Kaikan (Sala d’exposicions de les carrosses festives) i el carrer Kamai-sannomachi. Després de la visita, trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 12

Takayama – Nagoya – Hakone – Tòquio

Esmorzar. Sortida de Takayama cap a Nagoya en autocar per carretera. Arribada a Nagoya i anirem cap a Odawara amb el tren bala de JR “Hikari”. Arribada a Odawara i trasllat a Hakone. Dinar en un restaurant. A la tarda farem la visita del Parc Nacional de Fuji-Hakone per conèixer el llac Ashi en un mini-creuer i el telefèric. Després de la visita, sortida cap a Tòquio per carretera. Arribada i trasllat a l’hotel.

*Nota: Depenent de les condicions meteorològiques, el mini-creuer i la pujada en telefèric poden ser substituïts per unes altres visites com museus o temples. Respecte a la vista panoràmica del Mont Fuji, també dependrà de la meteorologia. És molt difícil veure el Mont Fuji a qualsevol època de l’any i sobretot a l’estiu que sol estar molt més ennuvolat.

Dia 13

Tòquio

Esmorzar. Visita de la ciutat per conèixer: la Torre de Tòquio, el temple Asakusa Kannon amb la seva avinguda comercial Nakamise, i visita panoràmica. Dinar en un restaurant local. El tour acaba al restaurant, retorn a l’hotel per compte del client i tarda lliure per passejar per la ciutat.

Dia 14

Tòquio

Esmorzar. Dia lliure per seguir visitant la ciutat per compte propi amb possibilitat de realitzar l’excursió opcional a Nikko (inclou trasllat a Nikko on visitarem el Santuari Sintoista de Toshogu, el llac Chuzenji pujant per la carretera zig-zag (I-Ro-Ha); i la cascada Kegon. Dinar en un restaurant. Després de la visita, retorn a l’hotel a Tòquio). Allotjament.

Dia 15

Tòquio – Barcelona

Esmorzar. Dia lliure fins l’hora del trasllat a l’aeroport per sortir en el vol amb destí Barcelona, via Munich.

Vols guardar-te el viatge en pdf?

Serveis

Per a més informació
A l’equip de Promoviatges ens apassiona la nostra feina.
Si estàs pensant en viatjar i tens dubtes t’ajudarem a decidir-te. Et prometem que repetiràs!

    Este sitio está protegido por reCAPTCHA y Google Política de privacidad y se aplican Condiciones del servicio.
    Catàleg 2024
    Disponible el nou Catàleg Promoviatges 2024

    Promoviatges és una agència de viatges formada per professionals apassionades per la nostra feina.

    A l’equip de Promoviatges ens apassiona la nostra feina. Treballem dia a dia per oferirte experiències úniques arreu del món i t’escoltem per millorar el nostre servei. Si estàs pensant en viatjar amb nosaltres, aquí tens alguns motius que t’ajudaran a decidir-te. Et prometem que repetiràs!